Новините на седмицата – седемдесет и девето издание (26-ти май – 01-ви юни 2014-а година)

Новините на седмицата – седемдесет и девето издание (26-и май - 01-ви юни 2014-а година)„Не знаем от къде започна историята, но от първия път, щом се докоснахме до нея, усетихме, че Камелия беше… истинска“ – „Тексаската Камелия“ („Camelia la Texana“)

 

Новини от 26-ти май (понеделник):

1) Талия винаги е обичала да експериментира с външния си вид и днес, 26 май, понеделник, се събуди с желание за промяна и сподели с феновете си тази снимка с новия си имидж. Актрисата сподели, че е целяла да заприлича на една от най-известните си героини – Маримар, но почитателите намериха повече прилика с Паулина Рубио, много известна мексиканска певица. Дори намериха прилиа с Шакира

2) Снимките на „Госпожа Асеро“ („Señora Acero“) с Бланка Сото започнаха в Мексико. Знае се, че главният злодей ще бъде изигран от Алберто Агнеси, който доскоро работеше в Телевиса. Росана Сан Хуан също ще бъде част от нарконовелата, която ще замени втория сезон на „Господарят на небесата“ („El señor de los cielos“), стартиращ днес, 26 май, понеделник.

3) Друга от новите продукции на Телемундо „Клетниците“ („Los Miserables“) ще заложи на големи звезди като Арасели Арамбула, Ерик Айсер и Айлин Мухика, както и на млади и нови актьори. Алехандро Камарго ще бъде братът на Арамбула в историята, той наскоро завърши Школата на Телевиса, имал е малки роли в новели на Телевиса, но сега получава първата си голяма възможност.

4) Кастингите за теленовелите на Телемундо  „Господарите на рая“ („Los dueños del paraíso“) и „Земя на крале“ („Tierra de Reyes“) продължават. На проби се е явила още Дулсе Мария, която е възможно да премине към редиците на американската компания. За главна роля в римейка на „Трима братя, три сестри“ се е явила и Сабрина Сеара. Тя е играла в телемунделата „Забранена страст“ през 2013г. В момента тя се снима във Венесуела в „Нора, предприемачката“ („Nora La Emprendedora“).

5) Химена Ерера, която се снима в „Господарят на небесата“ („El señor de los cielos“), се връща в Телевиса, където ще изиграе важна роля в теленовелата „До края на света“ („Hasta el fin del mundo“), която започва снимки официално във вторник, 27 май.

6) Пабло Монтеро стана баща за втори път. Той и съпругата му Каролина Ван Виелинк се сдобиха с втората си дъщеря, която кръстиха Даниела, на 24 май. Актьорът, който се снима в „Моето сърце е твое“(„Mi Corazón Es Tuyo“), е много щастлив. „Тя е подарък, пратен ни от небето“. Пабло и Каро имат друга дъщеря Каролина на 2 години. Самият Пабло има още две деца от предишни връзки – Даниел и Паблито, и не крие, че иска да има още едно дете от съпругата си. „Да дойде следващото“.

Новини от 27-ми май (вторник):

7) След месеци на предпродукция, този понеделник, 26 май,Hasta el fin започнаха записите на новата теленовела на Телевиса, която ще ни отведе „До края на света“ („Hasta el fin del mundo“). Мелодрамата с Марджори де Соуса и Педро Фернандес започна да взима форма на различни места в Мексико Сити. Някои от актьорите се показаха доста развълнувани и споделиха в социалните мрежи: „Готов за първата сцена на Патрисио Итурбиде“, написа Хулиан Хил, злодеят; „Първи ден на снимки, доволна, развълнувана, нервна“, коментира Хаде Фразер, младата протагонистка; „Започва приключението. Хайде до края на света“, публикува Мигел Мартинес, младият протагонист. „Днес започвам снимки. Каква емоция“, написа Алейда Нуньес, злодейка. В ефир ще се появи на 28 юли. Хулиан Хил коментира, че няма шанс да се влюби отново в Марджори де Соуса, тъй като е много влюбен в настоящата си половинка Вивиана Серна. Главната двойка Марджори и Педро Фернандес ще бъде много забавна двойка, коментира продуцентът Никандро Диас.

Viki Ruffo8) Преди три дни се отбеляза Международния ден на Виктория Руфо, тъй като всичките й фенове се съгласиха 24 май да се обяви за нейния ден. Почитатели от целия свят се събраха да празнуват в Руфо. Актрисата беше много доволна, че можеше да прекара деня с толкова хубави хора. Това признание я кара да подобрява играта си всеки път и да бъде повече в контакт с феновете си. Тя беше придружена от децата и съпруга си и си взе малка почивка от снимките на „Нежеланата“ („La Malquerida“), теленовела, представляваща голямо предизвикателство за нея в много аспекта. „Ще се изненадате от много неща дори визията ми е по-дръзка, слагат ми по-прилепнали дрехи, накараха ме да отслабна малко“.

Новини от 28-ми май (сряда):

9) Малко по малко стават ясни актьорите, които ще бъдат част от състава на „Клетниците“ („Los Miserables“). Арасели Арамбула и Ерика Айсер ще бъдат протагонистите, а Айлин Мухика злодейката. Големият злодей в тази телемундела ще бъде Габриел Порас. Героят му ще се казва Олегарио „Дяволът“. Той ще бъде интелектуалния автор на убийствата, които ще се случат в историята.

110) В понеделник, 26 май, беше голямото завръщане на телемунделата „Господарят на небесата“ („El señor de los cielos“). За пръв път продукция на Телемундо има втори сезон, а както се разбра на Ъпфронта, ще има и трети догодина. Нарконовелата с Рафаел Амая дебютира много добре, гледана от милион седемстотин четиридесет и пет хиляди зрители, но е по-слабо с двеста хиляди зрители от дебюта на първия сезон преди година. Рафаел сподели, че в рискованите сцени са използвали дубльор, би искал да ги прави той, но по договор не му било разрешено. Не крие желанието си и да стане баща скоро време.

11) След като се раздели с Хосе Кастро, Анжелик1b Бойер продължава без половинка, но заобиколена от добра компания. Тези дни Бойер е била в Маями с неразделната си приятелка Фернанда Кастийо на покупки. Веднага след това се е върнала в Мексико, за да продължи със записите на „Това, което животът ми отне“ („Lo Que La Vida Me Robó“).

12) Себастиан Сурита е много влюбен в приятелката си Макарена Ачака, актриса и модел на 22г. Те са заедно от пет месеца и въпреки че в началото криеха връзката си, сега не спират да я показват в социалните мрежи. „Най-хубавото нещо, което познавам“, написа младият актьор.

13) Ана Лайевска за момента не смята да се връща към теленовелите, въпреки това има няколко предложения, които анализира. Едно от тях е пилотен клип на сериал, който ще тръгне първо в интернет. Ако има успех, ще се направи и сериала. Сега цялото й внимание е въху предстоящата премиера на филма „Cantinflas“, където играе Мирослава.

14) Като млад Саул Лисасо е бил професионален футболист в продължение на 8 години. Заради възрастта е изоставил терена, но не и страстта към футбола. Затова актьорът е помолил продукцията на „Семейство Браво“ („Las Bravo“), където се снима, да отсъства от снимките, за да пътува до Бразилия и да подкрепи аржентинския национален отбор на Световното.

15) Жанкарлос Канела беше запитан дали ще 1bпродължи като актьор или ще се занимава с музика. Той отговори, че двете неща вървят заедно. Започна от „Дявол с ангелско сърце“, тогава издаде първия си албум, след това игра в „Сърцето ми настоява“ и пак извади албум и сега третият, разликата е, че сега няма договор с телевизия. Дали му е трудно или лесно да приема цялата тази еуфория от страна на фенките си, той казва, че и той се вълнува колкото тях. Като трябва да дава автографи, от компанията му казват само 2 часа и той ‘аха,ок’ и винаги трае 4-5 часа. Жан казвал, че няма да си тръгне, докато не подпише и на последния човек. Не му се струвало честно някой, който е чакал 4-5 часа на опашката, да му каже ‘ами чао, това беше’. Обича да говори с тях, да им отговаря. Вижда, че публиката расте с него. Безспорно „Дявол с ангелско сърце“ е най-добрата му теленовела, в нея се влюби в Габи Еспино. Защо крият личния си живот, хората искат да знаят за тях? „Ние сме хора, имаме добри и лоши моменти, при толкова пътувания се случват много неща, за кратко време се случиха толкова неща. Затова искаме да си ги запазим тези неща за нас си. Габи е моята любов, винаги ще бъде в живота ми, Ори е много специална за мен“ От тази любов с Габи се роди Николас. „Не може да се опише с думи. Той е голямо вдъхновение за мен“. Друго бебе се очаква в далечно бъдеще. Смята, че славата трябва да служи за средство, да се дава пример на другите. Асоциации: Питбул – приятел; Мигел Варони – брат; Селия Крус – гордост; Куба – корени; Габи Еспино – любов; Николас – върховна любов.

Новини от 29-ти май (четвъртък):

16) Сесар Евора е играл много и различни персонажи. Последно в „Бурята“ („La tempestad“) го гледахме като лошия и могъщия Фулхенсио, а сега го гледаме като благородния Дон Алехандро в „Необуздано сърце“ („Corazon indomable“). Сега актьорът се снима в „До края на света“ („Hasta el fin del mundo“) и обещава, че ще изненада зрителите. Той ще играе Пако, собственик на хранителен магазин, добряк, който ще спечели сърцата на зрителите. В сряда, 28 май, засне първите си сцени за новата продукция на Телевиса.

17) Теленовелата на Ацтека „Винаги твоя… Акапулко“ („Siempre tuya… Acapulco“) продължава да посреща  големи звезди със специални участия. След Габи Спаник, която приключи участието си, е ред на Маурисио Ислас и Саул Лисасо, които тази сряда, 28 май, заснеха сцените, в които се появяват като самите себе си в историята, протагонизирана от Даниел Елбитар и Мелиса Барера.

Zuleyka18) Сулейка Ривера знаеше, че няма да е лесно да се изправи пред нова публика и да я покори бързо, но въпреки това не се отказа. Бившата Мис Вселена отпадна от състезанието „Танцувам за една мечта“ („Bailando por un sueño“) твърде рано. Не крие тъгата и разочарованието си от това. „Мъчно ми е и ми се струва малко нечестно да отпадна толкова бързо“. След отпадането си Ривера заяви, че би искала да остане за неопределен период в Мексико и защо не да играе в някоя мексиканска теленовела. „Бих искала да продължа актьорската си кариера, това ме влече, тук в Мексико се правят големи продукции и ако има възможност, бих приела“. Сулейка смята да тропа на вратите и да покаже най-доброто от себе си. Междувременно, тя и Джейсън Канела признаха публично, че са двойка и няма смисъл да се крият.

19) Две седмици след като обяви окончателния край на брака си с Алехандро Амая, Ана Бренда Контрерас се появи на публично място. Актрисата, която гледаме сега като Марикрус в „Необуздано сърце“ („Corazon indomable“), представи новата тениска на дизайнера Габриел Виясеньор в Мексико заедно с Яел Сандлър, Шантал и Мишел Торес. Всяка една я носеше със свой стил. Работата е най-добрият съюзник на Контрерас, за да преодолее болката от скорошната си раздяла. Феновете й с нетърпение чакат да видят любимката си с нова роля в теленовела.

Los fans que quiere part Chileno is Queda con el personaje Adriana de Louviere.20) Тази неделя, 1 юни, ще се разбере каква ще бъде развръзката в теленовелата, съпътствана от няколко скандала, „Искам да те обичам“ („Quiero amarte“). Първо различията между главните герои Кристиан де ла Фуенте и Кариме Лосано, което доведе до това, феновете да искат героя на Кристиан да завърши в тази история с героинята на Адриана Лувие, а не с тази на Кариме. По тази причина сценаристките написаха два различни финала, а кой ще видим по телевизията решава продуцентът Карлос Морено. Все пак другият финал, който остане, ще бъде пуснат в интернет или в сайта на Телевиса. Коя двойка ще победи? Другият скандал бе предизвикан от внезапното и необяснимо отстраняване от продукцията на Таня Васкес, която бе заменена от Джесика Саласар. Вижте промото към големия финал тук.

21) Хърватската актриса Дорис Пинчич, която роди преди няколко месеца, е сред потвърдените актьори за нов хърватски сериал, който ще стартира през есента. Заглавието все още не се знае, ще се снима в Загреб и околностите. Сред другите актьори са Лела Маргетич, Ксения Пажич, Линда Бегоню, Орнела Виштица, Барбара Нола, Ива Михалич, Филип Юричич, Александър Цветкович, Фран Перишина. Дорис Пинчич е известна у нас с ролята си на Лара от сериала „Изборът на Лара“ („Larin izbor„), който започва от 14 юни по Бтв Лейди.

La actriz Lorena Meritano reveló que padece de cáncer de seno22) Лорена Меритано съобщи в Туитър, че има рак на гърдата. Запомнена като Динора от „Трима братя, три сестри“ („Pasion de gavilanes“), актрисата сподели, че скоро ще бъде оперирана и след това ще започне с химиотерапиите. „Изследванията ми бяха добре, на два месеца си правя изследване сама и открих бучка. Скоро ще ме оперират и ще ме лекуват. Много пъти съм призовавала да се молят за други хора, днес, моля ви, молете се за мен. Бог ми поставя изпитание за здравето. Много са побеили тази болест, моят цел не е да я победя, а да се науча от нея, да стана приятелка с мен самата и да израстна с нея“, уверява Лорена. Меритано иска бъде пример за жените и да ги накара да си правят сами тези изследвания. „Ракът е тайна болест, не го забравяйте“.

Новини от 30-ти май (петък):

23) Дулсе Мария отказа главната роля в новата продукция, която подготвя продуцентът Педро Дамян „Италианско момиче идва да се омъжи“ („Muchacha italiana viene a casarse“). Причината за това са работни ангажименти, пътувания и представяне на новия си албум „Без граници“ („Sin fronteras“), излезнал през април. Възможно е много скоро Дулсе да обяви изненадваща новина.

Ana Layevska24) След като си казаха „да, приемам“ в средата на април, Ана Лайевска и Родриго Морейра изглеждат по-красиви и влюбени отвсякога. Всеки път щом се появяват на публични места, усмивките им не слизат от лицата и не могат да спрат да се прегръщат. Миналата седмица двойката се разходи из Мексико Сити, караха колела и бяха много близки. За Ана ключът за успеха е в реда: „Лесно е, аз съм напълно подредена, организирана и с годините станах по-обсебена от чистотата“. Блондинката сподели, че заради работата не са могли да отидат на меден месец, но са отскочили до Акапулко за малко. „Искам да отидем до Испания да се запозная със семейството на Родо и да отидем в Украйна да се запознае с моето“.

25) Марлене Фавела се присъедини към „ГосподарятMarlene на небесата“ („El señor de los cielos“) с персонаж, позволяващ й да се завърне към корените си и да преживее забавни страстни моменти. „Героинята ми се казва Виктория Нарваес, губернатор на щата Халиско, загубва баща си и братята си заради наркотрафика и е наясно, че иска да вкара в затвора виновниците, но се влюбва в Господарят на небесата. Интересен персонаж е, тъй като ще видим какво ще надделее – любовта или идеалите й“. Най-трудното на героинята й било, че трябвало да говори като севернячка. „Аз съм севернячка, но много години не бях говорила така и когато решихме да направим персонажа така аз се шокирах малко, трябваше да се постарая, защото звучах странно като се слушах. Тази роля ме върна към корените ми, към мястото, където съм родена, към музиката, която слушах“. Какви са били страстните сцени с Рафаел Амая? „Много забавни. Рафаел е голям професионалист. И двамата бяхме влезнали в героите си, и двамата се опитвахме да разкажем една любовна история и се забавлявахме много“.

¡La Malquerida sale a la luz!26) На 29 май, четвъртък, в Мексико Сити официално беше представена пред медиите новата продукция на Телевиса „Нежеланата“ („La Malquerida“), стартираща този понеделник, 2 юни. Кристиан Кастро, Рейк и Мелиса изпяха заглавната песен, след което излезна продуцентът Хосе Кастро и представи всички актьори. Кристиан Майер беше много доволен и сподели, че това е трудна история, тъй като има триъгълник, който е забранен, но вярва, че ще се хареса на публиката. Виктория Руфо също беше развълнувана и прикани всички да я гледат, тъй като е много добре написана история.

27) Елизабет Гутиерес и Уилям Леви продължават1a да се радват на любовта си, без да обръщат внимание на слуховете. Двойката беше видяна около дома им в Броуард, Флорида. Уилям носеше на ръце дъщеря си Кайли, показвайки колко грижовен баща е и беше много щастлив до половинката си Елизабет. Тримата бяха на тържество в училището на малката и веднага след него се отрпавиха към колата. Двамата актьори пазят личния си живот, но си личи, че са много щастливи. Въпреки че работи в Холивуд, Леви винаги отделя време да бъде у дома си с любимите същества – Елизабет, Кайли и Кристофер.

Danna Garcia28) Дана Гарсия не е само красива жена външно, но и много талантлива и професионалистка, сблъскала се с много трудни моменти в живота, като загубата на най-голямата й фенка – баба й. „Това са трудни моменти, но трябва да продължим напред, да покажем най-доброто, да се радваме на живота, каквото и да става“. Актрисата добави: „Знам, че баба ми ни даде най-доброто от себе си и съм много горда от всичко, което научих от нея. Винаги ми е казвала, че се гордее с мен не само като човек, но и с работата ми. Останал ми е този спомен“. Именно баба й я е научила да посреща трудностите с усмивка. Актрисата се надява да даде пример с това на публиката. „Това е една от благословиите на това да си артист, най-вече в трудните моменти да помагаме на хората.

29) От 29 май до 1 юни, четвъртък – неделя,1  в Хондурас се провежда кампанията „SOS Honduras“. На 31 май, събота, звездите на Телемундо Маурисио Енао, Габриел Коронел, Давид Чокаро, Фелисия Меркадо и Роберто Манрике, както и Жанкарлос Канела ще бъдат там, за да подкрепят детските селища в страната. Миналата година Чокаро отдели 70 хиляди долара от наградата си от „Топ шеф: звезди“ („Top chef estrellas„) за тези деца.

30) Сандра Дестенаве стана майка на красиво момиченце. Актрисата, която гледахме в „Аурора“ („Aurora“), е родила през май, като не се знае точната дата, тъй като запази в тайна самото щастливо събитие. Малката се казва Лусиана.

Новини от 31-ви май (събота):

31) Голяма част от известните личности се страхуват да се покажат в естествен вид, без грим. Дулсе Мария не е една от тях. Актрисата и певица сподели с последователите си в Туитър, близо пет милиона, и Инстаграм фотоси, на които е без капка грим, за да покаже, че красотата й е напълно естествена. Дулсе сподели, че въпреки че се радва да се среща с публиката при представянето на албума си, се чувства много изморена от работата.

132) Лола Понсе, жената на Аарон Диас, публикува видео в Инстаграм, на което се вижда как бебето, което очакват през август, не спира да рита. „Това е пъпът на света.. Това е животът, който не спира да ме изненадва. Това е най-голямата и чиста любов, която познавам“, написа Понсе. Това е второто дете на двойката, те имат една дъщеря Ерин, родена през февруари 2013 в Аржентина. Видеото може да видите оттук.

33) Резултатите от последната ни анкета показват, че 47%10_n от Вас гледат премиерната теленовела „Самозванка“ („La Impostora“), очаквали са го у нас. 12% от Вас не гледат латиноамерикански сериали, а 9 % от Вас го гледат, но са очаквали друго латино заглавие да стартира. Вече може да гласувате в новата ни анкета, свързана с повторението на „От обич“.

Новини от 1-ви юни (неделя):

34) Педро Дамян е в търсене на състав за новата си продукция „Италианско момиче идва да се омъжи“ („Muchacha italiana viene a casarse“), която беше протагонизирана от Анхелика Мария през 70-те години. Този петък, 30 май, няколко актьори се явиха на кастинг в Телевиса Сан Анхел. Алфредо Гатика, Таня Лисардо и Лорена дел Кастийо бяха сред тези, които направиха проби, за да получат роля в теленовелата. Най-популярното лице на кастинга бе Джесика Коч, която последно се снима през 2012 в „Убежище за любовта“ („Un refugio para el amor“). Педро Дамян е набелязал Джесика за главната злодейка. Протагонистите все още не са ясни, но силно се споменава името на Шерлин. Излъчването й ще бъде през тази година.

35) Днес, неделя, 1-ви юни, е последният епизод Embedded image permalinkна мексиканската теленовела „Искам да те обичам“ („Quiero amarte“). Голяма част от състава ще се събере в студио 1 на Телевиса, за да изгледат заедно финала на тази любовна история. Снимките приключиха отдавна и някои актьори са се върнали, откъдето са, затова не всички ще присъстват. Предупреждават, че финалът ще бъде много неочакван.

36) Следващата седмица очаквайте интервю с Дулсе Мария.

19 отговора на “Новините на седмицата – седемдесет и девето издание (26-ти май – 01-ви юни 2014-а година)

 1. Здравейте, знаете ли дали ще има трета част на „Три метра над небето“ /“Искам теб“ и имате ли новини около Марио Касас?

  • Марио Касас наскоро представи новото си братче, което се роди преди месец. Приключи снимки в „33-мата“ с Антонио Бандерас и Хуан Пабло Раба. С Мария Валверде продължават да са все така влюбени. трета част засега не е заснета.

 2. Знаете ли къде мога да гледам епизодите на El Senor de los Cielos 2, защото в сайта не ми позволява.

  • Говори за артистичния си живот. Почнал е като музикант в група, след това влезнал е в Школата на Телевиса, после в друга група на име „Гарибалди“, с която започва професионално да се занимава. Чувства се щастливец с всичките си роли. хубаво е да вижда развитието си. Най-хубавото нещо, случило му се на улицата – понякога хората мислят, че се занимава с наркотрафик, но той им казвал, че е актьор; Дали е по-желан от жените – нормално, виждат те по телевизията; Как се е чувствал като е измъчвал и убил Анхелика в теленовелата? Анхелика е искала да бъде повече измъчвана, да има повече кръв, той ако умира, би искал да е със стил. Всичко е измислица, не е реално. С Анхелика е много щастлив. Накрая призовава да не спират да посещават сайта, да гледат сериала и благодари за подкрепата.

 3. Zdraveite, znaete li kakvo e praznuvala Gaby Espino vchera, v instagram kachi snimka na buket cvetq, a po-kusno I snimka ot restorant, kudeto qde desert s nadpis „Chestita Godishnina!“ ? Pozdravi 🙂

  • Годишнина откакто тя и Жан са станали двойка преди 3години, едва през септември 2011 те съобщиха публично, че са заедно

  • Ивон продължава в театъра, няма предложение за теленовела засега

   • Ацтека. Има няколко нови проекта, които подготвя тази компания за тази идругата година и е възможно да я извикат за някой. Но засега не са го направили.

 4. Здравейте, бихте ли могли да намерите някаква информация за Серхат Теоман /Бурак Чаталджа от „Север юг“/ ? Предполагам, че трудно би се намерила, защото не е толкова известен, но ако имате свободно време и желание, бих се радвала да споделите нещо. Благодаря!

  • Серхат не е мечтаел да стане актьор като малък, обичал е футболът. Искал е да печели пари, затова е станал актьор. Започва с малки роли, най-често като гост в сериалите, ролята му в Север Юг го прави известен. Сега не приема работата си като работа, а като хоби, защото е доволен от това, което прави. Театърът е неговият живот, не може да живее без театъра. Иска да прекара живота си в театъра. Има собствен театър. Живее в Бешикташ със сестра си. Имал е шестгодишна връзка, но са разделени отдавна, не е имал скоро дълга връзка. Това е официалният му Туитър, ако искате да го следите https://twitter.com/serhatteoman

 5. Ами няма, Паола Рей се радва на сина си. Когато има новини за нея, ги публикуваме.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s