Бърз ТВ обзор на 27 юни

BGTVs

    Треньорите в “Гласът на България” ще са голямата изненада в шоуто

glasat

Утре от Велико Търново (28 юни) и Варна (29 юни) започват предварителните кастинги за третия сезон на най-успешния музикален формат за 2011 и 2013 „Гласът на България”. Да разкрие подробности около третия сезон днес в „Тази сутрин” гост на Антон и Биляна бе музикалният продуцент на шоуто Евгени Димитров – Маестрото. Освен съвети към кандидатите Маестрото разкри, че в този сезон на „Гласът на България” треньорите, чиято самоличност все още се пази в тайна, ще бъдат голямата изненада в шоуто и най-голямото предизвикателство за участниците. Очакванията на екипа към кандидатите е много голям, тъй като през последните години е повече от очевидно, че музикалният талант на българина е неизчерпаем. Това е и причината екипът на шоуто и бенда с нетърпение да очакват да се запознаят с талантливите кандидати и да споделят своя опит с тях. Маестрото не скри радостта си от факта, че участници в предишните издания на „Гласът на България” продължават своето професионално развитие и представят вече и авторски сингли и клипове. Това признание дойде на фона на кадри от най-новото парче на Васил Чергов, чиято премиера бе снощи.

    Лили Иванова ще пее за първи път на ”Аполония”

lili_ivanova

Лили Иванова ще се качи на сцената на амфитеатър „Аполония“ за първи път в 30-годишната история на фестивала. Традиционно БНТ е медиен партньор на Празници на изкуствата „Аполония“. 4-ти септември 2014 (четвъртък) е датата, на която всички гости на Празници на изкуствата „Аполония“ и почитателите на Лили Иванова ще могат да чуят някои от емблематичните песни на певицата. Под съпровода на доказани музикални професионалисти, Лили Иванова ще придаде истински блясък на юбилея на най-големия културен фестивал в България. Концертите на изпълнителката в Плевен, Русе, Дорич, Благоевград и Стара Загора, които бяха част от националното ѝ турне, приключиха преди броени дни. Лили Иванова и музикантите за пореден път показаха ненадминат стил и класа, които се превърнаха в повод за бурните овации и одобрението на публиката. Преди да продължи с втората част от турнето си, една от най-ярките фигури на българската музикална сцена, ще се срещне с публиката в Созопол по време на програмата на „Аполония“. Концертът ще включи eмблематични песни като „Реквием“, „Икар“, „Ела“, „Искам те“, „Рокля на цветя“, „Без правила“, „Щурче“ и много други. На сцената, заедно с Лили Иванова, ще се качат Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов – Еко (бас), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни).

    Изявление на Mediareaserch България

mediareaserch

Mediareaserch подкрепя разпространеното на 24 юни т.г. становище на Българската асоциация на рекламодателите (БАР) и Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), в което се казва, че на българския пазар трябва да се приеме една пийпълметрична система, предоставяща прозрачни, достоверни и надеждни данни за ТВ аудиторията в страната. Убедени сме, че пазарът има нужда от промяна. Не е тайна, че сред рекламодатели, медии и рекламни агенции в България, отдавна съществува недоверие в данните и напрежение, което се трупа в годините. Все по-очевидна става нуждата от истински независима, достоверна и надеждна пийпълметрия, способна да върне доверието в българския рекламен и медиен пазар. Вярваме, че днес Mediareaserch е единствената агенция, способна да извърши необходимата промяна. Ние сме напълно независими, имаме ясна собственост и безспорен международен авторитет. Повече от 10 години на чешкия пазар, ние работим с пълното доверие на всички големи и малки рекламодатели, всички рекламни агенции, както и на двете най-големи телевизионни компании у нас – CME и MTG. Днес ние предлагаме на българския пазар надеждни и достоверни данни, с каквито той не разполага – данни от най-големия национално представителен пийпълметричен панел в страната, измерени с най-модерната технология в света. Разполагаме с най-модерни технологии за измерване аудиториите и на медии като интернет, радио, печат и други, и възнамеряваме да ги предложим на нашите клиенти. Знаем много добре какъв ефект би имало това за рекламодателите, рекламните агенции, за медиите и не на последно място за всички, които искат качествена журналистика.
Даваме си ясна сметка за допълнителната финансова тежест, която създалата се ситуация предизвиква и точно за това, ценовата ни политика предвижда адекватни отстъпки, които ще позволят на клиентите ни да работят с нашите данни. Настояването за една пийпълметрична система и нашата крайна цел, за постигането на която ние ще продължим да работим активно. Уверени сме, че много скоро целият пазар ще оцени високо това, което правим.

    Позиция на екипа на TV7 и News7

tv7 header

Ние – журналистите и служителите на TV7 и News7 с работата си всеки ден доказваме своя професионализъм в стремежа си да отразяваме обективно случващото се в страната. Отстоявайки ценностите на етичната журналистика, не рядко сме обект на недостойни нападки и необективна критика. Въпреки случващото се, продължаваме в името на ангажираността си към обществото. Вярата, че помагаме на хората, ни води напред. Вие – зрителите на TV7 и News7, ни давате тази увереност и поддържате стремежа ни да търсим и защитаваме само истината. Благодарим ви за подкрепата, скъпи зрители! Благодарим ви за доверието. Ще продължим да работим за вас. Останете всеки ден с TV7 и News7. Екипът – работещ за TV7 и News7.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s