Бърз ТВ обзор на 17 юни

BGTVs

    „Гласът на България“ тръгва на кастинги

glasat

Тази есен с трети сезон в ефира на bTV ще се завърне най-успешното музикално шоу у нас и по света – „Гласът на България”. Записванията вече започнаха в официалния сайт на предаването glasat.btv.bg, а вече са ясни и датите и местата, на които екипът ще проведе предварителните прослушвания. Това са: Велико Търново – 28 юни, хотел „Меридиан Болярски“; Варна – 29 юни, Младежки дом; Бургас – 5 юли, Свободен университет; Пловдив – 6 юли, парк хотел „Санкт Петербург“; София – 7, 8, 9, 10, 11 юли – НДК, зала 12 (в студиото на „Шоуто на Слави“). В случай че по някаква причина желаещите да станат следващия глас на България не са попълнили предварително електронния формуляр, то те могат да се явят на предварителните прослушвания и в някой от дните на тяхното провеждане. Там кандидатите ще бъдат записани и ще имат възможността да се явят пред екипа, начело с Евгени Димитров – Маестрото. В „Шоуто на Слави” той отправи покана към водещия да се присъедини към екипа и заедно да обиколят страната в търсене на „гласът на България”. Повече информация за кастингите за третия сезон на „Гласът на България” може да бъде намерена на адрес glasatnabulgaria.btv.bg.

    Водещите на „Тази сутрин“ си направиха селфи с Юлиан Вергов и Стефка Янорова

Революция-Z

Играта на „Революция Z“ стартира утре във Фейсбук страницата на bTV Cinema, като единственото условие е феновете на сериала да заприличат на любимия си герой, да се снимат и да съберат най-много харесвания. По bTV Cinema стартира първи сезон на “Революция Z”, а от 16 юли ще се завъртят и премиерните епизоди от трети и четвърти сезон на поредицата. Дали Юлиан Вергов и Стефка Янорова са се забавлявали по време на снимките на „позитивния сериал”, върнали ли са се назад към своето детство, как ще се променят персонажите им и доколко си приличат премиерните епизоди с класически детски ленти като „Васко да Гама от село Рубча” и „Войната на таралежите” можете да видите в сайта на „Тази сутрин“.

    Броени дни до началото на кастингите на X Factor

xfactor-megaposter

Броени дни остават до началото на кастингите за третия сезон на X Factor, който се завръща тази есен в ефира на Нова ТВ. Кастингите за музикално шоу №1 започват на 2 юли и за 11 дни ще преминат през пет града – Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София. По традиция първият домакин на прослушванията е Велико Търново – 2 юли, следват градовете Русе – 3 юли, Варна – 5 и 6 юли, Бургас – 8 и 9 юли, Пловдив – 11 и 12 юли, а последен домакин е София – от 14 до 16 юли. Музикалните таланти могат да се запишат за кастинг на официалния сайт на шоуто – xfactor.novatv.bg/register, но има възможност да се явят и без предварителна регистрация. Съветът към кандидатите е да се регистрират предварително, за да бъде обработена кандидатурата им по-бързо и лесно. Екипът на X Factor ще посрещне талантите в 09:00 на мястото на кастинга в съответния град. Важно е те да носят документ за самоличност, а участниците под 18 години задължително трябва да с родител или настойник. В градовете Варна, Бургас, Пловдив и София, където прослушванията продължават два или три дни, талантите могат да се явят и на втория ден. Няма горна възрастова граница за участие, няма и ограничения в избора на жанр. Условието е кандидатите да представят по две песни, като едната трябва да е в стил поп. По желание талантите могат да носят и синбек към избраните от тях изпълнения и не забравяйте – X Factor е единственото шоу, в което могат да участват както солови изпълнители, така и дуети и вокални групи. Прослушването ще се проведе на специално място, където ще са само изпълнителят и екипът на X Factor. По време на кастинга участниците ще получат повече информация за сроковете, в рамките на които ще стане ясно дали са одобрени за следващите етапи на шоуто. Ако имате въпроси, можете да изпратите въпрос на официалната Фейсбук страница на предаването, или на адрес xfactor.novatv.bg.

    Зрителите на Diema Family стават сценаристи

Ифет започва по Диема Фемили

Зрителите на Диема Фемили стават сценаристи. Поводът е премиерата на хитовия турски сериал „Ифет”, който ще дебютира в ефира на медията на 1 юли точно в 22:30. Именно сцена, на която се вижда как главният герой Джемил (Ибрахим Челиккол) пали таксито си пред очите на Ифет (Дениз Чакър), предизвиква всички, които винаги са мечтали да определят хода на сюжета. Вдъхновени от сцената, зрителите трябва да дадат отговор на въпроса „Как според вас започва историята?” и като истински сценаристи, да напишат предложения как е започнало всичко. Всички свои идеи зрителите трябва да напишат като лично съобщение на Фейсбук страницата на канала. А голямата награда ще сбъдне мечтата на всички сценаристи – да видят реализиран своя сюжет на малкия екран. Екипът на медията ще избере най-силното предложение, което ще заснеме и ще излъчи в ефира на Diema Family. Ето какво е нужно да знаят всички, които искат да се включат в играта. Първо, вижте сцената от сериала „Ифет” във Фейсбук страницата на Диема Фемили и като коментар, изпратете своите предложения до 20 юни (петък). Не забравяйте да вдъхнете истински живот на идеята си – напишете ни какви имена бихте дали на актьорите, какви са техните отношения, какво ги е довело до тази сцена и всичко, което би направило историята още по-интересна. За да бъде историята пълноценна, е добре предложеният от вас сценарий да бъде съставен от поне 5-10 изречения. Екипът на медията ще очаква оригинални и интересни предложения. Високо ценени ще бъдат авторските идеи, а не тези, които припокриват сюжета на самия сериал.

Един отговор на “Бърз ТВ обзор на 17 юни

  1. Pingback: „На Седмия ден“ 22 юни 2014 - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s