FOX Life и FOX Crime – акценти за септември 2014

Ето премиерите по FOX Life и FOX Crime за месец септември, представени от Албена Стоянова.

Fox Life logo 2013
Жега в Кливланд – сезон 5
от 2 септември, всеки вторник от 22:00 часа
премиера за България
foxl1
Три очарователни приятелки от Лос Анджелис – писателката Мелани Морети, козметичката на звездите Джой Скрогс и бившата звезда от сапунен сериал Виктория Чейс променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Трите приятелки откриват, че в Кливланд са желани и решават да останат.

Валери Бертинели
Джейн Лийвс
Уенди Малик
Бети Уайт

FOX_Crime_BG
Гангстерски връзки – сезон 1
от 17 септември, всяка сряда от 22:00 часа
премиера за България
foxc1
Всеки престъпник има благородна цел и всеки герой има тъмна страна.
В новата екшън драма „Гангстерски връзки“, детектив Раян Лопез (Рамон Родригез) е изгряваща звезда в елитния „Отряд за борба с организирани банди“ на Лос Анджелис. Никой не знае, обаче, че много преди да стане ченге, Раян е доказал лоялността си към могъща латино банда наречена „Лос Анджеликос“. След като член на бандата безмислено убива най-добрия приятел и партньор на Раян, той се присъединява към екипа на старшия офицер Касиус Грийн (Робърт Дигс), който усилено се бори с организираната престъпност. Във войната между правоприлагащите органи и бандите ще разберем как само хората, които познават престъпните среди, могат да се справят с битките в тях.

Въпреки професията му, Раян все още се чувства задължен към лидера на бандата Хавиер Акоста (Клиф Къртис), мъжът, когото Раян приема като баща и този, който е осигурил влизането на Раян в полицията. Всичко това е тайна, която е пазена цяло десетилетие от Раян, Хавиер и синовете на Хавиер, хлданокръвният Карлос (Рейналдо Галегос) и най-добрият приятел на Раян от детството Даниел (Джей Хернандез).

Раян започва да осъзнава, че иска да е посветен на службата, повече отколкото на Лос Анджеликос. Екипът му го уважава, както и много други хора. Знанията на Раян идват от личния му опит и това ще му помогне, когато той, Касиус и останалата част от екипа се впуснат в битката срещу някои от най-опасните банди в града. Раян ще се опита да балансира лоялността си към двете страни на закона, но рано или късно ще трябва да избере една от тях.

Рамон Родригез
Джей Хернандез
Робърт Дигс
Сънг Канг
Инбар Лави
Рейналдо Галлегос
Шантел Ван Сантен
Тери О‘Куин
Клиф Къртис

Такси: Бруклин – сезон 1
от 16 септември, всяка сряда от 22:00 часа
премиера за България
foxc2
Детектив Кейтлин „Кет“ Съливан (Кайлър Лей), израства с желанието да следва стъпките на баща си, Детектив в полицията на Ню Йорк, който е загинал по време на служба. Мотивирана от силната си отдаденост на професията и решителност да открие истината за смъртта на баща си, Кет е известна и с безумното си шофиране, което й носи редица неприятности.
Когато среща Лео Ромба (Джаки Айдо), таксиметров шофьор, въвлечен в автомобилно преследване заради банков обир, тя осъзнава колко полезен може да бъде той. Когато разбира, че Лео е излъгал за имиграционните си документи, Кет му предлага сделка: тя ще му помогне да оправи гражданството си, а той ще й сътрудничи в нейните случаи. Така Лео става неин личен шофьор под длъжността Полицейски консултант. Изключително умел, умен и надарен с добра интуиция, Лео би бил перфектният помощник на Кет… освен ако не се караха постоянно!

Чайлър Лей
Джаки Идо
Бил Хек
Али Уалкър
Дженифър Еспосито

Глейдс – сезон 4
от 11 септември, всеки четвъртък от 22:00 часа
премиера за България
foxc3
Четвъртият сезон на „Глейдс“ е изпълнен с още повече мистерия, интриги и забава с любимия следовател на Флорида – очарователният детектив Джим Лонгуорт. От обитавани от духове плантации до посипани с ром мацки и зомби апокалипсис, Лонгуорт отново разследва убийства, които могат да се случат само във Флорида. Този сезон обещава повече драма в личния живот на Лонгуорт, Карлос, Колийн и Даниел, като приятели и роднини от близо и далеч ги посещават. Най-големият въпрос предстои да бъде отговорен, тъй като Лонгуорт чака Кали да приеме предложението му за брак… или пък не.
Мат Пасмор
Киеле Санчес
Карлос Гомес
Джордан Уол
Уриа Шелтън

Веществени доказателства: Париж – сезон 8
от 12 септември, всеки петък от 22:00 часа
премиера за България
foxc4
Лабораторията за криминални анализи R.I.S. (Научни методи за разследване) е сърцето на полицейската криминология, която помага на следователите в техните разследвания. Задачата на учените е да възстановят престъплението парче то парче, да съставят правдоподобен сценарий от уликите и да отговорят на въпросите „как” и „защо”, за да определят почерка и мотива на престъпника.
Секцията R.I.S. е ръководена първо от Марк Вентури, а след това от Жил Саняк, който координира действията на патолога Алесандра Жофрен и криминолозите Натали Гисбер – биолог, Юго Шалонж – физик и химик, Жули Лабро – специалист по електроника и Малик Беркуи – балистик. Вентури е в постоянен контакт с Пиер Моран – капитан на регионалното полицейско управление. Всички работят за постигането на една и съща цел: да изправят пред правосъдието престъпниците, като представят неоспорими доказателства.

Мишел Воита
Стефан Метцгър
Жан Люк Жозеф
Летисия Форкад
Лоран Олмедо

Веществени доказателства: Рим – сезон 3
от 25 септември, всеки вторник до петък от 20:50 часа
премиера за България
foxc5
Отделът по криминология (RIS) към Карабинерите се завръща с нов актьорски състав и този път в столицата на Италия.
Даниеле Джирели и колежката му Флавия са прехвърлени в Рим, където Лучия Бранкато е назначена за ръководител на екипа. Лучия, която още свиква с новото назначение, трябва да ръководи специалист по експлозивите, бивш спортист, пряма специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа, който няма никакъв опит, но пък притежава добра интуиция.
Заедно те ще сформират изключителен екип, чийто талант ще бъде подложен на изпитание от верига престъпления, зад които стои престъпен гений.

Еуридиче Аксен
Фабио Трояно
Мари Петруоло
Примо Реджиани
Симон Гандолфо
Марко Розети
Луша Роси
Пиерлуиджи Корало

Медиум – сезон 6
от 9 септември, понеделник до петък от 22:55 часа
премиера за канала
foxc6
Алисън най-после излиза от комата предизвикана от тумор на мозъка. Първоначално почти не може да използва дясната си ръка, но с течението на времето се подобрява. През първите няколко епизоди Г-жа Дюбоа се движи с бастун и ходи на физиотерапия. Тя запазва дарбата си, тъй като забави операцията си в предишния сезон, за да хване Озуалд Кастило. Приятелката на Алисън, която я придружаваше в болницата, мистериозно умира и Алисън осъзнава, че докторът, който ѝ спасява живота има нещо общо.
В Хелоуинския епизод, Алисън използва съня си за да хване неочакван убиец. Алчен доктор прави ваксина, надявайки се да изкара милиони, като заразява хора, но смелият, на когото той я дава се самоубива. Джо си намира нова работа, но за негов ужас му се налага да работи с много ексцентричен лидер. Последният шеф на Джо, Тери, продава компанията и новите собственици желаят да изпратят Джо да работи в Сан Диего за по три дни от седмицата. Той напуска, когато Алисън се разболява. Трите им деца растат. Ариел скоро ще завърши, а Алисън се опитва да я контролира, но бързо осъзнава, че трябва да остави Ариел да си живее живота и да отиде в колежа, който тя си е избрала – Дартсмаут. Ли и Лин имат бебе и решават да се оженят в последния епизод.

Патриша Аркет
Джей Уебър
Мигел Сандовал
София Василиева
Мария Ларк
Дейвид Кюбит
Миранда Карабело

Монк – сезон 8
от 29 септември, понеделник до петък от 19:55 часа
премиера за канала
foxc7
В осмия и финален сезон, „Монк“ се завръща със спечелилия награда „Еми“, „Златен Глобус“ и „Награда на Гилдията на филмовите актьори“ Тони Шалуб, в ролята на Ейдриън Монк – детективът с обсесивно-компулсивно разтройство. Като едно от най-аплодираните от критиците предавания, „Монк“ ще продължи да носи интересни случаи, получили признание актьори и присъствие на звезди, като Адеуале Акинуйе-Агбайе, Тим Бегли, Джей Мор, Мийт Лоуф и Бити Шрам. В началото на осмия сезон, някой посяга на живота на бивша детска звезда, която наскоро е публикувала лична биография, разкривайки всичко за себе си. Монк е щастлив да ѝ бъде бодигард, но бързо научава всъщност колко е различна от телевизионния си персонаж.

Тони Шалуб
Трейлър Хауърд
Тед Левайн
Джейсън Грей
Еми Кларк
Бити Шрам

Военна прокуратура – сезон 2
от 23 септември, понеделник до петък от 00:45 часа
премиера за канала
foxc8
Един час приключение с Лейтенант Хармън Раб младши – млад и красив военноморски адвокат във военната прокуратура. Седалището на Раб е във Вашингтон, но той пътува из света за да разследва престъпления, като убийства, предателство и шпионаж. Партньорът му Лейтенант Мег Аустин е специалист по компютърни оръжия. Чрез революционна продукция, изработена от създателя на сериала Доналд Белисарио, „Военна прокуратура“ носи висококачествен екшън и пиротехника на малкия екран.

Дейвид Джеймс Елиът
Катрин Бел
Джон М. Джаксън
Патрик Лабьорту
Стивън Кълп

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s