Звездите на лято 2014 II-ра част

Bs71evpCAAAyOrv Когато плажът, топлината и лекият ветрец обединят най-забележителните звезди от телевизията… Такова е лятото, време благоприятстващо да обичаме, да бъдем обичани и да запомним, както го правят 30 от най-привлекателните звезди от телевизията, които разказват на списание „Tv y Novelas USA“ как живеят пълноценно този сезон, който им помага да продължат да блестят и през останалите три сезона от годината.BtGiRUCIYAA_wz7
… „На плажа са се случвали едни от най-хубавите любовни истории“
… „Имала съм летни любови, но… ай, това не се разказва“
… „Да бъдеш секси е поведение“
… „Не се чувствам секси, но знам, че допадам на всички“
… „Обичам сочните целувки, добре дадени и с голяма страст“
… „Обичам да ходя на плажа с приятелите си и да пием бяло вино, за да се освежим“


Мариана Сеоане: Всеки ден по-добра

Mariana Seoane„Доброто момиче“ всеки път е повече жена. И тази характеристика, с която я познаваме на музикално ниво, продължава да се прилага за нея в целия смисъл на думата. Да, защото е добра като актриса, певица, човек и с абсолютно перфектна външност. Без съмнение, днес е една от най-привлекателните артистки от телевизията. Самотна и с желание да създаде дом, няма проблем да признае, че очаква идването на сродната й душа, онази която ще й подари емоционална стабилност, която й се изплъзна от ръцете, може би заради имиджа на супер жена, който има.

 

Mariana S      Mariana y JulianMariana Seoane1                   Mariana

 

Джейсън Канела: Обичащ вселенатаJason C
Със загадъчен поглед и железни мускули, този актьор с добър загар знае, че над таланта и добрия външен вид, ключът за отваряне на врати се крие в неговата симпатичност и чувство за хумор. Точно с това накара една от най-привлекателните жени от средата да се влюби в него – Сулейка Ривера, на която с детайли и много обич се наслаждава, давайки й стабилността, от която тя толкова се нуждаеше.

 

Jasond  JasonKJasonka

 

 Fernanda Фернанда Кастийо: Паднала от небето
Със спокойна личност и дискретна, когато се усмихва, озарява всеки около нея. Говори, когато трябва и това, което казва, оставя следа. Грациозна и забавна с близките си и любезна с останалите. Специална жена, която, без да прави много, за да се забележи, изпълва всяко място, в което се намира, с присъствието и очарованието си.

 

Fernanda2     Fernan

 

Шалим: Генетично романтиченShalim1
Актьор и певец, признава, че изкуството го носи във вените си не само по собствено решение, но и защото разполага генетично с таланта на гения на продуцирането Елин Ортис и многоликовата Чаритин Гойко. Това момче, което със стабилна стъпка реализира известни роли в различни мелодрами на Телемундо, компания на която е ексклузивен кадър, знае, че е очарователен за съпругата си Лесли Ан Мачадо, в която е много влюбен, но с чувство за хумор заявява, че предпочита да не излага на показ атрибутите си.

 

Shalim    Shalim2

 


Мария Елена Давила: Кръвта вода не става

Maria Elena Davila1С внушително присъствие и неизбежна харизма, тази млада дама започва с десен крак пътя си в света на актьорството. Вярно е, че в гените си носи най-доброто от майка си Чикинкира Делгадо и от баща си Гийермо Давила, но красивата венецуелка на 20г. е опитала да построи работната си съдба извън имиджа на родителите си, събирайки плодове от едно незабравимо участие във „В друга кожа“ („En otra piel“) на Телемундо и докато снима първата си главна роля заедно с Педро Морено.

 

Maria elena            Maria Elena1

 

 

Уилям Валдес: Симпатия и спонтанностWilliam Valdes
Социалните мрежи не са същите в Унивисион, откакдо дойде този младеж в „Събуди се Америка“ („Despierta America“). Страшно симпатичен, със спонтанни поглед и усмивка, държи публиката в джоба си, която очаква появяванията му, пълни с информация. Директната му връзка със зрителя го прави идеалния мост между сутрешното предаване и феновете.

William

 

Liz VegaЛис Вега: Чувствеността на спорта
Визитната картичка на тази актриса е спорт и здравословен живот. Атлетична до мозъка на костите си, от малка разбира, че въз основа на гимнастическа дисциплина може да моделира анатомията си и да постигне това, което желае да бъде и как да се проектира. Днес, със снажните си крака и железни мускули, не губи и част от женствеността си, която демонстрира винаги чрез заразната си усмивка и поглед, зареден с нежност.

Liz (1)     Liz (2)

 

Маурисио Мехия: Без ограничение на талантMauricio Mejia
Когато едно привлекателно лице е съчетано с атлетично тяло и покоряваща се личност, бихме помислили, че пакетът е пълен. Въпреки това, ако към това се прибави и талант в актьорството и воденето, се създават всички условия, за да постигнеш успех. Такъв е случаят на този мексиканец, който с бавна, но сигурна стъпка, привлича вниманието във всички предишни роли. Участия в мюзикъли като „Парфюмът на Гардения“ („Perfume de Gardenia“), теленовели като „Необуздано сърце“ („Corazon indomable“) и програми като „Сол и пипер“ („Sal y pimenta“), показват, че цялостният талант съществува.

Mauricio M (1)           Mauricio M (2)

 

Mane de la Parra1Мане де ла Пара: Талант в кръвта
Във време, в което на актьорите-певци се гледа с недоверие, а преди беше смятано за цялостно изкуство, Мане идва от род, който е показал, че който носи изкуството във вените си, показва таланта си на всяка сцена. Като композитор и изпълнител има закачливи ритми и пълни с оптимизъм. Като актьор влага душа и сърце в персонажите си. И сякаш това не е достатъчно, ами любовта и умението в спорта, по-специално във футбола, го поддържат атлетичен и привлекателен за стотиците му фенове.

Mane de la

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paul StanleyПол Станли: С цел да блести
Далеч от това да притежава вид на модел или галан от теленовела, този харизматичен водещ и актьор притежава грация и очарование, което липсва на много от артистите. Поставил си е почти като лично предизвикателство да има тяло на лятна звезда, заради което се изправя срещу колегата си Алан Тачер що се касае до хранителен режим, за да бъде сред избраниците в това специално издание. Спечелил надпреварата, с чувство за хумор коментира, че със здрава работа се постига всичко.

Paul

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s