FOX – акценти за септември 2014

fox
Есенният сезон наближава и премиерите по FOX се завръщат. Ето акцентите за месец септември, предоставени от Албена Стоянова.

Легенди – първи сезон
от 4 септември, всеки четвъртък от 21:00 часа
премиера за България
1fox
Неповторимата драма правена по романа на Робърт Лител „Шпионски легенди“ е изпълнена с много екшън и мистерия. Сериалът следва историята на Мартин Одъм – таен агент, който има необичайната способност да влиза в ролята на изцяло друг човек за всяка мисия. Мартин поставя истинската си самоличност под въпрос, когато мистериозен непознат го навежда на мисълта, че реално не е този, за когото се мисли.
Изпълнителен продуцент на сериала е Хауърд Гордън („24“ и „Homeland“).

Шон бийн
Али Лартър
Амбър Валета
Роб Мейс
Тина Мажорино
Стив Харис

Миксология – първи сезон
от 1 септември, всеки понеделник от 21:00 часа
премиера за България
2fox
Един бар, една вечер и десетима необвързани. Добре дошли в „Union” – тузарски бар в един от най-вървежните квартали в Манхатън. Том (Блейк Ли), който е прясно зарязан от годеницата си, отдавна не е имал нощен живот. Неговите приятели, красивият и уверен Кал (Крейг Франк) и сладкодумният Брус (Андрю Сантино), го подтикват към нови запознанства и срещи, дори това да е против волята на Том. Първият му сблъсък е с адвокатката Мая (Джинджър Гонзага), която е изключително красива и също толкова брутална, което бързо оставя Том в сълзи. Нещата стават все по-зле. Сред навалицата в „Union” са сгодената приятелка на Мая, Лив (Кейт Симсис), агресивната самотна майка Джесика ( Алексис Кара) и нейата по-малка и наивна сестра Джейни (Сара Болгер), дружелюбната сервитьорка Кейси (Ванеса Ленджис), мистериозният барман Доминик (Ейдън Канто) и проваленият интернет предприемач Рон( Адам Кампбел).

Блейк Ли
Андрю Сантино
Кейт Симсис
Адам Кампбел
Крейг Франк
Ванеса Ленджис
Алексис Кара
Сара Болгер
Джинджър Гонзага
Ейдън Канто
Франки Шоу

По-щастливите ни приятели – първи сезон
от 1 септември, всеки понеделник от 21:30 часа
премиера за България
3fox
Романтичната комедия следва шестима приятели в различни етапи от живота – женени, разведени, сгодени и необвързани. Всеки от тях е щастлив, но тайно се пита дали приятелите му не са по-добре. Анди и Боби са в щастлив брак, с малко дете и неродено бебе, но понякога им липсват дните, в които са имали по-малко отговорности и повече забавления. Уил е отскоро необвързан и впуснат в ергениския живот, но все още копнеещ за бившата си съпруга. Джулс и Лоуел са в еуфория от страстната им нова връзка. Кейт има успешна кариера, но това може да не е достатъчно, когато разбере че последната и необвързана приятелка Джулс се е сгодила. Става ли дума за връзки, шестте приятели постоянно се питат кой наистина има по-добрия живот. .

Кевин Конъли
Маяндра Делфино
Джеймс Ван Дер Бик
Зои Листър-Джоунс
Бруклин Декър
Рик Доналд

Ръш – първи сезон
от 17 септември, всяка сряда от 21:00 часа
премиера за България
4fox
Драма, която се върти около Д-р Уилям Ръш, който не е просто обикновен лекар на повикване. Не е свързан с никоя конкретна болница и умело пази конфиденциалност независимо от случая. За него е достатъчно клиентът да може да си плати услугата в кеш. Д-р Ръш умее да се забавлява независимо от сериозната си професия. Изобщо няма намерения да променя начина си на живот докато една стара искра и съзнанието му не започват да го разубеждават.

Том Елис
Ларънз Тейт
Сара Хейбъл
Рик Гонзалез

Ловец на мисли – пети сезон
от 2 септември, всеки вторник от 21:00 часа
премиера за България
5fox
„Ловец на мисли“ се фокусира върху Тоби Логан (Крейг Олейник), 25 годишен парамедик, който крие голяма тайна – той е телепат. Досега Тоби крие способноста си, изучавайки възможностите си заедно само с дългогодишния си ментор и довереник – Д-р Рей Мърсър (Колм Фиори). С развитието на историята Тоби се опитва да помага на хора в беда и да разкрие истината за своето минало. Професионалният му живот е подреден, но не може да се каже същото и за личния му. С помощта на детектив Чарли Маркс (Лиса Маркос) и личния му лекар и бивша приятелка Оливия Фаусет (Майлин Дин-Робик), Тоби разбира, че дарбата му в действителност може да помага на останалите.

Крейг Олейник
Енис Есмер
Лорън Лий Смит
Майлин Робик
Арнолд Пиннок
Питър Стебингс
Колм Фиори
Лиса Маркос
Антъни Лемке
Паулино Нунес
Рейнбоу Сън Франкс
Тара Спенсър

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s