"Специални предложения" 20 април 2014

великден

Днес е 20 април 2014-та и е Великден! Христос Воскресе!

Днес, на този светъл празник, вижте какви са „специалните предложения“ на националните телевизии.

Започваме с „телевизията-майка“ – БНТ1:

 • От 10:55 до 12:00 часа на живо от патриаршеската катедрала Храм-паметника „Св. Александър Невски“ в София ще се излъчва Празничното богослужение за второто възкресение.
 • В 12:55 часа, веднага след първата част на празничното издание на „НеделяХ3“, на живо от Ватикана ще се излъчи Великденско послание и Благословия „Урби ет Орби“ на папа Франциск.
 • В 20:30 часа започва филмът от 1999 година с участието на Лив Тайлър, Ралф Файнс, Тоби Стивънс, Лина Хеди и други – „Онегин“, а веднага след него – от 22:20 часа – БНТ1 ще излъчи концерт на „Назарет“ в Глазгоу.

bTV:

 • От 08:00 до 11:00 часа започва специалното издание на „Тази неделя“ с Антон Хекимян. Предаването ще се излъчва на живо от Бачковския манастир. Гост на Тони ще бъде професор Божидар Димитров и други.
 • От 12:30 часа bTV ще излъчи концертът на Лили Иванова от Софийската опера и балет – „Любов в операта“, който се проведе през месец Февруари тази година.
 • В 16:00 часа пък започва специалното издание на „Нека говорят…“, а гости на Жени Марчева и Мишо Дюзев ще бъдат три носителки на титлата „Мис България“, а гост в рубриката „Пожелахте да говори“ ще е Никола Анастасов.

Ето акцентите от програмата на „Нова ТВ“:

 • В 13:30 часа е премиерата на новото предаване на Ани Салич – „Извън новините“. Първият герой в предаването ще е продуцентът Магърдич Халваджиян, а зрителите ще видят неговият дневник с най-интересните случки от деня.
 • Гостите на Кеворк Кеворкян от 16:00 часа пък ще са Михаил Билалов, композиторът Михаил Белчев, Иван Попйорданов, Ути Бъчваров, Ангел Джабаски и други.
 • В 20:00 часа започва филмът от 2010 година – „Робин Худ“ – в който участват Ръсел Кроу, Кейт Бланшет, Матю Макфейдън, Макс фон Сюдоф и други.

ТВ7:

 • От 11:00 до 12:30 и от 12:40 до 14:00 часа ще се излъчи празничното издание на женското предаване, част от „Терминал 7“ – „Жените говорят“. Екипът на предаването обещава много празнично настроение и гости.
 • В 16:00 часа започва „Предаването на Карбовски“, интересно е обаче, че в анонса и на това предаване присъства Михаил Билалов като гост. Все още не знаем дали тук той ще бъде участник в предварително записано интервю, а ще бъде на живо при Кеворкян, или…?

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s