Бърз ТВ обзор на 14 юни

BGTVs

    AXN премиери до края на месеца

axn-en-vivo

Освен, че месец юни е последният, в който феновете на най-известния канибал – доктор Ханибал Лектър могат да видят последните 5 епизода от премиерния втори сезон, AXN предлага на вниманието на зрителите си още вълнуващи заглавия. От 24-ти юни, всеки вторник от 21:50, любителите на хорър жанра могат да гледат по два епизода от новия 3-ти сезон на „Тийн вълк”. Четири месеца след събитията, които едва не отнеха живота на Джаксън и върнаха към живот Питър Хейли, тийн вълкът Скот Маккол и приятелите му започват първите си години в колежа, без да подозират за новата опасност надвиснала над Бейкън Хилс! Още на следващия ден от 21:00, започва криминалната комедия от 2012 – „Общо право”. Травис Маркс и Уес Мичъл са партньори в отдел „Обири и убийства”, към полицията на Лос Анжилис и имат един единствен проблем – не могат да се понасят! Но въпреки различията си, те са невероятни детективи. Когато напрежението от дългогодишната им работа заедно, известна в семействата като „криза на първите 7” достига предела си, шефът им ги изпраща на терапия по спасяване на „служебния им брак“. Всяка сряда от 26 юни, нежната красавица Кристин Крюг ще радва окото в ролята на Катрин Чандлър в премиерния втори сезон на сериала „Красавицата и Звярът”, но този път въпроса „Кой съм аз?”, ще зададе Джей Раян в ролята на Звяра Винсент Килър. Три месеца след като Звярът беше отвлечен от Мюрфийлд, следовател Катрин Чандлър отново ще се събере с него, но не и по начина, по който е очаквала. Той е променен – белегът му е изчезнал, паметта му е заличена и се завръща като Звяр – машина за убиване на секретна мисия. Кървав екшън, екзотична сексуалност, подлост и героизъм отличават премиерния трети сезон на „Спартак: Отмъщение”, който AXN Black предоставя на вниманието на зрителите си от23 юни. След кървавото бягство от арената на Батиат, гладиаторският бунт се разраства неудържимо. Гай Клавдий и неговата войска са натоварени със задачата да потушат бунтовете и Спартак трябва да направи своя избор – да отмъсти за смъртта на съпругата си или да се жертва в името на армията си от бивши гладиатори.

    Поредицата „Супер небостъргачи” на Discovery Channel променя правилата в съвременното строителство

discovery-channel-logo

С всяка изминала година свободното градско пространство намалява. Сградите се издигат все по-бързо и нависоко, създавайки ново поколение небостъргачи. Премиерната поредица „Супер небостъргачи” по Discovery Channel показва как протича изграждането на едни от най-високите и технологично ефективни сгради в света. На 14 юни, събота, от 16:00 ще видим как строителството от ново поколение променя правилата на инженерството и дизайна. Съвременните архитектурни проекти дават изцяло нова дефиниция на понятия като здравина, приложението, екосъобразните технологии и лукса и оставят предшествениците си в историята. В поредицата от четири епизода Discovery Channel показва четири необикновени сгради. Революционните технологии, използвани за тяхното създаване, дават различен поглед върху начина на живот в големите градове и работата на хората. Първият епизод на поредицата представя Световния търговски център 1 в Ню Йорк – най-високата сграда в западното полукълбо и известна модерна забележителност. Тя е създадена като най-сигурния и най-здравия инженерен проект в света. Епизодът показва последната година от изграждането на екстериора. Благодарение на заострения си връх небостъргачът достига сензационната височина от 541 метра. Водещият архитект Стив Плейт, заедно с учени, инженери и редица експерти показват особеностите на проекта. Световния търговски център 1 се издига от пепелта на Кота Нула благодарение на усърдието и чувството за дълг на хората от екипа. Всеки епизод от поредицата показва как хората строят бъдещето в различни точки на света. Камерите на Discovery Channel минават през Лондонското сити, за да заснемат една от най-авангардните сгради – „Леденхол Билдинг”. Най-високият и иновативен небостъргач в Лондон е във формата на заострена кула със стоманен външен скелет. При проектирането на сградата екипите от специалисти зад проекта „Леденхол” променят радикално всеки аспект от традиционния модел на строителство. Поредицата проследява редицата предизвикателства, които изникват при издигането на този супер небостъргач. Сред най-интересните детайли около сградата са: конструирането и извън строителната площадка, пренасянето и на място, както и това, че всички части от небостъргача са подредени и сглобени една с друга като гигантски конструктор „Лего“.

    Новата поредица „17 деца и това не е краят” по TLC представя живота на едно необикновено семейство

TLC-2013-SUMMER-BB-LOGO-1-1

На 21 юни (събота) от 21:00 едно необичайно семейство от Тонтитаун, Арканзас и неговият начин на живот стават част от програмата на TLC. Поредицата представя ежедневието на семейство Дъгар. Всеки ден родителите се изправят пред нелеката задача да нахранят, облекат и изпратят на училище цял футболен отбор докато се подготвят за посрещането на още един член в своето голямо семейство. Джим Боб и Мишел се запознават в гимназията, а взаимната им любов не спира да ги радва повече от 20 години. Двойката държи на семейните ценности, силно вярва в Бог и счита, че всяко дете е подарък, за който трябва да се грижиш. Родителите вече се радват на 17 деца – десет момчета и седем момичета, а 18-ият член на семейството е на път да се появи на бял свят съвсем скоро. Грижата за толкова много деца е немислимо предизвикателство за много хора, но Джим Боб и Мишел са намерили успешен подход, които им помага в трудните моменти. Семейство Дъгар прилага така наречената „приятелска система” при нея грижите за всеки подрастващ член от семейството са поверени на някой по-голям. Поредицата разкрива всички изпитания, през които преминава сплотеното семейство. Епизодите представят колко различно е ежедневието на двама обикновени родители и как се справят с нуждите на всяко едно от децата си. Семейство Едгър не се побират в рамките на статистическото американско семейство, но домът им винаги е изпълнен с шум, смях, сълзи и чисти детски емоции.

    Младоженки избират роклите на мечтите си в шестия сезон на „Кажете ДА на булчинската рокля“ по TLC

TLC-logo

В шестия сезон на „Кажете ДА на булчинската рокля“ ще видим много букети, рокли, блясък и булки, търсещи идеалната сватбена рокля. На 17 юни, вторник от 22:00 започва новият сезон на най-вълнуващата поредица за булки по TLC. Участничките са натоварени с нелеката задача да изберат роклята, която ще ги отведе до олтара. Продавач-консултантите от „Клайнфелд брайдъл“ идват на помощ, за да вдъхнат увереност на булките и да им помогнат в търсенето на сватбения тоалет. Всеки епизод представя личните преживявания на дамите и техните семейства преди големия ден. Запознаваме се с Кристи, която иска да изглежда като пират и е решена да намери „пиратска“ рокля, която да прилича на вече харесан от нея модел. Кристи се влюбва в първата рокля, която пробва. Изборът и обаче трудно успява да се хареса на семейството и приятелите и. Поредицата ни среща с развълнуваната булка Леа. Тя идва в салона с цялото си семейство, но тежката дума е на 15-годишната и сестра. Дали бъдещата булка ще избере роклята, която иска, или тази, която е харесала сестра и? Годеницата на бейзболна звезда от „Ню Йорк Янкис“ също е изправена пред труден избор. Младоженката пристига за първата си проба заедно със съпругите на неговите съотборници. Тя казва „Да“ на бляскава бална рокля, която приятелките и харесват. Но дали изборът и е правилен? Шестият премиерен сезон отговаря на тези и още много въпроси, свързани с избора на перфектната сватбената рокля. Поредицата събира най-интересните истории на бъдещите булки, които посещават сватбения салон „Клайнфелд” в Манхатън. Дамите преодоляват различни проблеми като малък бюджет, прекалено настоятелни роднини и приятели, ниско самочувствие и емоционална неувереност. Всички трудности и непредвидени ситуации обаче изчезват в деня на сватбата, когато младоженките пристъпват към олтара в най-красивата рокля, за да кажат своето „ДА”.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s