Вие пожелахте: Карла Петерсон

Вие пожелахте Карла ПетерсонКарла Петерсон е известна аржентинска комедийна и драматична актриса. Реализирала е няколко продукции в телевизията, отличила се е с ролите си в „Къде си, татко?“ („Amarte asi“), „Ти си моят живот“Carla Facundo-Natalia („Sos mi vida“) заедно с Наталия Орейро и Факундо Арана; „Лалола“ („Lalola“) и „Преуспелите Пелс“ („Los exitosos Pells“), снима се и във филма „Две плюс две“ („Dos más dos“). След тези успехи, Карла (на 40г) даде предимство на личния си живот и създаде семейство с икономиста и политика Мартин Лусто (на 44г). На 26 януари 2013 двамата станаха родители за първи път на малкия Гаспар, който ги изпълни с щастие. Заради сина си Петерсон се отдалечи за известно време от малкия екран, като реализира само едно участие в един от carla petersonепизодите на серийния филм „На терапия“ („En terapia“). Едва през тази година тя се завърна като една от „Красавици“-те („Guapas“), новата аржентинска теленовела на канал 13. „Имах голямо желание да видя първия епизод и след това на другия ден да го коментираме с останалите. Имах интуицията, че щеше да е голяма продукция и трябваше да я направя, като цяло така стоят при мен нещата. Беше трудно да избера, знаех, че героинята беше добра и сценарият ме забавляваше, исках да знам как щеше да продължи моята история“, разказва аржентинката.
Карла и Мартин са женени, но сватбения им ден не е много романтичен, както го определя самата тя, тъй като са се омъжили тайно в САЩ. „Не беше много романтично. Трябваше да направим някои документи за медицинска застраховка и щяло да стане по-бързо, ако сме били женени. Направихме го за десет минути, дойдохме, попълнихме документите и продължихме деня си, без да си дадем сметка carla_peterson_ha_dadoза въздействието, което можеше да има“, заявява безгрижно блондинката. „Никой не знаеше дори майка ми, която ми се обади да ме пита защо е прочела новината за брака ни във вестника. Не знаем дори как са научили медиите, мисля, че беше от фен или някой, който ни е видял и така всички научиха“. Но бракът не изглежда да е променил нещо в отношенията им, тъй като те продължават да се чувстват като годеници. Това, което ги е променило, без съмнение, е идването на Гаспар, вече на година и пет месеца.

carlaguapas_ok_0– Ти ли си най-голямата почитателка на Мей, героинята ти в „Красавици“ („Guapas“)?
Да, аз бях първата, привлечена от героинята ми. Адриан Суар (актьор) ми каза, че е била за мен и аз му казах ‘да, но трябва да го прочета’. Написаха ми я токова хубаво!

– Тази продукция изисква повече време за снимките. Как се организираш?
Откакто имам Гаспар, избирах по-кратки проекти, но сега ми дадоха всякаква свобода: ‘Ако не можеш да устоиш, си свободна’. Всички ми помагат да си организирам времето и да съм си у дома навреме; могат да ми дадат позволение, тъй като сме много протагонистките (цели пет). Това ни позволява да си разпределяме нещата.

– С Мартин как се разпределяте, за да се грижите за Гаспар?
Когато снимам, той се грижи за него, сменя го, къпи го, всичко той… Надявам се и да е сготвил нещо! Мартин ми помага много и говорим много. Двамата се занимаваме с Гаспар плюс още един човек, който ми помага у дома и майка ми ми помага много. Няма бавачка, бавачката е Мартин сега.

Carla10– В „Красавици“ („Guapas“) играеш отново с двама мъже, с които работеше в „Лалола“ („Lalola“) и „Преуспелите Пелс“ („Los exitosos Pells“)…
Да, работих с Рафаел Феро и Майк Амигорена. И с двамата имам хубави спомени, забавлявахме се много, както и с всички останали актьори, които са в „Красавици“ („Guapas“).

– Какво ти каза Мартин като разбра, че Майк ще е твой колега отново? (Карла и Майк саCarla Mike били гаджета преди години, докато са се снимали в „Преуспелите Пелс“, но се разделиха през 2011.)
Казах на Мартин, че Майк ще е в състава, но нашето притеснение беше количеството часове, които ще работя и дали щях да съм доволна. Щастлива съм, че взех правилното решение. Иначе щях да го гледам по телевизията и щях да умра от желание да бъда там.

carla bebe Много ли искаше да имаш дете?
Да, имах огромно желание. Както да създам семейство. Не се представях сама с бебе. Мечтата ми беше за семейство. Не е същото.

– Какво е да си майка?Carlita
Имам усещането, че винаги съм била майка. Това, което ме удиви, е да гледам сина ми, нещо, което обожавам да правя, и да усещам, че е част от мен. Сега знам, че постигнах най-важното, да създам семейство. Усещам, че днес, в живота ми, всичко си е на мястото. Привилегирована съм.

carla-peterson-80– По-спокойна ли си или по-стриктна?
По-спокойна, обича да е с хората, да си стои у дома с неговите си неща, когато отивам на работа, не се побърквам с часове и рутини. Той самият ме учи как да се грижа за него, как да съм майка и ми показва някои неща, как да си дам сметка, че е гладен или му се спи, така се учим двамата взаимно. Искам да му дам любовта и нежността си. Много спокойно бебе е, спи много и навсякъде. Понякога аз нямам търпение да се събуди и да го изям с целувки.

Carla embar– Първата част от бременността я изживя в САЩ…
Разбрах, че съм бременна в Буенос Айрес, но не исках да кажа нищо, докато не се уверих, че всичко е наред. След това отидохме в САЩ и беше страхотно. Беше много хубаво да гледаш да расте коремчето ти. Бях спокойна, искахме да бъдем заедно, сами и да се радваме на преживяването.

Carlaa10– Как се запозна с Мартин?
Чрез общи познати. Но не излязохме веднага. Не знаехме, че ще стигнем дотук. Не ми се струваше нужно да се показваме, трябваше да намираме по-тайни места, мислех си, че няма да се получи, той също. Дори не си говорихме по телефона, пращахме си смс-и. Докато един ден, не знам защо, излезнахме. И всичко се получи много естествено.

– Искаш ли да имаш още деца?
В момента не мисля за това. Беше спонтанно. Излезнах от клиниката, казвайки, че бих искала пет близначета. Този миг е много близък до лудостта, нещо ти става, променяш се.

– Какво правиш през деня, когато не работиш?carla p
Правя много неща като актриса, свързани с подготовката и обучението на един актьор. Ходя на уроци по музика или танци, гледам филми, ходя на кино, чета. Като работиш няма време да ги правиш нито желание. А аз съм много любопитна. Мисля какво искам да правя като актриса и се опитвам да подготвям собствени проекти, независими от всичко, което ми предлагат. За всичко това имам нужда от голям материал. Това време ми служи затова: да изследвам какво да разкажа, какво да бъде, какво да покажа.

carla– Отделяш ли време за пътувания?
Когато родиш първото си дете, всички започват да ти дават съвети. Едно от нещата, които чух и научих, е „възползвай се сега, защото като почнат да ходят…“

– Какво гледаш по телевизията?Carla1
Истината е, че по цял ден сме на Baby TV. Но щом мога гледам от всичко по малко. Гледам на телевизията като на място, на което принадлежа, сякаш е моят дом, който украсяват малко…

– Не си много драматична…
Не и не ми се обаждат много за драматични роли. В театъра да, направих няколко драми.

Обича: „Да ходя на места, където съм по-малко позната“
Позитивна: „Опитвам се да виждам винаги чашата наполовина пълна, положителното мислене работи доста добре при мен. Не съм ли глупава оптимистка?“

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s