"Една любовна история" заменя "Север Юг" от 29 май по bTV; "Призракът на Елена" по 2 епизода по bTV Lady

Edna lubovna istoriq po Btv

Лошо момче и известен певец в битка за женското сърце – в новия сериал по bTV „Една любовна история“ („Bir Ask Hikayesi„), който ще завладее ефира от 29 май, четвъртък, от 20:00 часа. История за романтика, гняв и мъст ще разкаже новата турска сага. Главните роли са поверени на Сечкин Йоздемир и Дамла Сьонмез. Сериалът има общо един сезон от 36 епизода по 90 минути.

Това е историята на Джейлян – млада и красива жена, която е преживяла редица разочарования, след които е загубила надежда, че животът й ще се подреди. Тя живее в Истанбул и работи като стилист за известен певец – Толга. Постигнала е всичко, което някога е искала, освен голямата любов. Джейлян е лудо влюбена в Толга, но за нейно съжаление, той не изпитва същото.  Коркут е млад и красив младеж, който води скромен живот в Германия. След като родителите му са го изоставили като малък, той е бил осиновен, а приемното му семейство отново го е изоставило. Джейлян заминава за Германия, за да заснеме новото видео на Толга. По традиция, тя се опитва да угоди на всичките му прищевки, но явно това не е достатъчно. Чашата прелива и стилистката решава да си тръгне за Истанбул. По пътя за летището документите и багажа й са откраднати. Случайно среща Коркут и го моли за помощ. Нито един от двамата не осъзнава, че се е изправил лице в лице с истинската любов.  След инцидента с Джейлян Коркут се прибира вкъщи и заварва покана за сватбата на бившата си приятелка, която го е напуснала заради бедността му. Той решава все пак да отиде на церемонията, където е прострелян в главата. Лекарите успяват да спасят живота му, но не успяват да извадят куршума. Прогнозите са, че той ще живее не повече от година. Коркут решава да се прибере в Истанбул, където да прекара остатъка от живота си. 

От 27 май, вторник, ще дават по два нови епизода на „Призракът на Елена“. От 16 и от 17 часа по bTV Lady. Повторения ще има на следващия ден от 9.30 и 10.30 часа, като по този начин отпада „Светлина в тунела“, който се излъчваше от 9.30 до 10.30. Телемунделата ще приключи на 6-ти юни и скоро ще разберем какво ще я замени.

2 отговора на “"Една любовна история" заменя "Север Юг" от 29 май по bTV; "Призракът на Елена" по 2 епизода по bTV Lady

  1. Pingback: ТОП50 за април: „талантите“ са най-гледаното предаване на bTV, а „капките“ – по „Нова ТВ“ - BG TV News·

  2. Pingback: „На Седмия ден“ 18 май 2014 - BG TV News·

Comment