Бърз ТВ обзор на 25 юли

BGTVs

    „А група“ все пак остава по TV7

agrupa

TV7 ще продължи да излъчва „А група“ поне до края на месец август, въпреки, че не е платила за правата, съобщи вестник „Стандарт“. От фирмата „Футбол Про Медия“, която де факто държи правата за шампионата, са се съгласили на предложението на телевизията за отсрочка на плащането за следващия месец. Припомняме, че от ТВ7 останаха без пари заради скандалът с КТБ и от „Футбол Про Медия“ предупредиха, че ще забранят на телевизията да снима мачовете, ако не плати за правата до петък. Сега обаче от фирмата, зад която стоят Тодор Батков и Кирил Домусчиев са си променили мнението в името на зрителя. „Вечното дерби ЦСКА – „Левски“ и останалите заложени в програмата срещи до V кръг ще се излъчват, както е по програма по ТВ7. Причините да стигнем до това решение са две. Първата е, че хората не ги интересува кой има да плаща за правата и дали ни е платил. Втората е, че оставяйки първенството на тъмно, ще засилим съмненията за черно тото. Ако оставим ЦСКА – „Левски“ на тъмно всяка една съдийска грешка или инцидент по време на мача, та дори и сблъсъци извън територията на стадиона щяха да бъдат приписвани на този, който е „скрил“ най-интересния мач в България“, коментира пред изданието мениджърът на фирмата-посредник Атанас Караиванов. От TV7 вече излязоха и с официален пресрелийз за вечното дерби. „Само ден ни дели от старта на 2-ия кръг в „А“ група, който очевидно ще остане единствен фокус на водещите ни отбори след провала им в Лига Европа. Над 7 часа спорт на живо в ефира на TV7 предстоят до неделя вечер, a студията преди срещите, самите мачове и всички интервюта ще се предават пряко и на сайта agrupa.tv7.bg. В събота шампионът Лудогорец, който не се намира в най-добрата си форма гостува на традиционно тежък свой съперник – Черно море. Двубоят във Варна е от 18:00, а студиото стартира половин час по-рано. Ден по-късно е дербито ЦСКА – Левски, което, противно на спекулациите през седмицата, ще бъде излъчено по TV7 и сайта agrupa.tv7.bg. В 19:00 започва прякото предаване от националния стадион „Васил Левски“, а първият съдийски сигнал от Георги Йорданов ще бъде даден в 19:30. До 22:30 пък зрителите ще могат да гледат на живо и всички интервюта след края на мач №1 у нас. Това ще стане чрез първото издание на Sport7. Понеделник, 28 юли, пък е денят за едночасовия обзор в Sport7 на целия кръг със специални гости и репортажи от всички мачове.“, се казва в пресрелийза на медията.

    Бони и Клайд нарушават закона в „Революция Z”

Революция-Z

В следващия епизод на „Революция Z” по bTV Cinema Тино ще бъде обзет от ужасна ревност спрямо новия приятел на Ани (в ролята Тодор Гаджалов). И не без причина. Ситуацията ще се усложни още повече, когато двамата бивши влюбени се изправят пред буквата на продуцентския договор и осъзнаят, че не могат да избегнат клаузите му. В същото време Мира и Боби се радват на чувствата си необезпокоявани и въпреки забраната на Кадиев. Как успяват да си спечелят тази свобода и дали ще запазят статуквото дълго?
Цеков и Пешева, от друга страна, са изправени пред нов проблем – след масовото натравяне с боза, образцовото 197-мо отново ще бъде проверявано. Цеков пак ще прояви въображение, а с малко стратегия и невинен подкуп, както и с верен другар, ще опита да прикрие и този застрашителен имиджа гаф. Дали Бони и Клайд ще успеят да нарушат закона отново или някой ще ги узурпира? Маринова измисля нов начин да разобличи Дънкан. Този път вкарва тежката артилерия. Но и англичанинът няма да остане със скръстени ръце. Кой ще излезе победител в поредния рунд от титаничния сблъсък – в понеделник от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema.

    Най-доброто от „Като две капки вода” и „Пълна лудница” по Нова ТВ

Nova TV logo 2D

Много забавление и лятно настроение очакват зрителите на Нова през целия юли в събота с две от най-забавните предавания в родния ефир – „Като две капки вода” и „Пълна лудница”. След като в почивка излезе предаването „Дикофф“, на негово място в съботната програма зрителите могат да гледат избрани моменти от двете култови продукции. Не пропускайте най-доброто от най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” от 14:30, а преди това се потопете в щурите истории в комедийното шоу „Пълна лудница” от 13:30 по Нова ТВ.

    BG TV News обявява партньорството си със СЕРИАЛИ в България

serialiofbg

От днес най-бързо развиващият се ТВ портал у нас BGTVNews.com обяви партньорстово си с един от най-популярните сайтове за сериали – СЕРИАЛИ в България. Партньорството е част от продължаващата стратегия на BG TV News за разширяване на отношенията си с водещи медийни портали. „Щастливи сме че вече сме партньори със СЕРИАЛИ в България. В последните месеци се изговориха множество неверни спекулации относно отношенията между двата сайта. Партньорството между BGTVNews.com и СЕРИАЛИ в България ще се изрази още тази есен. Колегите обещават една много амбициозна програма за есенния сезон, която ще бъде отразявана и от нашия сайт.“, коментира The TV Boy, админ в BG TV Group. След две седмици BG TV News празнува първият си рожден ден в мрежата. Преди година на 8 август 2013 бе старта на блога URBN TV, който по-късно прерасна в BG TV News. Очаквайте още изненади от bgtvnews.com съвсем скоро!

Comment