Cartoon Network – акценти за юли 2014

800px-Cartoon_Network_2010_logo.svg
Въпреки че е лято, Cartoon Network продължават с премиерите. През месец юли каналът е приготвил нови епизоди на „Dreamworks Дракони: Защитниците на Бърк“, „Шаолински хроники“, „Чичо Дядко“, „Микселите“, както и нов специален епизод на „Реактивните момичета“. Освен това, оригиналните епизоди на анимацията се завръщат на 26 юли с чисто нов синхронен дублаж. Още ексклузивни новини за канала може да намерите в CN BG Fans.

Епичното пътешествие на Фин и Джейк – специална програма
Начало: вторник, 1 юли от 07:30 ч.
Всеки делник от 07:30 ч. и повторение от 16:00 ч.
Финал: петък, 29 август
Adventure Time
Ако ваканцията тъкмо е започнала… значи започва и Време за приключения. Фин и Джейк дават старт на лятната си ваканция по най-приключенски начин.

Това лято децата ще се радвват на два специални дневни ТВ блока със своите любимци Фин и Джейк. Малчуганите са поканени на пътешествие из страната Ооо, където ги очакват много приключения.

Не спирай да гледаш и ще разбереш как двамата приятели спасяват принцесите, как ще се противостоят на злосторниците, как ще намерят най-завладяващите приключения и колко забавление ще споделят рамо до рамо.

Dreamworks Дракони: Защитниците на Бърк – нови епизоди
Премиера: понеделник, 7 юли от 18:00 ч.
Започва в понеделник – 7 юли от 18:00 ч.
Всеки делник от 18:00 ч.
Финал: понеделник, 21 юли
Dragons_ Defenders of Berk
Сагата „Dreamworks Дракони: Защитниците на Бърк“ продължава и това лято с нови епизоди. Хълцук и неговите приятели – останалите ездачи – трябва да се бият, за да защитят родния си остров. Младите викинги ще изпитат своите умения за дресировка на дракони, защото предстои да се изправят срещу стари, но и срещу нови врагове. Ще съумеят ли да защитят острова?

За да се подготвят за втория драконски сезон („Защитниците на Бърк“), децата могат да гледат първите 9 епизода в специален супер маратон.

Не пропускай маратона на „Dreamworks Драконите“ – в събота, 5 юли от 08:05 ч до 12:05 ч.

Реактивните момичета: Злоденсинг старс
Премиера: събота, 26 юли от 08:30 ч.
Powerpuff Girls
Реактивните момичета винаги успяват да спасят Таунсвил преди да е станало време за сън, но сега Моджо Джоджо се завръща с най-ужасяващия от всички свои планове – да открадне мистериозния химикал Хикс: важната съставка, която е създала Бръшлян, Белушка и Бълбук – и да властва над целия свят.

За да спасят света, в помощ на момичетата се притича техният световно известен приятел – Г-н Ринго Стар – барабанистът на групата Бийтълс.

Това не е първият случай, когато Реактивните момичета и Бийтълс се споменават заедно, но сега ще имаме удоволствието и да чуем забележителната песен „Всеки би искал да е реактивно момиче“, композирана специално за това предаване и изпълнена от легендарния Бийтълс – Ринго Стар, който освен това дава глас на най-изтъкнатия математик на града – Фибоначи Сикуинс.

Дали с допълнителната подкрепа момичетата ще успеят да спасят не само Таунсвил, но и целия свят преди да е станало време за лягане?

Децата ще могат да гледат и 11 ремастерирани епизода от Реактивните момичета, за да проследят в какви напрегнати ситуации попада Таунсвил и как момичетата спасяват любимия си град преди да е станало време за сън.

Не пропускай маратона на „Реактивните момичета“. Начало – събота, 26 юли от 09:00 ч.

Нови епизоди
Шаолински хроники
Всеки делник от 17:35 ч.
Финал: понеделник, 14 юли

Чичо Дядко
Всеки петък от 20:20 ч.
Финал: петък, 4 юли

Микселите
Всеки понеделник от 18:00 ч.
Финал: петък, 21 юли

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s