"Перла" и нов индийски сериал започват по Нова ТВ; "Забраненият плод" замества "Огнено сърце"

c3gnk-vert

Къванч Татлъту превзема и Нова ТВ и Диема Фемили, след bTV.

Месец юни ще ни донесе нови и стари заглавия. Вече разбрахте кои са те по bTV Lady, а сега ще разберете и кои започват по Нова ТВ и Диема Фемили

От понеделник, 9 юни, ще се завърти премиерната индийска поредица “Моята карма” с епизоди от понеделник до петък от 13:30 часа по Нова ТВ, която ще продължава до 14:30.

От същия ден по Нова ТВ започва да се излъчва сериалът „Перла” с епизоди в делничните дни от 14:30 часа до 16:00, когато започват „Новините на Нова ТВ“.

Отново от понеделник, 9 юни, сериалът „Малката булка” ще се излъчва в нов час – с епизоди от 16:30 до 18:00 часа по три епизода всеки делничен ден.

От вторник, 10 юни, в ефира на Нова ТВ стартира четвърти премиерен сезон на хитовия американски сериал „Хавай 5-0“ с епизоди от понеделник до четвъртък от 21:00 часа.

От вторник, 10 юни, ще се завърти сериалът „Отмъщението” с епизоди от първи сезон, всеки делничен ден от 23:00 часа.

По Диема Фемили също настъпва промяна. От 19:00 до 20:00 часа медията ще предлага повторение на новата индийска сага „Моята карма“. От 20:00 до 21:30 ще се излъчват трите епизода на „Малката булка“. Повторение на „Перла“ по Диема Фемили няма да има.

Финалът на турския сериал „Огнено сърце“ ще се излъчи в събота, 14 юни, от 16:00 до 18:00 часа, а на негово място от 15 юни, неделя, започва турския хит „Забраненият плод“ с Къванч Татлъту, Берен Саат и Хазал Кая.

По bTV Comedy също предстоят нови и стари заглавия. От 7 юни, тази събота, започва премиерен сезон на руския сериал „Кухня“ по 6 епизода всяка събота и неделя. От 14 юни, събота, започва също премиерен сезон на американския сериал „Клуб веселие“ от 22:30 часа с повторение в 01:00 часа през нощта на същия ден.

От 16 юни забавният канал ще предложи повторение на комедийния испански сериал „Новите съседи“, които ще се излъчват всеки делничен ден от 18:00 часа и всяка събота и неделя от 15:00 часа.

2 отговора на “"Перла" и нов индийски сериал започват по Нова ТВ; "Забраненият плод" замества "Огнено сърце"

  1. Пълна простотия. Не знам кое си вече повторение на скапаните турски бози и поредната индийска боза, която сигурно е 1000 епизода.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s