"Езел" от 2 юли по Нова ТВ; "Цветовете на любовта" с повече серии по bTV; "Памуковата принцеса" с повторение по Диема Фемили; Нов италиански сериал по TV7 от 1 юли

„Памуковата принцеса” („Beyaz Gelincik”) po Диема Фемили

Лятото е в разгара си, част от предаванията излизат в лятна пауза. Нови стари сериали предстоят. Какви промени настъпват ще разберете по-долу.

bTV ще излъчва по 4 епизода на индийския сериал „Цветовете на любовта“ от 30 юни, идният понеделник, от 15:00 до 17:00. Във връзка с настъпилата ситуация през следващата седмица – 23 – 29 юни – предаването „Преди обед“ ще бъде с удължена продължителност от 9:30 до 12:00. В този период излъчването на „Бон апети“ ще се измести в bTV Lady.

Нова ТВ спази обещанието си, че ще продължи турския сериал „Езел“, който беше спрян преди няколко месеца. Той ще продължи от 2 юли с епизоди от трети сезон, точно там, докъдето спря. Ще се излъчва всеки делничен ден от 11:30 до 13:00.

От 5 юли, събота, Диема Фемили започва повторението на турския сериал „Памуковата принцеса“ всяка събота и неделя от 18:00 до 20:00. Това означава, че вече ще дават по два епизода на „Любов и наказание“ всеки уикенд от 16:00 до 18:00, а не както досега по четири серии.

Играта на TV7 „Следващият, моля!“ отстъпва мястото си от 1 юли на италианския сериал „Любов и тайни в Ларичи“. Драматичният сериал със Серена Янсити, Джулио Берути, Симоне Коломбари е от тази година и има общо 6 епизода по 80 минути. У нас ще се излъчва всеки делничен ден без петък от 20:30.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s