FOX и 24Kitchen – акценти за август 2014

Ето най-интересното от акцентите на FOX и 24Kitchen за месец август в една статия. Екипът на сайта благодари на Албена Стоянова за информацията!

fox
Двама мъже и половина – десети сезон
от 26-ти август, всеки делничен ден, от 22:50 часа
премиера за FOX
fox-1
Минала е една година от когато видяхме несполучливия опит на интернет милярдера Уолдън Шмид (Аштън Къчър) да се удави в океана, след като съпругата му го изгони. Той случайно попада на къща на плажа в Малибу, където разведеният кинезитерапевт Алън Харпър (Джон Крайпър) и синът му Джейк Харпър (Енгъс Т. Джонс) живеят. Братът на Алън Чарли Харпър е живял с тях осем години преди неочаквано да почине.
Постепенно Уолдън се сближава с Алън и решава, че ще купи къщата, като го кани да живее с него. Това е добре дошло за Алън, тъй като така се отървава от възможността да сподели живота си с властната си майка, Евелин. Уолдън, Алън и Джейк решават да запазят саркастичната домашна помощница Бърта, като малко по малко тримата си създават едно доста странно, но симпатично семейство.

Джон Крайпър като Алън Харпър
Енгъс Ти Джонс като Джейк Харпър
Аштън Къчър като Уолдън Шмид

24Kitchen
Лесни рецепти с Ненад – сезон 2
от 02 август, всяка събота, от 12:20 часа
24-1
Ненад Велкович е само на 28 години, но вече има богат опит като готвач. Той е градско дете, със селски корени, както повечето белградчани. Любов към готвенето е придобил от баба си, професионална готвачка. Въпреки жестоката съпротива на майка му, той решава да прекъсне икономическото си образование и изцяло се посвещава на професионално готвене. “Лесни рецепти с Ненад“ има за цел да представи на зрителите изкуството на приготвяне на вкусна храна по лесен и достъпен начин с рецепти, които всеки може да пробва в домашни условия.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s