"Докосване" (Touch) по bTV; "Клопка" (Crisis) по Нова ТВ

Touch_WALLPAPER_1920x1080_KEYART

bTV:

От 28 юли (понеделник) bTV ще завърти в ефира си четвъртия сезон от хитовия американски сериал на CBS – „Менталист: Крадецът на мисли“ (Mentalist). Сезонът ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 до 23:00 на мястото на „Шоуто на Слави“, което се завръща от септември.

От 30 юли (сряда) bTV започва да излъчва отложения премиерен трети сезон от хитовия сериал на ShowTime – „Безсрамници“ (Shameless). Премиерният сезон ще се излъчва всеки делник от 01:00 до 02:00 на мястото на турския сериал „Опасни улици“.

Очаквайте от 31 юли (четвъртък) първия сезон от американския сериал на FOX – „Докосване“ (Touch). Премиерният американски сериал ще се излъчва всеки делничен ден от 00:00 до 01:00 по bTV на мястото на четвъртия сезон на „Синове на анархията“.

Нова ТВ:

През август на мястото на предаването „На кафе“ Нова ТВ ще излъчва британския хитов сериал на ITV – „Убийства в Мидсамър“ (Midsomer Murders) – всеки делничен ден от 09:30 до 11:30 (по 2 епизода).

През целия август на мястото на предаването „Сделка или не“ Нова ТВ ще излъчва предаването „Съдебен спор“ – всеки делник от 18:00 до 19:00.

След края на шести сезон на американския сериал „Касъл“, всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 Нова ТВ започва излъчването на първия сезон на американския сериал „Клопка“ (Crisis).

След трети сезон на американския сериал „Отмъщението“, Нова ТВ започва излъчването на нов сезон от  американския сериал „Тайнствени афери“ (Covert Affairs) – всеки делник от 21:00 до 22:00.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s