Рейтинг: "България търси талант" в понеделник по-гледано от "Като две капки вода"

28-04-2014 1

Получихме поредните рейтинг данни на GARB, изпратени от bTV. Този път те са за „сблъсъка“ на двата „коза“ на bTV и „Нова ТВ“ в понеделник вечер, а именно – „България търси талант“ и „Като две капки вода“. Според данните на GARB, в двете таргет-групи(18-34 и 18-49) bTV и талантите събират 40% от аудиторията, докато „Като две капки вода“ е предпочетеното предаване от 18,6% от аудиторията(на възраст между 18 и 34 години) и от 19,4% от аудиторията на възраст 18-49 години.

28-04-2014 2

От bTV обявяват и данни за интернет-порталът на предаването, където може да се гласува и безплатно за участниците, а и има ексклузивни кадри зад кадър и интервюта с участниците и журито. Стриймингът зад кадър е бил гледан от над 20 000 души, а получените онлайн гласове до вчера на обяд са около 10 000 на брой.

По-долу вижте цялото прес-съобщение от bTV:

„България търси талант” е зрителският фаворит в понеделник вечер

Два пъти повече млади зрители са предпочели праймтайма на bTV и предаването „България търси талант” в сравнение с втората в класацията телевизия на 28 април

Отново над 1 млн. зрители са гледали вчера третия полуфинал на „България търси талант” на живо, сочат данните на ГАРБ, които се ползват от индустрията. Тези, които избраха да се забавляват с шоуто и да видят как се справя Краси Радков в ролята на жури, е два пъти повече от тези на втората в класацията телевизия.

Разликата между първата и втората в класацията телевизии в часовия пояс от 20:00 до 22:30 часа е двойна във всички таргет групи, като при младата аудитория на възраст 18 – 34 г. аудиторният дял на bTV е със 114% повече от този на Нова телевизия.

Над 20 000 души са следили събитията около „България търси талант” и зад сцената онлайн на talant.btv.bg. На официалната страница на шоуто по време на предавето са регистрирани над 10 000 вота. Гласуването продължава до четвъртък, когато в живо предаване ще станат ясни поредните двама финалисти в „България търси талант”.

2 отговора на “Рейтинг: "България търси талант" в понеделник по-гледано от "Като две капки вода"

  1. Pingback: „На Седмия ден“ 4 май 2014(„На Осмия ден“ 5 май 2014) - BG TV News·

  2. Pingback: „На Седмия ден“ 4 май 2014 („На Осмия ден“ 5 май 2014) - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s