AXN – акценти за юни 2014

1000px-AXN_logo.svg
Ето най-интересното от програмата на AXN за месец юни. Очаквайте в следващите дни и акцентите от програмата на AXN Black и AXN White. Пълната програма за каналите на AXN скоро ще бъде публикувана в BG TV Програмата.

1 юни, неделя
22:00 Тежка кавалерия; екшън, трилър, САЩ, 2006

Tezhka kavaleria_2
Суперзвездите Жан-Клод Ван Дам и Вивика Фокс за първи път са заедно в този високоволтажен екшън-трилър. Ван Дам е в ролята на ветерана от Специалните сили и участник във войната в Залива, Филип Соваж, нает да защитава шампиона в тежка категория, станалият богат предприемач Уейн Баркли.
Баркли и семейството му са застрашени от рап-магнат, превърнал се в гангстер, който току-що е освободен от затвора и жадува да си отмъсти. За защитата на семейството, Соваж събира екип от млади бойци и бивши войници, които стават известни като „Тежката кавалерия”.

2 юни, понеделник
22:00 Ханибал; сезон 2, епизод 9, драма, трилър, САЩ, 2014

Hannibal - Season 2
ФБР е извикано да разследва откритото тяло на шофьор на камион, което изглежда е разкъсано на две от двойка ловуващи хищници, но нито едно от животните не е консумирало плячката си. Сега, Бюрото има за задача да разбере дали нападателят е бил човек, хищник или и двете…

6 юни, петък
21:00 Красавицата и звярът; сезон 2, епизод 1, драма, САЩ, 2013

"Kidnapped"
Три месеца след като Винсент Келър бе отвлечен, той отново се появява, но не и по начина, по който детектив Катрин Чандлър е очаквала. Той е много променен – белегът му е изчезнал, паметта му е била заличена и му е възложена тайна мисия. Катрин трябва да разгадае причините за промяната във Винсент ако иска тяхната епична любов да бъде възстановена, като в същото време се опитва да намери отговори на въпросите, които касаят собствения й живот…

7 юни, събота
22:00 Пътуване за милиони; САЩ, 2011

Patuvane za milioni_1
Загадъчен пътник в такси, който е отвлечен за заложник, трябва да убеди похитителите си, че не е легендарният мафиот, когото са наели да убият. Дали е въпрос на объркана идентичност или акт на откровена измама? Поредица от игри на ума и хитри тактики, ще определят кой е по-умен и кой кого ще отведе на дългото пътуване…

8 юни, неделя
22:00 Ченгета без значки; екшън, комедия, САЩ, 2003

Chengeta bez znachki_2
Мартин Лоурънс е в ролята на Ърл Монгомъри – ченге в полицейското управление на Лос Анджелис. Ълр сигурно би бил чудесен полицай, ако не беше толкова непокорен. Заради поведението си е изключен от полицейската академия и понижен в работата. Когато му се налага да работи с Ханк Рафърти (Стив Зан), той не може да повярва на лошия си късмет. Защото Ханк е неговият най-голям враг. Двамата не могат да се понасят, дори повече – Ърл и Ханк съвсем открито се ненавиждат. Единият сякаш се е съсредоточил върху това непрекъснато да прецаква другия. Когато трябва да се преборят с опасния престъпник Наш (Ерик Робърст), двамата трябва да работят в екип. И да се опитат да не се избият взаимно…

9 юни, понеделник
22:00 Ханибал; сезон 2, епизод 10 драма, трилър, САЩ, 2014

Hannibal - Season 2
Оформя се тревожно партньорство, когато Уил се съгласява Ханибал да го отведе на пътешествие до най-тъмните кътчета на съзнанието му, докато екипът на Джак разследва ужасяващо местопрестъпление.

13 юни, петък
21:50 Герой; екшън, романтика, Хонг Конг, Китай, 2002

Geroj_1
Преди 2000 години Китай е разделен на 7 кралства, които си оспорват върховенството. Кралят на Кин иска да обедини останалите под своята власт, затова съседните владетели изпращат срещу него най-добрите убийци. Един ден в кралския дворец пристига Безименният, воин, който твърди пред краля, че е елиминирал наемниците. Той разказва своята версия на събитията…
Кинематографичен балет, дирижиран със строгост и поезия, “Герой” е едновременно философска ода и историческа фреска за античен Китай.

14 юни, събота
12:30 Реална фантазия: Децата на пришествието; 2005

Realna fantaziya detsata na prishestvieto_1
Две години след събитията от „Реална фантазия VІІ“, заразата, наречена Сейкон Шукугун или Геостигма, вече се е превърнала в пандемия. Един бивш боец също е засегнат и решава да живее като самотен отшелник, далече от всички приятели, без обаче да прекъсва своята работа. Неговата приятелка се опитва да вникне в мотивите за поведението му, докато се грижи за сираците, повалени от Геостигмата. Междувременно боецът получава телефонно обаждане, с което го молят да осигури защитата на загадъчен мъж…

15 юни, неделя
22:00 S.W.A.T.: Специален отряд; екшън, криминален, САЩ, 2003

S.W.A.T._01
Джим Стрийт (Колин Фарел) е бивш член на специалния отряд, който е изгонен от отряда заедно с партньора си, след рисковани действия по време на обир със заложници. Партньорът му напуска, отвратен от системата, но за Стрийт, работата в полицията е всичко и той приема понижението, с надеждата, че някой ден отново ще облече униформата. Шансът идва, когато командирът Дан Харелсън (Самюъл Джаксън) получава задача да събере и обучи петима супер полицаи за новия специален тактически отряд SWAT. След седмици усилени тренировки, новият отряд получава бойното си кръщение, когато известният наркобарон Алекс Монтел (Оливие Мартинес) дръзко предлага 100 млн. долара за всеки, който го измъкне от затвора.

16 юни, понеделник
22:00 Ханибал; сезон 2, епизод 11, драма, трилър, САЩ, 2014

Hannibal - Season 2
Истината за изчезването на Фреди Лаундс е открита от Джак и екипа му. Алана изразява притесненията си относно психическото състояние на Уил, но той я успокоява и я окуражава да се тревожи повече за своята сигурност, отколкото за неговата психика. Ханибал разкрива пред Уил колко много Абигейл Хобс е напомняла сестра му, което прави за Уил още по-трудно да разбере, защо тогава е трябвало да умре.

20 юни, петък
21:50 Ангелите на Чарли; екшън, комедия, САЩ, 2000

CHARANGEL-CTIT-11837
Зашеметяваща и секси екшън комедия! Трио елитни частни детективи, оборудвани по последната мода с уникални оръжия и автомобили, владеещи бойни изкуства и неотразими методи за дегизиране, развихрят превъзходните си умения по суша, въздух и вода.
Целта им е да проследят отвлечен компютърен ас и спасят неговия свръхсекретен софтуер от престъпни ръце.
Те са красиви, те са брилянтни и работят за Чарли. Натали, Дилан и Алекс трябва да осуетят сложен заговор, целящ не просто да наруши личната свобода на хората по света, но и да разтури неотразимия ангелски екип на Чарли.
Скокове от самолети, компютърни хватки, работа под прикритие – всичко това е част от ежедневието на Ангелите, които съчетават равни дози детективска хитрост, бойни умения и смъртоносно дамско очарование.

21 юни, събота
22:00 Човекът сянка; екшън, САЩ, 2006

Chovekut sianka_1
Звездата в този филм естественно е Стивън Сегал. Частен детектив, който трябва да разплете мрежа за международен шпионаж, както и да не позволи смъртоносен вирус разработен в тайна лаборатория, да попадне в ръцете на хора, които ще го използват срещу човечеството. Бойните сцени във филма са на супер ниво, сюжетът е доста интересен и завладяващ.

23 юни, понеделник
22:00 Ханибал; сезон 2, епизод 12, драма, трилър, САЩ, 2014

Hannibal S2_ep.12_1
По време на терапия, Уил си представя как точно би убил Ханибал, споделяйки откровено фантазията си. По-късно на по време на терапевтичната си сесия с Мейсън Вержер, Ханибал разисква нещастния случай с Марго и всички други прикрити заплахи към нея. Джак губи интерес към напредъка на Уил със залавянето на Ханибал и изважда добре забравен свидетел от миналото. Когато животът на Ханибал се оказва в опаснот, Уил трябва да реши дали да застане на негова страна и да му даде възможност за отмъщение.

24 юни, вторник
21:50 Тийн вълк; сезон 3, епизод 1, драма, САЩ, 2013
22:40 Тийн вълк; сезон 3, епизод 2, драма, САЩ, 2013

Teenwolf_3_1
Четири месеца след събитията, които за малко не отнеха живота на Джаксън и възкресиха тийн вълка на Питър Хейл – Скот Маккол, приятелите му започват първата си година в гимназията, без да подозират, че ги очаква нова заплаха. Глутница алфа върколаци пристигат в Бейкън Хил с намерението да привлече на своя страна Дерек и да унищожи неговата млада глутница…

27 юни, петък
21:50 Ангелите на Чарли: Газ до дупка; екшън, комедия, САЩ, 2003

CHARANGEL-CTIT-10386
Те са млади, те са красиви, те могат да сритат всеки задник и работят за Чарли!
Най-страхотното секретно оръжие на Америка ще влезе в действие, когато Натали Кук (Камерън Диас), Дилан Сандърс (Дрю Баримор) и Алекс Мъндей (Люси Лиу) отново се съберат заедно за още по-предизвикателни приключения в “Ангелите на Чарли: Газ до дупка”.

28 юни, събота
22:00 Път към висшето общество; драма, Великобритания, 2012

Room At The Top
Джо Ламптън – роден и израстнал в бедност в Йоркшир, е амбициозен млад мъж с висша цел – той иска да открие своя път към лъскавия свят на парите и влиянието. Когато се премества в Уорли, започва нова работа и заживява в по-добрия край на града, по всичко личи, че амбициите му ще се сбъднат. Привлекателен и чаровен, не минава дълго преди младата и красива богаташка дъщеря Сюзън Браун да го забележи и да се влюби в него. Подходяща партия за женитба, бракът със Сюзън би могъл да му предостави безкрайни възможности.
Но Джо вече е влюбен в друга жена. По-възрастна от него и с външност, която вече носи следите на възрастта си, а и Алис Ейсджил е вече омъжена. Но между нея и Джо пламва дълбока и всеобятна любов, каквато и двамата не са очаквали.
Когато Сюзън и останалите разбират за връзката му, Джо трябва да избира между истинската любов, която изпитва към Алис и успеха и стабилността, които му предлага Сюзън.

29 юни, неделя
22:00 Лейър Кейк; криминален, драма, Великобритания, 2004

Layer Cake_1
Решил да се оттегли и да започне нов живот мистър Х (Даниъл Крейг), преуспяващ наркодилър в Уест Eнд, е помолен за една последна услуга – да уговори продажбата на огромно количество eкстази. За нещастие на мистър Х, таблетките са откраднати от сръбски наркобарон, който ще му отреже главата, ако ги продаде.
А когато лондонски престъпен бос (Майкъл Гамбон) му обещава да го пенсионира за постоянно ако не го направи, мистър Х става много загрижен за бъдещето си. Няма нещо, заради което си струва да загуби главата си.

30 юни, понеделник
22:00 Ханибал; сезон 2, епизод 13, драма, трилър, САЩ, 2014

Капанът е заложен за Ханибал, но на чия страна е Уил наистина?
Ханибал се подготвя за заминаването си заедно с Уил, както се надява. Уил се подготвя за заминаване от друг вид – той затяга разхлабените краища и се надява да премине жив през капана, който е поставил за Ханибал. И двамата мъже чувстват, че Джак заслужава истината, но каква е истината всъщност? Лоялността ще бъде поставена на изпитание, ще бъде поискана прошка. Неизбежната битка между Ханибал и Джак е все по-близо…

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s