Cartoon Network – акценти за август 2014

cn

През месец август Cartoon Network ще предложи новите сериали „Стивън Вселенски“, „Пълна Драма: Остров Пакитю“, както и специална програма на „Бен 10“. Екипът на BG TV News благодари на CN BG Fans за предоставените акценти!

Стивън Вселенски – нова поредица
Премиера: понеделник, 18 август от 19:30 часа
Всеки делник от 19:30 часа
Финал: 2 септември

Steven Universe

През това лято децата ще се запознаят със Стивън – Стивън Вселенски.
Стивън е магическо момче, защото е наполовина магичен – наполовина човек. Той и неговият тим – Кристалните Камъни пазят света от злини и заплахи.

Стивън не е така силен като Кристалните Камъни, нито е така умен, но това не е пречка да се присъедини към Гранат, Аметист и Перла в техните магични приключения – приключенията, в които Стивън винаги успява да спаси ситуацията по най-изненадващ начин.
Стивън Вселенски и Кристалните Камъни са новите ленове в семейството на Cartoon Network. За да ги посрещнат топло и да им пожелаят „на добър час”, тук ще се съберат останалите ни забавни екшън герои. Децата ще се радват на партито им в понеделник, 18 август от 17:05 часа.

Пълна Драма: Остров Пакитю – нова поредица
Премиера: четвъртък 28 август от 17:05 часа
Всеки делник от 17:05 часа
Финал: 15 септември

Total Drama - Pahkitew Island

Здравейте, фенове на Пълна драма! Време е да намерим нов дом за групата от Пълна драма. Както е известно, думата, която те употребяват за „експлодирам“ е „пакитю“… затова бяхме много доволни да открием, че в Западната част на Канада съществува Остров Пакитю!

Добре дошли в Пълна драма: Остров Пакитю! И понеже всичко започва от начало, ни се стори удачно да изберем 14 нови „жертви“. „Жертви“ ли казахме? Разбира се, че имахме предвид „състезатели“, но доматодомахто! За сетен път, звездите на Пълна драма ще влязат в битка помежду си с една заветна цел: всеки иска онази награда от 1 милион долара! Кой ще вземе ценните хартийки? Няма как да предвидим! Не пропускай Пълна драма: Остров Пакитю, за да разбереш кой ще спечели голямата награда.

Време за Бен 10 – специална програма
Начало: понеделник, 19 август от 18:30 часа
Всеки делник от 18.30 часа
Финал: петък, 15 август

Time for Ben 10

Кое време е настанало? Настанало е време за герои! Това е причината Бен 10 да се завърне със специална програма и помитащо забавление!

Това е моментът, когато Бен осъзнава своята отговорност да помага и спасява останалите, моментът, в който се превръща в много повече от обикновено 10-годишно момче. Макар, че разполага с Омнитрикс – устройство, което дава на Бен силата да се трансформира в различни извънземни форми, всяка от които му дава уникални способности, той разбира, че има и много работа, която чака него, за да може мирът да бъде опазван. Остани на линия и откривай нови извънземни и нови приключения с Бен 10 – само по Cartoon Network!

Cartoon Network Кино – филми

Всяка събота от 09:00 часа:
02.08 – Scooby-Doo and the alien invaders
09.08 – Ben 10: Alien Swarm
16.08 – Scooby-Doo and the Legend of Vampire
23.08 – Tom and Jerry: The Movie
30.08 – Scooby-Doo: Pirates Ahoy

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s