Новините на седмицата – осемдесето издание (02-ри – 08-ми юни 2014-а година)

Новините на седмицата – oсемдесето издание (02-ри - 08-ми юни 2014-а година)

 

„Щом очите объркат любовта само сърцето ще я познае отново“ – „Че те обичам, Обичам те“ („De Que Te Quiero, Te Quiero“)

 

Новини от 02-ри юни (понеделник):

1) Днес, 2 юни, понеделник, в Мексико започва нова история, озаглавена „Нежеланата“ („La Malquerida“). Главните роли са поверение на признати актьори с голям опит – Виктория Руфо, Кристиан Майер и Ариадне Диас. Вики отрича да е ядосана заради това, че младата й колежка има повече тежест в мелодрамата. „Вярвам, че си измислят много неща, в крайна сметка, ако обърнеш внимание на тези неща, те ще продължат. По-добре да игнорираме слуховете без основание и тези, които не знаят“. Ариадне, от своя страна, коментира тези слухове като абсурдни, тъй като никой не може да отнеме мястото на Виктория Руфо. Отношенията им са страхотни и тя много й се възхищава. „Аз тепърва започвам и очевидно това е голяма възможност, от която искам да се възползвам на 100 процента. Наистина тази история ме завладя, в ръцете сме на отлични режисьори и на продуцент, с когото умирах да работя. Горда съм, че работя с Виктория Руфо“, споделя Диас. Виктория Руфо признава, че е трябвало да свали няколко килограма, за да излгежда по-добре при любовните сцени с Кристиан. „Самочувствието ми винаги е високо, чувствам се добре, както ми казват моите последователи ‘пълничка или слабичка, ние те обичаме’. Аз също се обичам много независимо дали съм слаба или пълна“. Ариадне признава, че няма време дори да разходи кучето си, камо ли за приятел. Но ако все пак се появи някой, ще бъде добре дошъл. Днес всички ще се съберат, за да изгледат първия епизод заедно.

72) Както знаете, в неделя, 1 юни, се излъчиха последните два епизода на мексиканската история „Искам да те обичам“ („Quiero amarte“) с Кристиан де ла Фуенте, Кариме Лосано и Адриана Лувие. Дилемата с коя от двете ще остане Макс (Фуенте) вече е разрешена. Със сигурност половината зрители са останали доволни и другата половина не. Няма да ви разкрия за коя се ожени накрая (само тези, които искат да знаят, нека видят тази снимка), но като цяло финалът имаше слаб рейтинг от 17,9%, което го прави предпоследен по гледаемост, откакто през 2010 започнаха да излъчват последните епизоди в неделя.

3) През есента по Ацтека ще започне нова история или 1по-скоро адаптация на венесуелската теленовела „Моя Луисана“ („Luisana Mia“). Главната двойка ще бъде Анет Мишел и Рамиро Фумацони, а злодеят ще бъде Умберто Сурита, съпругът на Кристиан Бах. Други потвърдени актьори са Бети Монро, Алехандра Прадо и Андреа Марти. Не за първи пътРамиро и Умберто играят заедно и то точно в тези роли. През 2013 двамата се бориха за любовта на Едит Гонсалес в „Да живееш не навреме“ („Vivir a destiempo“).

Scarlet Ortiz4) Скарлет Ортис е набелязана за протагонистка на новата мексиканска теленовела, която се подготвя за Телевиса от продуцентката Жизел Гонсалес „Не вярвам в мъжете“ („Yo no creo en los hombres“). Скарлет вече работи за Телевиса в „Рафаела“ („Rafaela“). Последно венесуелката се снима през 2012 в „Сладко горчиво“ („Dulce amargo“).

Новини от 03-ти юни (вторник):

5) След като приключи снимките на втория сезон наCarmen y Sebastian   „Господарят на небесата“ („El señor de los cielos“), Кармен Виялобос ще си вземе заслужена ваканция с приятеля си Себастиан Кайседо, когото не е виждала от около два месеца. „Бележи история. За първи път Телемундо прави втора част на оригинална продукция“, казва гордо колумбийката. „Наслаждаваме се на плодовете на успеха“. Също се радва на половинката си, който участваше в риалитито „Предизвикателството“ („Desafío“) на Каракол ТВ, снимащо се в Мароко. „Беше трудно, нямахме никакъв контакт. Само му писах емайли“. Кармен е отишла да го вземе от летището и се е разплакала от вълнение. Виялобос, която играе полицай в нарконовелата, коментира, че й е харесало да работи с Рафаел Амая. „Рафа е много красив, добър колега, много добър актьор. Много е дисциплиниран и това му помогна героя му да пожъне успех“.

6) Лусеро отново стана трендинг топик в Туитър, но този път за добро. След недоброто начало на годината за актрисата, сега стана любима тема за мексиканците благодарение на участието си като водеща в Телетон Гватемала, където изпя и една своя песен. Присъствието й помогна да се съберат повече средства от миналата година. Същото се случи и на Телетон Ел Салвадор, където Лусеро бе една от водещите. Малко по малко имиджът й започва да се изчиства.

7) Рафаел Амая се върна на екрана в САЩ с втората частAngelica y Rafa на „Господарят на небесата“ („El señor de los cielos“). В първата си седмица на излъчване веднага подобри гледаемостта в часовия слот от 22.00 и стигна до 2 милиона зрители, цифра, която не е достигана от друга продукция на Телемундо. В личен план, актьорът е много щастлив с Анхелика Селая, която счита за сродната си душа, и нищо чудно скоро да зазвънят камбани. Говори се, че щъркелът може да ги посети преди сватбата. „Не, не вярвам. Трябва да направим нещата добре“, коментира Амая. „Много сме традиционни в този смисъл, уважавам семейството й, както и моето. Ако ми каже да, ще идем до олтара“, твърди Рафа, затова не е изключено скоро да ни изненадат със сватба.

8) Бившият непокорен Кристиан Чавес, който направи опит за самоубийство миналата година, вече е много по-добре и се връща към актьорската си кариера. Той ще участва в мюзикъла „Днес не мога да стана“ („Hoy no me puedo levantar“) в Мексико. Актьорът и певец реши вече да не говори за личния си живот никога повече. „Това да си гей вече не е на мода“, пошегува се бившият член на „РБД“.

Новини от 04-ти юни (сряда):

9) Талия, Алфонсо Ерера, Даниел Аренас, Хорхе Поса,0 Маите Перони, Ариадне Диас, Марджори де Соуса, Давид Сепеда, Хулиан Хил и други се присъединиха към кампанията против училищното насилие в Мексико под наслов „Тормозът не е игра“ („El Bullying no es un juego“). Наскоро един ученик на 12г. от Тамаулипас, Мексико е починал, след като четирима негови съученици са му причинили травма на главата като са го хвърлили срещу стената. Според проучване, Мексико заема първо място по училищен тормоз, който въздейства на 18 милиона ученици.

Anai10) След като в социалните мрежи плъзна слуха, че Анаи е мъртва, продуцентът Педро Дамян отрече тази информация и допълни, че не за първи път се появява тази новина. „Заравяха я, жениха я, развеждаха я, какво ли не се е писало за нея. Не трябва да се обръща внимание на тези слухове“. Въпреки че не е говорил с нея, твърди, че се чувства отлично. Колкото до новата му продукция „Италианско момиче идва да се омъжи“ („Muchacha italiana viene a casarse“), кастингите продължават, а за главната роля в съзнанието му се върти името на Химена Наварете и на Дулсе Мария.

11) Този понеделник, 2 юни, в Мексико започнаха официално снимките на телемунделата  „Клетниците“ („Los Miserables“) с Арасели Арамбула, Ерик Айзер, Айлин Мухика и Габриел Порас. Арамбула се изрази доста развълнувана в Туитър. „Днес започва още една мечта. Готова да дам живот на Лусия Дуран… Благодарна“. Айлин Мухика и Алехандра де ла Мора ще бъдат сестрите на Арасели. Алдо Гаярдо, Джералдин Синат, Диего Солданьо и други попълват състава на тази продукция, която ще се излъчи след лятото, заменяйки „В друга кожа“ („En otra piel“).

Carolina Tejera12) Каролина Техера е сгодена за Орестес Чавес, полицай в Маями, но уверява, че този, който командва у дома, е тя. „Полицията у дома съм аз и приятелят ми го признава“. Каролина уверява, че това не е така, защото има лош характер, а защото вярва, че идеалната жена трябва да държи юздите в къщата. „Не е въпрос на авторитет, а на това, че жените трябва да се заемат с украсата на дома и всичко да бъде добре. Макар в работата си той да командва, вкъщи контролира само телевизора“. Техера все още няма точна дата за сватбата, но говори равълнувано за любимия си. „Мъжът ми е работил като актьор в независими американски филми Американските полицаи са по-дисциплинирани и с тях не може да има капани и лъжи“.

13) Габриел Коронел имаше кратко участие вEmbedded image permalink телемунделата „Кралица на сърца“/“Дама купа“ („Reina de corazones“), където беше лошият Франк Марино. За първи път венесуелският актьор има възможност да се държи зле. „Аз съм таен агент, пълен с ненавист, с омраза, тъй като години по-рано са му навредили и идва да си им го върне. Наслаждавах се много на Франк“. Габриел е трябвало да взима уроци по бойни изкуства и по стрелба. „Като разбрах какъв героя имам, два месеца преди да го изиграя се подготвях, за да изглежда реално“.

lamalquerida14) В понеделник, 2 юни, в Мексико дебютира чаканата теленовела „Нежеланата“ („La Malquerida“) с Вики Руфо, Кристиан Майер и Ариадне Диас. Продукцията на Хосе Гуеро Кастро започна с много добър рейтинг от 19.9%. Тук може да видите рейтингите на първите епизоди на теленовелите, излъчвани от 19.25 в Мексико от 2011 насам.

Новини от 05-ти юни (четвъртък):

15) Дулсе Мария скъса с мълчанието и призна, че от ТелемундоDulceM са й предложи договор, но все още не е решила дали да приеме, дали да продължи в Телевиса, или да мигрира в друга компания. „В момента обмислям добре нещата, защото внезапно животът ти предлага някои неща, благодарение на Бог имам няколко доста интересни предложения и доста хубави, но трябва да избера. Засега няма решение нито подписан договор с никого, всъщност се колебая между три неща. Сега точно гледам накъде ще тръгна“. Освен музикални предложения, са й предложили и главната роля в една теленовела, но всичко това трябва да го анализира дълбоко и спокойно, за да вземе най-доброто решение за бъдещето си.

Новини от 06-ти юни (петък):

Sara M16) След болезнения развод с Били Ровсар (настоящата половинка на актрисата Клаудия Алварес), Сара Малдонадо намери отново емоционалната стабилност до Алехандро Гутиерес, с когото е от февруари 2012. Алехандро й е помогнал да повярва пак в любовта и да не се страхува от брака. „Влюбена съм, щастлива съм с приятеля си Алехандро Гутиерес от две години насам“, заяви актрисата, макар да уточни, че ‘Казах на половинката си, че бих се омъжила отново, но не бих се развела пак, защото да се ожениш е забавно, но да се разведеш е много грозно“.

17) По повод кампанията на Basta Mexico срещу тормоза, Ана де ла Регера разкри, че е била обект на подигравки от страна съучениците си в училище. Когато учителите ги питали какви искали да станат като пораснат, Ана казвала актриса, а останалите започвали да й се смеят. „Бях жертва на тормоз, тормозът винаги е съществувал само че е нямало име. Спомням си, че като казвах, че искам да стана актриса, съучениците ми се подиграваха, че съм слаба и с особен нос. Казваха, че е невъзможно и ме обиждаха“. Подмятанията им не попречили на Де ла Регера да преследва мечтата си. „Сега ситуацията е различна. Сега като срещна тези момичета, които ми се подиграваха в училище, не ми казват нищо, защото сбъднах мечтата си, станах филмова актриса, както исках. Затова трябва да засилим характера на децата, да ги научим да бъдат силни и да изпълняват целите си в живота, макар хората да се гаврят с тях“, съветва актрисата. „Ако едно дете иска да бъде балерина, няма значение какво казват другите, това е неговата мечта. Семейството му трябва да го подкрепя, за да не бъде жертва на тези ситуации… да съобщават за тези случаи и да бъдат смели, защото такива момичета и момчета, които те обиждат, винаги ще има“.

Новини от 07-ми юни (събота):

18) Днес Рафаел Амая е един от най-добрите, успешни и обичани актьори от теленовелите, но мнозина от вас може би не знаят, че той започна кариерата си като певец в група „Гарибалди“. Амая споделя, че всъщност не е могъл да пее. „Не пеех, спомням си, че не пеех“, смее се актьорът. Дали се смята за лош изпълнител? „Гарибалди беше схващане за хореография, за визия и на последно място за пеене. Беше схващане за няколко красавци, показващи корем и танцуващи. Бих го направил пак, защото това ме доведе, където съм сега, доволен съм, че съм минал през този етап“. Рафа признава, че отдавна е затворил тази страница в живота си и е започнал друга. Какво си спомня от детството си? „Бях много игрив, забавлявах се с братовчедите ми на полето и в имението, нямахме видеоигри. Сега е обратното, като те накажат, те пращат навън, за да не си играеш с тези неща. Мен, като ме наказваха, не ми даваха да излизам, защото знаеха, че ще отида да вида конете и кравите“. Половинката на Анхелика Селая допълва, че е обичал да използва въображението си като дете.

19) Телевиса подготвя нова теленовела на име „Не вярвам в мъжете“ („Yo no creo en los hombres“), чиито продуцент е Жизел Гонсалес. Историята е за жена, обвинена в убийство на мъж, прекарала 30 години в затвора. Там се заклева да не вярва овече на мъжете. Кастингът за избиране на състав започна и сред актьорите, явили се на проби, са Алехандро Камачо, Лени де ла Роса, Сулейка Ривера, Асела Робинсън, Фернандо Нориега. Теленовелата ще бъде в ефир от 1 септември, а снимките започват от 1 юли. За главната женска роля се спрягат няколко имена, сред които Химена Наварете, Скарлет Ортис и други.

Fernando Colunga20) Фернандо Колунга се радва на заслужена почивка след успеха на теленовелата  „Защото любовта командва“ („Porque el amor manda“) и на пиесата „Пълен мрак“ („Obscuro total“), с която обиколи доста страни. Сега той е в Маями. С нетърпение очакваме следващата му роля в телевизията.

21) Лаура Кармине е много щастлива, тъй като сеCarmine ama a su pais, Puerto Rico. върна в родното Пуерто Рико. Дълго време актрисата от „Бурята“ („La tempestad“) не го беше правила. Лаура е горда от родината си и винаги го е казвала. Всъщност, Кармине е родена в САЩ, но като малка тя и семейството й са се преместили на острова и тя го смята за свой дом. В момента не се снима в теленовела, в очакване е на следващата.

Geraldine22) Джералдин Басан е посветена на дъщерите си Елиса и Алекса на 100%, но също така и на алтруистичната си дейност. Поканена от Асоциация Хилберто, Басан посети група деца от Сан Матео, на които помага чрез програма, помагаща на децата и младежите да имат достъп до образованието. Това не е първата подобна проява на жената на Габриел Сото. Миналата седмица тя посети децата в детската болница в Мексико Сити, борещи се срещу рака. Ако преди да стане майка, помагаше на малките, то сега, като има две деца у дома, е по-загрижена за благопoлучието на най-необлагодетелстваните.

Новини от 08-ми юни (неделя):

23) Истинско дефиле на красотата се заформи по време3 на празнуването на рождения ден на актрисата Сорайда Гомес, която навърши 29г, заобиколена от най-добрите си приятелки Дулсе Мария, Шерлин и Джералдин Басан, с които са приятелки от деца. Дулсе и Шерлин са се запознали със сестрата на Елеасар Гомес, когато са били в детската група „Kids“, след това Дулсе и Сорайда играха в „Непокорните“ („Rebelde“) и до днес са неразделни. Въпреки годините, четирите са присъствали в най-важните моменти на другите. Сега Басан е майка на две деца, Шерлин е омъжена, Дулсе е фокусирана върху кариерата си, както и Сорайда. „И след толкова години… по-добре отвсякога“, написа Джералдин под снимката вдясно.

24) Следващата седмица очаквайте интервю с Кристофър Укерман.

10 отговора на “Новините на седмицата – осемдесето издание (02-ри – 08-ми юни 2014-а година)

    • Не се чува много добре, но говори за каузата, която подкрепя в Puerto Rico, в която трябваше да извърви определено разстояние. #Caminata. Няма специален ритуал за да бъде красив. Наскоро приключи сезона на Нашата латино красавица, където беше съдия и целта като го поканили е била да придадат друг облик на предаването. Снимал се е гол в теленовели, ако му предложат във филм би приел. Родителите му го подкрепят от малък за музиката. Габи казва, че той прави всичко добре. А Жан казва, че тя също прави всичко перфектно. Засега няма планове за още деца.

  1. Бегоня беше на ваканция из Европа, посети няколко страни като Гърция, Турция, Германия, Австрия. Засега няма нови проекти.

  2. кой е актьорът който изпълнява ролята на емир Карим в Необуздано сърце ?

  3. Здравейте, какво става с Химена Наварете и Уилям Леви ;? Да не би да са заедно, понеже във фейсбук има нови техни снимки заедно, или работят по общ проект ;?

    • Не снимат нищо ново заедно, в едно жълто списание публикуваха снимки на Химена и Уилям и твърдят, че два дена се били затворили в един хотел. Продължават слуховете, че имат тайна връзка. Дали е истина или поредна жълтина, времето ще покаже.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s