"Север-Юг" и "Една любовна история" си делят праймтайма на bTV; от 14 юни започва "Изборът на Лара" по bTV Lady

Izborat na Lara po Btv LAdy

Дамската медия, както разбрахте, ще заложи на повече предавания, латино сериали и други обичани продукции. Новостите на bTV Lady включват хърватската поредица „Изборът на Лара“, която стартира от 14 юни, събота, от 17 часа на мястото на повторенията на „Американска наследница“. Бразилската класика „От обич“ тръгва от 9 юни, понеделник, от 19 часа. От 9-ти юни на мястото на приключващата телемундела „Призракът на Елена“ ще дават „Топ модели“ всеки делник от 17 часа.

bTV няма да спира турския хит с Къванч Татлъту „Север-Юг“, а ще продължи да се излъчва. На 29 май, четвъртък, няма да дават двоен епизод на новата поредица „Една любовна история“ от 20:00 до 22:30, както беше обявено по-рано, от 20 часа ще дават епизод на „Север-Юг“, който ще продължи до 21:30, а от 21:30 до 22:30 часа ще стартира новия сериал със Сечкин Йоздемир и Дамла Сьонмез. Това ще бъде часът, в който ще се излъчва всеки делничен ден без петък и понеделник.

На 2 юни понеделник, „Шоуто на Слави“ ще се излъчи от 20:00 до 20:00 часа; веднага след него ще се насладите на епизод от българския сериал „Фамилията“ до 23:30.

Преминаваме към Нова ТВ. Финалите на две от шоутата по медията, а именно „Големите надежди“ и „Dancing Stars“ ще се излъчат съответно на 4 и 5 юни, сряда и четвъртък.

Един отговор на “"Север-Юг" и "Една любовна история" си делят праймтайма на bTV; от 14 юни започва "Изборът на Лара" по bTV Lady

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s