Вие пожелахте: Сандра Ечеверия

Вие пожелахте Сандра ЕчеверияСандра Ечеверия умее да ръководи кариерата си. Започва като певица едва на 9г., благодарение на баба си, която й пускала песни в стил ранчеро. По-късно участва в училищен конкурс, където пее                  saecheveria28 „Записах на стеблото на кактуса твоето име“ и си спечели прякора „Момичето стебло на кактус“, а на 14г. става част от групата „Perfiles“. „Бях певица, поканиха ме да запиша солов албум и да направя теленовела. Приех. Толкова се влюбих в актьорството, че си казах: ‘добре, ако съм актриса, ще го правя добре, няма да импровизирам“. Тогава казала на родителите си, че отива в Лос Анджелис да живее и да учи актьорство. „В ЛА останах 3 години, без да работя. Отидох със спестяванията от първата ми новела и с това си платих курсовете по комедия, актьорство, пеене, танци, дикция, импровизация и кино“. Въпреки че сме виждали Сандра в различни филми и теленовели, пълни с насилие и голота, актрисата споделя, че винаги е била Sandra2затворена личност, интервютата и фотосесиите не са нейното, за разлика от музиката… и до днес продължава да пише песни и да свири на китара; както и киното и упражненията са най-големите й страсти. Докато се явява на кастинги и чака следващия си проект, Сандра реши да започне да продуцира сама. „Забавих се 5 години, докато започна продукцията на първия си филм „Годеник за жена ми“ („Un novio para mi mujer“), в който се влюбих. Започнах да търся спонсори и места в Мексико, докато най-накрая го започнахме на 28 април“.
Както заглавието на най-новия й филм, Сандра е на път да даде „Пренасочване“ („Cambio de ruta“) в живота си като се омъжи за Леонардо де Лосан, с когото смята да пусне своя линия чанти.

– Започваш като певица, но си се посветилаSandra8 на актьорството, за да станеш известна и да можеш да се наложиш като солов изпълнител. По случайност ли си актриса?
Абсолютно, винаги казвам това. На 19г. компанията, за която работих, реши, че трябва да пусна диск като солист, но първо трябваше да играя, за да ме познават хората. Казах си: „Какво ще правя в телевизията, луди ли са, аз съм певица“, но ме убедиха. Направих първата си теленовела „Качи се на мотора ми“ („Súbete a mi moto“) и се влюбих в актьорството, обещах си да се подготвя добре и тръгнах за ЛА на 21г. Никога не изгубих страстта си към музиката, но сега е хоби, актьорството е моята кариерата.

Sandra7– Каква беше като дете?
Затворена и мълчалива. Учителите казваха на родителите ми: „Сандра не взема участие“. Бях прекалено сериозна и антисоциална. Оставах сама да пиша песни и поеми. Бях разсеяна, може би, защото бях с моите идеи за музика в главата. Не бях фокусирана в училище, всъщност страдах много там.

– Как се справи с притеснението, когато saecheveria42трябваше да пееш пред много хора и още повече, когато имаше голи сцени?
В началото ми костваше много. Родителите ми ми помогнаха много. Всеки път, като трябваше да пея, страдах, отивах в банята и казвах ‘не искам’ хахахх. Те ми казваха: „Ще ти дадем пари или каквото искаш, но пей“. Те ме хвърлиха на ринга. В един междуучилищен конкурс бях много нервна, но като пеех, беше по-добре. Още съм затворена и антисоциална, но когато пея или играя, сякаш имам интегриран превключвател, защото се активирам и го правя. Превръщам се в нещо, което не съм в реалния живот. Страхотно е, защото е терапия за мен, помогнало ми е много.

Sandrita– Не обичаш да се снимаш, но имаш профил в Инстаграм, където споделяш снимки…
Знаеш ли, едва сега започнах да го правя, защото едни приятели ми казаха: „Сандра, днес светът е Инстаграм“. Спомням си, че казах: „Но никога не се снимам“. Кълна се, при пътуване никога не се снимам сама. Дори семейството ми ме обвинява, че не го правя. Накрая си казах: „Щом това е част от социалните мрежи и хората искат да гледат мои неща, ще опитам“. Днес съм пристрастена, открих добрата страна на Инстаграм. Следя всичко модно, качвам възможно най-много снимки.

– Разкажи ни за комедията „Пренасочване“saecheveriase („Cambio de ruta“). По-лесно ли е да разсмееш хората, отколкото да ги разплачеш?
Напълно, за мен комедията е най-сложният жанр. Всъщност в ЛА учих комедия. Много е важно времето, за да може да улучиш шегите. Това е романтична забавна комедия, на която съм фен от малка. Възхищавам се на Джулия Робъртс и Сандра Бълок. Досега само плаках и плаках, удряха ме, отвличаха ме, исках нещо по-лежерно, по-спокойно и семейно. Щастлива съм с новото лице в кариерата си.

SandraE– Преди време имаше проблем с Телемундо, тъй като те каниха да играеш в други продукции, но заради договора си с тях не можеше. Какво става сега?
Продължавам с тях, не мога да работя в други компании и това не те прави щастлив като актьор, ограничава те много. Ако ми бяха предлагали някакви проекти добре, но нищо, държат ме малко на опашката.

– Ти си успешна жена, независима. Как се справяш с тази независимост сега, когато си с Леонардо и ще се жените?
Просто се радвам на успехите в кариерата си. SaEcПреди нямах личен живот, беше работа след работа, дълго бях сама. Сега се радвам на мен и на приоритетите се и един от тях е Лео. Има баланс между личния и професионалния ми живот, избирам повече проектите си сега, затова спрях да играя в теленовели, те поглъщат много време, въпреки че обичам да ги правя, те са най-добрата проекция, която един актьор може да има, освен това ме направиха известна. Въпреки това, не искам да посвещавам много време на работата си, а повече на мен.

Sandra1– Отказвала ли си роля?
Да, това е най-доброто, което можеш да направиш, когато не те влече дадена роля, но мисля, че е трудно един персонаж да не ти предложи нещо ново. Мразя да играя слаби жени, тези роли не ги приемам.

– Планираш ли сватбата?Sandra Leo
Да, омъжвам се! Колко силно звучи! Щастлива съм, че подготвям това, което съм желала най-много, имам доста време. Като не правиш телевизия, имаш повече време да организираш живота си. Филмите, за щастие, ти отнемат само месец-два, затова съм по-спокойна, приемам само проекти, които искам.

– Сватбата малка ли ще е?
Да, не искаме да правим голям купон. И двамата сме публични личности. Искаме хората наистина да ни обичат и ние да обичаме най-близките си. Ще е нещо малко.

sandraboda_0– Нервна ли си?
Повече от нервна, развълнувана съм. Никога не съм мислила, че ще съм от тези жени, които ще се възлнуват много като се женят, но вече спадам към клишето.

– Планирате ли дете?
Да, мислили сме за дете. Не знам все още кога, но очаквам до две години да е.

– Вярно ли е, че пускашsandraecheverria016 своя линия чанти?
Да, всъщност „Черно“ („Black“), линията, която ръководи Лео за мъже, му върви добре и решиха да пуснат и за жени. Помислиха за мен и това ме очарова. Колекционер съм на чанти, най-вече на странни модели. Мисля, че чантата е необходимост за жената, но в последно време са много скъпи. Може да се стигне до средна точка, където един велик дизайн да струва разумна цена. Скоро започваме.

Sandra5– Влезна и в Холивуд, как се чувстваш?
Да влезна в Холивуд беше труден процес, понеже винаги бях близо да получа роля и ми казваха ‘много добре, благодаря’, но даваха ролята на американка. Сега започват да търсят новата Салма Хайек, новата Пас, новата София Вергара. Това е дългогодишна работа, в която ходих на кастинги, търсих нови проекти; освен това беше любопитно, че на тези кастинги срещаш колеги като Марта Игареда, Ана Серадия и други мексиканки, които търсят своя късмет. Беше дълъг път, с голяма подготовка, но мисля, че ми се получи добре.

– Не мислиш ли да се занимаваш отново с Sandra4музика?
Винаги ми е харесвала, мисля за нов диск, но засега съм съсредоточена върху актьорството.

– Би ли направила нещо с приятеля ти Леонардо де Лосан, който е певец?
Говорили сме за това, помагала съм му с някои припеви. Мисля, че би излезнало нещо интересно, защото харесвам групата му, той пее рок, може би един ден ще стане.

Sandra6– Как се определяш?
Суперактивна съм, обичам да рискувам. Отдавам се на сто процента в това, което правя и винаги търся перфектността. Понякога това не е хубаво, защото полудявам, ако не стане, както искам.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s