FOX Life и FOX Crime – акценти за август 2014

Ето най-интересното от програмите на FOX Life и FOX Crime през месец август, предоставено от Албена Стоянова.

Fox Life logo 2013
Вещиците от Ийст Енд – сезон 2
Жанр: Драма/Фантастика
от 20 август, всяка сряда от 22:00 часа

„Вещиците от Ийст Енд“ разказва историята на безсмъртните вещици от семейство Бошомп. Във втория сезон порталът към Асгард се отваря и това, което ще премине през него ще промени живота им завинаги. Непознат човек пристига в Ийст Енд, докато Джоана губи сила в резултат на отровата на Пенелопе. Семейството се бори да намери лек. Даш и Килиан получават магически сили след смъртта на майка им. Какво ще направят с тях? Предстои да разберем.

Джулия Ормонд в ролята на Джоана Бошомп
Медхен Еймик в ролята на Уенди Бошомп
Джена Дюън – Тейтъм в ролята на Фрея Бошомп
Рейчъл Бостън в ролята на Ингрид Бошомп
Даниел Ди Томасо в ролята на Килиан Гардинър
Ерик Уинтър в ролята на Даш Гардинър

Отчаяни съпруги – сезон 8
Жанр: Комедия/Драма/Мистерия
oт 5 август, от вторник до петък, от 21:00 часа
2life
Мери Алис продължава да разказва историята на нейните приятелки Сюзан, Линет, Бри и Габриел. Този сезон мистерията показва как те се справят се прикриването на убийството на доведения баща на Габриел.

Тери Хачър като Сюзан Майер
Фелисити Хъфман като Линет Скаво
Марша Крос като Бри ван де Камп
Ева Лонгория като Габриел Солис

Отмъщението – сезон 3
Жанр: Драма/Мистерия/Трилър
от 4 август, от понеделник до петък от 22:00 часа
3life
Емили Торн (Емили Ван Камп) е най-новото попълнение в Хемптънс. По всичко изглежда, че тя е дружелюбно и изтънчено, обикновено момиче, но затвореният свят, в който тя се потапя е свързан с мрачна семейна история и Емили е точно обратното, на това, което изглежда. След като баща й е натопен за ужасно престъпление, от съседи, на които вярва и е осъден на доживотен затвор, Емили повече не го видяла и прекарала детството си погълната от чувство за гняв, загуба и предателство. Години по-късно тя се връща в Хемптънс с фалшива самоличност и една единствена цел – отмъщение. Всяка социална увертюра е част от внимателно обмисления й план да преследва смъртните си врагове, докато не разруши напълно живота им. Сега тя трябва да се изправи пред последствията от действията си и хаосът, който е отприщила, докато продължава борбата си да отмъсти за смъртта на баща си.
Летният сезон започва в Хемптънс, където Емили Торн е възобновила стремежа към отмъщение, но внезапно е поставена пред неочакван краен срок. Междувременно, завръщането на сина на Виктория Грейсън носи промени и усложнения в могъщото семейство. А един бърз поглед в бъдещето показва, че сватбата на века може да се окаже пагубна за Емили.

Маделин Стоу като Виктория Грейсън
Емили Ван Камп като Емили Торн
Габриел Ман като Нолан Рос
Ник Уекслър като Джак Портър
Джошуа Боуман като Джошуа Боуман

FOX_Crime_BG
Монк – сезон 6
Жанр: Криминален, психологически, мистерия, драма, комедия
от 14 август, от понеделник до петък, от 19:55 часа
повторение
1crime
В шестия сезон детектив Ейдриън Мънк, който страда от обсесивно-компулсивно разстройство, се завръща за още заплетени случаи. Той е принуден да помогне на най-голямата си почитателка (Сара Силвърман), когато е обвинена в странно престъпление; Монк се озовава в трудна ситуация, докато следва карта на съкровище заедно със сина на психиатъра си; Мъж, когото Монк е пратил в затвора години по-рано, е освободен заради нови улики и детективът му помага да стъпи на краката си; Приятелството на Монк с капитан Стотълмайър (Левин) е подложени на изпитание, когато детективът обвинява приятелката на капитана (Лорънс) в убийство; Монк е нает да оневини прочута рап звезда (Дог), обвинена в убийство; Той трябва да преодолее предразсъдъците си спрямо нудистите, когато го наемат да разследва убийство на нудистки плаж (гостуващи звезди Молина и Бейдър); Светът на детектива се обръща с главата надолу, когато научава, че зад тайната самоличност на известен шегобиец всъщност стои вечният му враг Хоралд Креншоу (Бейгли, гостуваща звезда Кьочнър).

Тони Шалуб като Ейдриън Монк
Трейлър Хауърд като Натали Тийгър
Джейсън Грей-Станфорд като лейтенант Рандал Дишър
Тед Левин като капитан Лиланд Стотълмайър
Сара Силвърман като най-голямата почитателка и на моменти преследвачка на Монк Марси Мейвън
Шарън Лорънс като приятелката на кап. Стотърмайър Линда Фуско
Тим Бейгли като вечният враг на Монк Харолд Креншоу
Сред гостуващите звезди са Алфред Молина („Спайдърмен 2”, „Шифърът на Леонардо”), Дейвид Кьочнър („Офисът”, „Водещият”), Дидрик Бейдър („The Drew Carey Show”, „Balls of Fury”), Анджела Кинси („Офисът”, „License to Wed”), Гейл O’Грейди („Адвокатите от Бостън”, „Полицейско управление Ню Йорк”), Винсънт Вентреска („Невидимия”, „Срещата на випуска на Роми и Мишел”) Донъл Лог („The Knights of Prosperity”, „Наказан до живот”), рап звездите Снуп Дог („Старски и Хъч”, „Ел Връзки”) и Къръпт („Ваканцията на семейство Джонсън”, „A Day in the Life”), както и Ейми Кларк („Къща в Умбрия”, „Fur”) като Джули Тийгър и Станли Кеймъл („Inland Empire”, „Господин Стърлинг”) като доктор Чарлс Крьогер.

Веществени доказателства: Рим – сезон 2
Жанр: Криминален
от 21 август, от вторник до петък, от 22:50 часа
повторение
2crime
Отделът по криминология (RIS) към Карабинерите се завръща с нов актьорски състав и този път в столицата на Италия.
Даниеле Джирели и колежката му Флавия са прехвърлени в Рим, където Лучия Бранкато е назначена за ръководител на екипа. Лучия, която още свиква с новото назначение, трябва да ръководи специалист по експлозивите, бивш спортист, пряма специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа, който няма никакъв опит, но пък притежава добра интуиция.
Заедно те ще сформират изключителен екип, чийто талант ще бъде подложен на изпитание от верига престъпления, зад които стои престъпен гений.

Еуридиче Аксен
Фабио Трояно
Мари Петруоло
Примо Реджиани
Джун Ичикава
Марко Росети

Престъпни намерения – сезон 8
Жанр: Криминален
от 26 август, от вторник до петък, от 21:55 часа
повторение
3crime
„Престъпни намерения“ разказва за елитен екип към ФБР, който анализира най-извратените престъпни умове в страната, като предвиждат следващия им ход, преди да са го направили. В екипа за поведенчески анализ най-опитният агент е Дейвид Роси – един от основателите на отдела, който се връща, за да помага на колегите си да решават най-заплетените случаи. Начело на екипа е специален агент Арън Хочнър – изключителен профайлър, способен да печели доверието на хората и да научава тайните им. Останалите членове са Емили Прентис – дъщеря на високопоставени дипломати, която е работила с Хочнър; специален агент Дерек Морган – експерт по маниите; специален агент доктор Спенсър Рийд – класически неразбран гений с висок коефициент на интелигентност и затруднения в общуването; Дженифър Джару – Джей Джей – самоуверена млада агентка, която е връзката на екипа с централата на ФБР и Пинелъпи Гарсия – компютърна специалистка, която помага на отдела в разследванията. Всеки от членовете помага с уникалните си умения за разкриването на мотивите и емоционалните механизми на хищниците, за да бъдат спрени.

Джо Мантеня като Дейвид Роси
Томас Гибсън като Арън Хочнър
Шемар Муур като Дерек Морган
Матю Грей Гъблър като д-р Спенсър Рийд
А. Дж Кук като Дженифър Джару
Кристен Вангснес като Пинелъпи Гарсия
Джийн Трипълторн като експерт по лингвистика Алекс Блейк (номинирана за награда „Еми”)

Кинг – сезон 1
Жанр: Криминален
от 11-ти август, от понеделник до петък, от 22:50 часа
повторение
4crime
Жена. Ченге. Кралица на разследванията.
Сержант инспектор Джесика Кинг или Джес, е оцеляла след 8 години в отдел „Убийства”, 3 катастрофи с мотоциклет, два брака и всички обувки, които са били на мода от 90-те насам. Дали ще оцелее и след отдел „Тежки престъпления”? Джес е природна стихия, ченге, което забелязва това, което всички други пропускат. Тя казва това, което мисли, и никога не спира да мисли за местопрестъплението, за уликите, за мотивите и заподозрените. В професионален и личен план пред Джес стоят две предизвикателства – да спаси третия си брак и да докаже, че е най-доброто ченге в града.
Екипът на Джес поема случаи, които вече се разследват – убийства, изнасилвания, грабежи, банди и серийни престъпления – най-неуловимите и трудни случаи, които останалите отдели не са успели да решат. Джес може да поеме всеки случай в града, независимо дали отделът, на който първоначално е бил поверен, иска това. Тя работи с различен участък във всяко разследване – от елитният отдел „Убийства”, до здравеняците в Пътна полиция, рокзвездите от „Наркотици” и тайнствените гении от Борба с организираната престъпност.

Ейми Прайс-Франсис
Алън ван Спранг
Гейбриъл Хоугън

Кинг – сезон 2
Жанр: Криминален
от 21-ви август, от понеделник до петък, от 22:50 часа
повторение
5crime
В началото на сериала сержант инспектор Джесика Кинг доказа, че е талантлива, безстрашна и компетентна като началник на отдел „Тежки престъпления”. Сега залогът е по-висок, а случаите са още по-публични и заплетени. И, разбира се, има още повече хаплив хумор, който прави Джес и колегите й неустоим екип. За да постигне резултатите, към които се стреми, тя често трябва да тропне с крак и да насърчи колегите си, ако не дават достатъчно от себе си, или да ги приземи, когато забравят, че са един екип. На домашния фронт също я чака много работа, тъй като третият й брак е застрашен, проблемът с децата не е разрешен, а сърцето й е дива котка, която копнее да бъде опитомена… Вторият сезон на „Кинг” – повече напрежение, драма, екшън, смях – и страхотни обувки!

Ейми Прайс-Франсис
Алън ван Спранг
Гейбриъл Хоугън

Убийства в рая – сезон 2
от 2 август, всяка събота и неделя, от 23:10 часа
повторение
6crime
Още невъзможни убийствата на красив карибски остров. Инспектор Ричард Пуул и екипът му отново се заемат със случая, но ще се научи ли той някога да обича рая?
Инспектор Ричард Пуул все още е в капан на малкия карибски остров Сен-Мари, където слънцето, морето и пясъкът продължават да го дразнят, точно както той дразни многострадалните си колеги. Чувства се като у дома си най-вече когато е на работа, а усетът му към детайла и впечатляващият му ум са остри както винаги – и брилянтно инстинктивната му помощничка следовател Камий Борди запълва празните места, когато капризите на човешкото поведение изумяват инспектора.
Докато техните противоположни подходи към живота – на лявото и на дясното мозъчно полукълбо – могат да причинят конфликт между Ричард и Камий (и често наистина го правят), то те са и това, което ги превръща в сила за борба с престъпността, с която човек трябва да се съобразява – сила, която се предизвиква от някои интригуващи и загадъчни убийства в новия сезон на изумителни мистерии.
С често нестандартната, но жизнено необходима помощ на Дуейн и Фидел, те се справят с множество уникални убийства – от древни пиратски проклятия през вуду фестивали до убити монахини. Ричард се сблъсква и с първия си тропически ураган (който си има име!). И в духа на истинската британска традиция, една чаша чай е ключът към подозрително самоубийство. Остров Сен-Мари определено държи Ричард и екипа му нащрек, а зрителите са запленени от всеки обрат.

Бен Милър като инспектор Ричард Пуул (Primeval, Johnny English)
Сара Мартинс като Камий Борди (Little White Lies, Pigalle, La Nuit)
Дани Джон-Джулс като Дуейн Майърс (Red Dwarf, MI High)
Гари Кар като Фидел Бест (Silent Witness)
Елизабет Буржин като Катрин Борди (Mon Meilleur Ami)
Дон Уорингтън като комисар Селуин Патерсън (Waking the Dead)

Един отговор на “FOX Life и FOX Crime – акценти за август 2014

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s