"На Седмия ден" 4 май 2014 ("На Осмия ден" 5 май 2014)

nasedmiqden

Тъй като днес е понеделник, а не неделя, и не можем да започнем с обичайното начало. Нека да започнем така:

Днес „На Седмия ден“ само за днес ще стане „На Осмия ден“!

И така…надявам се да сте ме разбрали правилно. Единствено и само днешното издание на нашата седмична обзорна рубрика ще бъде наречено от нас „На Осмия ден“, тъй като, както знаете, в последните дни екипът на сайтът ни бе в кратка почивка и от днес постепенно екипът отново се завръща на работа. Поради тази почивка бе отложено и изданието на „На Седмия ден“ за вчера – 4 май. И след това кратко уточнение – започва „На Осмият ден“ за седмицата 28 април-4 май 2014.

kolaj-btv-va-nova

И тъй като в изминалата седмица преобладаваха рейтинг-новините, веднага започваме с тях. В последният сблъсък между „България търси талант“ и „Като две капки вода“ победител в борбата за вниманието на зрителите се оказа bTV и „България търси талант“. На 28 април, миналия понеделник, 40% от зрителите са избрали да гледат предаването за всякакви таланти на bTV. Разликата с „Като две капки вода“ е около 110%(средно за двете таргет-групи). Точно какви са резултатите вижте в нашата статия тук. Тази вечер такъв сблъсък няма да има, тъй като следващото издание на „Като две капки вода“ е чак след  двуседмичната почивка – на 12 май. Припомняме още, че утре няма да има и издание на Dancing Stars 2014. Танцувалното реалити се завръща на 8 май, четвъртък, с осмите елиминации в шоуто.

През изминалия вторник пък bTV Action е бил предпочетен и пред bTV, и пред „Нова ТВ“ сред мъжете на възраст между 18 и 49 години. След 21:40 часа, когато се е излъчвал мача от УЕФА Шампионска лига – Байерн Мюнхен-Реал Мадрид. Тогава нишовият канал в групата на bTV е бил гледан от 23,1% от аудиторията в таргет-групата, bTV – от 21,9% , а „Нова ТВ“ е била избрана от 14,2%. Точните рейтинг-данни и анализ от bTV вижте тук.

Ако желаете, чисто от любопитство, тъй като те вече не са актуални, можете да видите какви бяха „Специалните предложения“ на националните телевизии на 1 май. Днешното издание на рубриката вижте тук, а утре – 6 май също очаквайте специалната статия.

facebook

Продължаваме с работата на колегите от секцията на „Теленовелас Новини“.

Издание №75 на рубриката „Новините на седмицата“ пък можете да четете тук.

Интервюто на Стаси Иванова с Хуан Алфонсо Баптиста можете да четете тук в рубриката „Вие пожелахте“. В статията освен специалното ексклузивно интервю, можете да прочетете и информация от биографията му.

А тук, в статията на Тони Иванов, пък вижте и премиерните дати и часове на някои интересни и нови за България сериали.

Сега ето и малко информация за това кога се завръща останалата част от екипа на сайта:

  • От утре, 6 май-вторник, за активна работа се завръщат екипа на Теленовелас Новини и Bloomac.
  • От следващият понеделник, 12 май, за активна работа за вас с коментари и статии се завръща The TV Boy

След като бяхме информирани от вас за проблем с част от изображенията във форума – съвсем скоро се надяваме да успеем да решим проблема. Скоро очаквайте и новата ни анкета. 🙂

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s