Вие пожелахте: Виктор Нориега

Вие пожелахте Виктор НориегаВиктор Нориега започва кариерата си като модел, но мечтата му е била да стане певец. Макар да не е можел да танцува, се е явил на прослушване за група Гарибалди и за негова изненада го избират за член на групата, която става много известна по онова време. През 1998г. благодарение на тази слава, получава шансVictor Noriega (2) да дебютира в телевизията с теленовелата „Страстен гняв“ („Rencor Apasionado“). Въпреки че убиват героя му скоро, го очаква нова роля в продукцията „Камила“ („Camila“). След това идват ролите на злодей в „Росалинда“ („Rosalinda“) и „Измамени жени“ („Mujeres Engañadas“). Виктор, който е завършил Комуникации, показва, че освен красив, има талант за актьор и е многоликов. Новият век започва за него с първата му главна роля в „За една целувка“ („Por un Beso“) с Наталия Есперон. Въпреки това, актьорът има странното качество да умее да рискува. Дали заради свръх доверие в себе си или заради любопитство, но малко са актьорите, посмяли да се откажат от главната роля и да се задоволят с второстепенни роли или със специални участия. След успеха на „За една целувка“ („Por un Beso“), бившият член на Гарибалди се посвещава да играе второстепенни роли в продължение на VNangelrebelde001три години, осъзнавайки, че тези роли представляват по-голямо предизвикателство от героя в историята. „Натрапницата“ („La Intrusa“), „Между любовта и омразата“ („Entre el Amor y el Odio“) и други са му позволили да експериментира с кариерата си и да израстне като актьор. Освен с теленовелите, той е продължил и с музикалната си кариера, но вече като солист. Комбинира умело трите си лица – актьор, певец и водещ. Имал е „честта“ да бъде първият изгонен от мексиканския Big Brother VIP. Събличал се е гол в тв предаване. През 2004 русокосият актьор показва, че е превъзмогнал опитния си етап и е готов да се завърне към главните роли, този път в САЩ. Играе Раул в „Непокорен ангел“ („Angel Rebelde“) с Гретел Валдес, Марица Родригес и други. За Виктор тази теленовела сбъдва една от мечтите му, а именно victor_noriegaда достигне до публиката в различните страни и да стане известен на международно ниво. Марица Родригес казва за него, че би играла отново с него, тъй като е много дисциплиниран, пазел я е много и се е грижил много за нея по време на снимките. Имали са прекрасна химия. Талия, с която играха в „Росалинда“ („Rosalinda“), споделя, че освен красив, Виктор е голям готвач. Когато свършвали снимки късно, отивали в дома му и той й приготвял вкусна паста и страхотно мартини.

ViciМнозина си мислят, че, като се съблича с такава лекота пред камерите и говори ентусиазирано за оферти в киното, където ще има голи сцени, актьорът и певец е смел и без задръжки, напротив, подобно на Раул, той е желан, но не се дава лесно. Той се съблича, ако го изисква работата, но се плаши от голи и разпалени момичета. Най-шокиращият случай, който е преживял, е в една хотелска стая, където срещнал своя фенка, чакаща го по бельо. Котаракът на Мексико, както му казва мексиканската преса, обича да ходи на кино, да излиза уикендите с приятелите си и да чете. Има кучета.

Що се отнася до теленовелите, след „НепокоренVictor Por siempre  ангел“ („Angel Rebelde“) се включва само със специални участия. През 2009 имаше специално участие във „Внимавай с ангела“ („Cuidado con el ángel“), след това в „Докато парите ни разделят“ („Hasta que el dinero nos separe“), „Две семейства“ („Dos hogares“), „Колко хубава любов“ („Que bonito amor“), „Свободна да те обичам“ („Libre para amarte“) и „Завинаги моя любов“ („Por siempre mi amor“), на която приключи снимки преди броени дни в Мексико. Той се присъедини през ноември 2013-а, играе Фабрисио и щом прочел сценария, разбрал, че той прилича много на него: спретнат, работлив, отговорен и ангажиран.

Victor NoriegaВиктор Нориега, на 41г., винаги е бил много дискретен с връзките си. Може би е имало защо… Фенките му ще бъдат много разочаровани, тъй като актьорът се оказа гей и има връзка от една година с актьора Гийермо Руесга. Двамата са се запознали на снимачната площадка на „Колко хубава любов“ („Que bonito amor“) през 2012-а. Въпреки че много хора мислеха, че са само приятели, се оказа, че двамата, щом като са се видяли за първи път, са станали неразделни, но за момента не живеят заедно. Гийермо е на 25 години и освен актьор, също е и певец. Въпреки голямата разлика в годините, двамата са много щастливи. Само най-близките му приятели са знаели за сексуалната му ориентация. Той се приема какъвто е и приятелите му се гордеят с него.

– Работил си в САЩ с актьори от различни националности. Това обогати ли те?

VN

Много, това е различна техника на продукция, друг тип организация, но основно резултатът е същият – да забавляваме публиката с интересни истории.

– Ролята ти в „Колко хубава любов“ („Que bonito amor“) ти позволява да се върнеш отново към добрите. Как се чувстваше?
Щастлив. Радвам се, че можах да играя някой, който ще помогне на хората, които не знаят как да изразят, че са малтретирани, болни… смятам, че е важно това послание да стигне до хората.

Vicot– Какво ще ни кажеш за „Колко хубава любов“ („Que bonito amor“)?
Играя Майкъл, много благороден мъж. Цялата теленовела ми харесва, понеже е снимана на прекрасни места, на площад „Гарибалди“, имаме страхотни мариачи, показват се дрехите им, които са прекрасни, а и историята е много хубава.

– Като стана дума за Гарибалди, ти си бил в група със същото име. Не ти ли се искаше да си част от групата в новелата, да пееш отново?

Времето, в което бях в тази група, беше наистина прекрасно за мен, да пея мексиканската музика по света бе невероятно, но в теленовелата нямах този шанс, напротив, бях далеч от там. Но не исках да отнемам вниманието от Хорхе Салинас и Пабло Монтеро.

vnn– Как се разбираше с тях?
Много добре, наистина. Те са страхотни колеги, добри хора. Освен това имаме много красиви жени. Всичко беше музика, любов, страст.

– Какво мислиш за Талия, с която игра в „Росалинда“ („Rosalinda“)?

Обичам я много, уважавам я и й се възхищавам, тя е голям пример, много стойностна жена.

– Как се подготви за Фабрисио, героят ти в „Завинаги моя любов“ („Por siempre mi amor“)?
За мен е много важно да изградя героя си най-вече във физическата част. В този случай трябваше да приличам малко на Умберто Елисондо и на Гай Екер, тъй като играх техен брат. Направихме хубава химия. Това е персонаж със собствена история, силна… хареса ми, че е в директен контакт с главната двойка, това ми привлече вниманието и приех ролята.

Victor– С какво той е различен от предишните ти роли?
Предишните са били много различни от мен, но с Фабрисио беше по-лесно, тъй като си приличаме, но той взема собствени решения. Влезнах с това, което имам аз, като физика и актьорско ниво, но не е много различен от това, което бих направил аз. Кълна се, че досега не ми се беше случвало!

– Играл си и добрият, и лошият. Кой предпочиташ да бъдеш повече?
Злодеят… да правя злини, да нанасям вреди (смее се).

– Ще се занимаваш ли пак с музика скоро?victor-noriega-300x350
Само ако е музикална комедия. Искам да направя нещо в театъра, нещо като мюзикална комедия, но не и да правя албуми.

– Коя част от тялото си считаш за най-секси?
Гърбът.

– Какво е тайното ти оръжие за съблазняване?
Езикът.

– Коя е най-голямата лудост, правена от любов?
Да тичам до летището и да отида да вечерям в Ню Йорк.

– Коя е слабата ти страна?
Ушите.

– Ти си мечтател, страстен, пакостник или кокетник?
От всичко по малко.

– Какво е за теб любовта?
Искрено и пълно отдаване. Не бих могъл да бъда с някого, ако не изпитвам нещо специално. Не бих направил нещо само за да го направя. Любовта е искреност, отдаване и обвързване.

– Какво би казал на всички?
Да бъдат щастливи, да се обичат, да бъдат обичани, да обичаш семейството си, да го уважаваш. Смятам, че това е най-важното, което трябва да правим всеки ден, защото утре може да се случи всичко.

Един отговор на “Вие пожелахте: Виктор Нориега

  1. Pingback: „На Седмия ден“ 27 април 2014 [обновена] - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s