Вие пожелахте: Каролина Техера

Вие пожелахте Каролина ТехераДобра или лоша Каролина Техера привлича вниманието във всяка теленовела, в която играе. Венесуелската актриса, с повече от 20-годишна кариера, carolina-tejeraпокорява всички извън страната си, играейки в едни от най-успешните продукции. Майка е на 8-годишен син Майкъл Стокуел Техера и половинка на началника на полицията в Маями Орестес Чавес. Сега, настанена в Маями, се радва на успеха си като лошата Тифани Роблес в „Красавица“ („Cosita Linda“).

Caro nina– Какво беше детството на Каролина Техера?
Отгледана съм от баба ми и дядо ми, тъй като майка ми работеше в известна компания във Венесуела и пътуваше много, затова баба ми много ме глезеше и тя ме отгледа откакто се родих, както и братята и сестрите ми. Двама братя и две сестри сме. Да кажем, че имам две майки. Баба ми почина миналата година и беше много силен удар, живях с нея 14г и когато станах независима тя живя с мен 10г. още. Когато бях омъжена тя беше с мен в Коста Рика и ме придружаваше навсякъде. Казваше ми, че съм дъщеря за пример. Отгледаме по старому, говореше ти с очите. Не като сега, говоря на сина ми, върти ми очите и не разбира нищо. Въпреки това, се опитвам да науча сина си на навици и обичаи по-актуализирани, разбира се, но с уважение и ценности, с които да постигне успех в живота си.

– Как се промени животът ти откакто стана майка на Carolina Tejera avg 2013  8Майкъл?
Очевидно е огромна промяната. Хората винаги казват, че животът ще те промени и често си мислят, че ще бъде за лошо, но напротив, променя те, защото сега отговаряш за едно малко същество и трябва да го подготвиш за света. За мен беше голяма промяна, тъй като трябваше да преодолея големи страхове и несигурност, да доведеш на света едно невинно същество, но преодолях този страх с помощта на Бог, вярвам безкрайно в него и знам, че той защитава сина ми. Винаги казвам на Майкъл, че най-голямата му закрила е Бог и всеки път, когато има проблем или някаква ситуация, да помоли Бог да му помогне и да го защитава. Направих това, за да му стане навик и да присъства в живота му.

Caro hijo– Как успяваш да съчетаеш ролята на майка с работата?
Благодарение на Бог, никога не сме се разделяли, малко е неудобно, тъй като баща му живее в Коста Рика, а аз съм в Маями с него. Общуването с баща му е страхотно. Отношенията ми с Майкъл са страхотни. Когато бях омъжена, пътувах много, но той беше малък и не си даваше сметка, не го усещаше много. Майкъл беше на 4 и половина, когато се разведох. Когато тръгваше на детска градина и предучилищна се падна вече като се настанихме в Маями, винаги съм била с него. В случая с работата ми беше лесно, тъй като в САЩ се работи от понеделник до петък, почти винаги съботите и неделите не бях на работа, затова ги посвещавах на него. В Унивисион ти дават тази гъвкавост и се съобразяват с почивните дни.

– Мислиш ли, че Майкъл ще тръгне по твоите стъпки пред Carolina Tejera avg 2013  3-vertкамерата?
Абсолютно, не мога да кажа в коя сфера точно, защото не знам дали ще е певец, баща му много иска да е певец, не знам дали актьор, но определено познава отлично тази среда. Не се страхува от камерите нито от светлините, напротив, има страхотна комуникация с хората, не страда за нищо, трябва да го контролирам. Има свой начин на общуване с приятелчетата си и с големите, казва каквото усеща, което понякога е добре, понякога зле. Аз бих искала да стане актьор, но наистина не знам, обича много и спорта, харесва му футбола, баскетбола, не знам накъде ще отидат нещата, стига той е щастлив и да е позитивно за обществото, ще го подкрепям във всичко.

Carolina-Tejera_ELP– Ако не беше актриса, каква професия би си избрала?
Наясно съм с това, в университета учих Право, исках да стана адвокатка или психоложка. Проблемът е, че много бързо спечелих пари и много малка още имах договор в страната си. Щом почнах да раста, трябваше да реша ‘в телевизията или да продължа да уча?’. Тогава ми предложиха първата ми главна роля, бях на 15г. и много време ми отнемаше, когато влезнах в университета, много напрежение и от двете страни. На 20г реших да стана актриса и ми се получи много добре, все още работя и това ми харесва. Освен това, от няколко години пиша, бих искала един ден, по-нататък, когато се изморя да бъда актриса, да се посветя на писането и да стана сценаристка.

– Поддържаш ли отношения с Мелвин Кабрера още?Carolina-Tejera-C
Не! Благодарение на Бог беше мимолетна връзка, тъй като той беше най-лошото, което можеше да ми се случи, след като имах толкова цивилизован развод, по взаимно съгласие. С Мелвин изживявах лош момент. Беше лош човек, който не трябваше да идва в живота ми, но чувствам, че лошите неща се случват, за да ти дадат урок. Бяха осем месеца мъчение и сега имам връзка с началник на полицията в Маями

Caro Orestes– Значи си много щастлива…
Много. Докато един човек ме подкрепя в кариерата и в моите неща, със сина ми, не ми завижда, не ревнува, няма комплекси, както се случи с Мелвин, мисля, че мога да съм най-добрата жена. Във всяка връзка трябва да има уважение и свобода, иначе няма да се получи. Сега съм напълно спокойна и щастлива, преминаваме през много красив етап, зрял, познавам Орестес от 10 години. Той познава добре моята среда и се разбира добре с Дон, бившият ми съпруг. Всъщност, Дон и аз се запознахме с Орестес в един и същ ден, защото ни го представи нашия приятел Освалдо Риос. След 10 години, по случайност, аз приключих тази ужасна връзка с Мелвин и вярвам, че всичко си идва, когато трябва да се случи. Сега съм много добре. Орестес се разбира добре със сина ми и това е важно, защото ако не се разбира с него, не бих могла нито да се омъжа, нито да преустроя живота си. С Дон приключихме при най-добри отношения, приятели сме, говорим често заради сина ни, за да знае какво се случва. Майкъл може да говори, когато иска с баща си, понякога отива на почивка в Коста Рика.

– Планове за сватба имате ли?CarolinaTe
Избрали сме мястото, но не искаме да казваме още нищо, докато всичко не се планира. Сега и двамата имаме много работа, неговата в полицията е доста сложна и отговорна. Също е и актьор в англоговорящата телевизия и затова казвам, че познава добре моята среда и кариера.

CaroTe– Разкажи ни за „Красавица“ („Cosita Linda“)…
Наслаждавах се много на тази теленовела, защото има голяма доза комедия. Не е толкова драматична, колкото сме свикнали да правим в Маями. Аз вече бях наситена от толкова драма, исках да се смея. Това е романтичен проект, обикновен, нищо сложно. Аз играя злодейка, ключова за развитието на няколко истории в сюжета. Тази лоша има чувство за хумор, грациозна е, забавна, без да губи отровата си.

– Какъв е ключът да изпълниш злодейка с нотки catejeна комедия, без да ставаш карикатура?
Правила съм много театър, увлекателни програми във Веневисион в началото на кариерата ми на 12г. Това ми помогна много, защото да правиш комедия не е лесно. Открих, че най-добрата комедия е, когато се прави сериозно.

Carolina Tejera avg 2013  5– Тифани е много амбициозна. Оправдаваш ли я?
Да, защото тя и сестра й са били много бедни. Започват да работят във фирма, за да се сближат с богати и властни мъже. Двете карат двамата мъже в компанията да се влюбят в тях, за да останат с наследството.

– Какви проекти имаш сега?
Имам бизнес с обувки в Коста Рика. Провървя ми там. Това са никарагуанските кожени ботуши, ръчна изработка. Искам да разширя продажбите, въпреки че не претендирам да се състезавам със САЩ, би било глупаво. Но скоро ще ги пуснем на международно ниво.

– Отношенията ти с Телемундо? Казват, че са Carolina-Tejera_ELприключили с лошо?
За съжаление се разпространи невярна информация. Имах проблеми с Телемундо, заради този човек, за когото говорихме (Мелвин Кабрера), но ги разреших официално. Неразбирателството се изглади, благодаря на компанията, направих четири последователни теленовели там и си прекарах много добре.

Carolina-_Tejera_1255885– 13 години вече не си правила теленовелa във Венесуела. Липсват ли ти студиата там?
Липсва ми Венесуела и това няма да се промени. Бих искала да се върне, когато се подобри сигурността и ситуацията там. Не губя надежда, че ще се върна в страната си. Преди 15 години направих радикална промяна и да приема предложие там, няма да е най-добрата опция за мен. Случилото се с Моника Спиър беше много тежко.

– В САЩ кои са най-добрите ти приятелки от Caro y Zuleартистичната среда?

Мексиканската актриса Алехандра Ласкано и колежката ми в „Красавица“ („Cosita Linda“) Сулейка Ривера. Сложна личност съм като приятел, защото схващането ми за лоялност не е същото като на повечето хора. И за да не нараняват сърцето ми предпочитам да имам малко приятели.

CaroTЛюбопитни подробности:
Има специално участие в румански сериал „Гласът на сърцето“;
Част е от музикалното трио „Proyecto 23“, чийто първи сингъл е „Ако съществуваш“ („Si tu existes“);
От 4-годишна е в артистичния свят;
От 2 до 10-годишна е танцувала съвременен балет;
От 10 до 17-годишна е играла волейбол и е била капитан на отбора;
14 години е тренира карате и има черен колан.

Comment