VIP Brother 2014 – от септември по Нова ТВ

випбрадър

Както ние първи обявихме преди дни в първият ни обзор за предстоящият есенен сезон – новият сезон на VIP Brother се задава на хоризонта този септември, по-провокативен и различен от всякога. Специално по случай 30-годишнината от книгата на Джордж Оруел – „1984“, в която „Големият брат“ се ражда, за да следи всички с всевиждащото си око, и по случай 70 години от паметната дата, променила историята на страната ни – 9 септември 1944, тазгодишният сезон на „ВИП Брадър 2014“ обръща поглед към времето, в което живяхме преди 25 години. Продуцентите на шоуто този сезон обещават една забавна препратка към абсурдите на тоталитаризма, с паметните речи на другаря Тодор Живков през призмата на Big Brother. Този сезон съквартирантите ще бъдат настанени в своеобразен „образцов дом“, където всеки ще бъде сам по себе си „таен агент“ не само на собствената си съдба,  но и до голяма степен на цялата къща. Една епоха на социализъм, но изчистена от политика и вкарана в машината на „Големия брат“. Съвсем скоро очакваме да разберем и кои ще са виповете, които ще прекрачат прага на „тоталитарната къща“, както и кога ще стартира уникалният по рода си сезон на „ВИП Брадър“, който обещава да бъде по-интересен от всякога. Стартът на „VIP Brother“2014“ се очаква да бъде в средата на месец септември по Нова ТВ, когато ще се изправи лице в лице с друг голям формат – „Survivor: Cambodia“ в ефира на bTV.

По-долу вижте пълния пресрелийз на Нова ТВ за новия сезон на „VIP Brother“:

VIP Brother се завръща по-провокативен, по-забавен и по-изненадващ отвсякога от септември по Нова ТВ. В новия сезон VIP Brother се обръща към корените си, за да „почете” 30-та годишнина на литературния първоизточник на шоуто – книгата „1984” на Джордж Оруел, както и 70 години от 9 септември 1944. Темата на сезона е провокативно и забавно намигване към абсурдите на тоталитаризма през камерите на настоящето, взривоопасна смес от реалност и фикция в едно шоу, чиято крайна цел е да забавлява зрителите. Представете си епохата на соца, изчистена от политика и драматизъм, и вкарана в машината на абсурда и забавлението, наречена VIP Brother. Този сезон проектът има за цел да намери обща за различните поколения платформа, през която без тежки сантименти и предразсъдъци, по весел и забавен начин да разкаже абсурдите на епохата. И тази „рамка” да подсили естествения ход на предаването – интересни персонажи, изолирани в Къщата, докато „химията” на отношенията помежду им достигне точката на кипене на емоциите и реакциите.

Сезонът VIP Brother „Образцов дом” наистина ще бъде уникален. Всеки участник ще бъде „таен агент” не само на своята съдба, но по определен начин и в различна степен и на тази на съквартирантите си. Методите на VIP Brother ще са по-усъвършенствани дори от тези на Държавна сигурност, така че да се гарантират безпрецедентно забавление и постоянно нарастващо напрежение в Къщата. Кой кой е? Защо? Каква е тайната му мисия и има ли изобщо такава? Участниците следват ли предварително начертан план и само Big Brother ли дърпа конците? Да очакват ли зрителите „зрителна измама”, кой и кога ще им заложи капана? Отговорите, които водят до следващите въпроси – от септември по Нова ТВ.

Един отговор на “VIP Brother 2014 – от септември по Нова ТВ

  1. Pingback: ТВ Есен 2014 – част втора, Нова ТВ - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s