BG TV News на 1 година! 1 година Твоят ТВ портал!

1yearbgtvnews

Днес, 8 август 2014, най-бързо развиващият се телевизионен портал у нас – BG TV News, празнува 1 година в интернет пространството. На този ден през 2013 година в мрежата стартира блогът URBN TV, който няколко месеца по-късно прерасна в BG TV News. За своята една година в мрежата BG TV News се превърна в предпочитаният източник за телевизионни новини с над 2500 уникални посещения на ден. Сайтът е единственият ТВ портал в България, който залага на изцяло авторски рубрики и материали и който не разчита само на прес релийз съобщения за основното си съдържание. Материали на BG TV News се цитират ежеседмично от големи български издания и медии. BGTVNews.com единствен представя подробно данните на месечната класация на ГАРБ – ТОП 50, придружени с анализ. Рейтинг данните, публикувани в BG TV News се използват като основен източник от водещи медийни експерти. Форумът на BG TV Group – BG TV Talk увеличава своята популярност с всеки изминал ден.

„Изключително сме щастливи, че за това толкова малко време, откакто се развиваме самостоятелно придобихме толкова голяма популярност. Днес ние сме убедени, че решението, което взехме преди година с BG TV News, беше правилното. Тук е моментът да благодарим изключително много на всички, които ни оказаха подкрепа и които останаха до нас в трудните моменти през изминалата година. BG TV News се утвърди на пазара като един силен и успешен бранд и като една достойна конкуренция, каквато липсваше в предишните години в сектора за медийни и телевизионни новини. Продължаваме развитието си напред и уверено гледаме в бъдещето. Тепърва мога да гарантирам, че предстоят още доста изненади за нашите читатели.“, коментира The TV Boy, администратор в BG TV Group.

Историята:

първо лого на URBN TV

първо лого на URBN TV


На 8 август 2013 година е основан блогът URBN TV на платформата WordPress.com от модераторския екип на телевизионния форум URBN Talk с основна цел да предоставя допълнителна информация за потребителите на форума.
второ лого на URBN TV

второ лого на URBN TV


През септември 2013 проектът е временно замразен поради търговски спор, а през октомври 2013 е възобновен под името BG TV News като напълно независим и самостоятелен сайт за телевизия.
трето лого на URBN TV

трето лого на URBN TV


В края на октомври екипът на сайта стартира собствен форум – BG TV Talk, неофициален наследник на общността на закрития в началото на 2014 най-голям телевизионен форум – URBN Talk (форума на Телеманиак).
финално лого на BG TV News - октомври 2014

финално лого на BG TV News – октомври 2014


През февруари 2014 след успешно проведени преговори BG TV News получава свой домейн и хостинг и се премества от wordpress.com на адрес bgtvnews.com.

6 отговора на “BG TV News на 1 година! 1 година Твоят ТВ портал!

  1. Честит рожден ден, колеги!
    Много успехи в личен и професионален план. Пожелавам ви още много години онлайн , много търпение и 100x повече уникални посетители!
    🙂

  2. Благодарим Ви искрено за подкрепата, колеги! За съжаление днес научихме, че екипът на Теленовелас Новини е избрал да напусне работата си в сайта на връх рожденият ни ден, една доста неприятна и неочаквана за нас новина. В момента започнахме нови преговори с колегите, като им предложихме напълно собствен сайт под шапката на домейна bgtvnews.com. Надяваме се да продължим да работим заедно. Леки и успешни дни! 🙂

  3. Честит рожден ден!!!!Поздравления за това което постигнахте и ви пожелава още много успехи!!!!:)

  4. Благодарим Ви за подкрепата! Продължаваме да отразяваме всичко най-ново от света на телевизията. От днес на база продължаващото ни партньорство с колегите от Теленовелас Новини в сайта ще отразяваме всички техни новини, свързани с ТВ каналите в рубриката „Новости в ефира“. Леки и успешни дни!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s