„На Седмия ден“ 21 април 2014

nasedmiqden
Неделя вечер е и стана време за седмичния ни обзор на най-интересното от изминалата седмица.

В понеделник споделихме, че „Великолепният век“ се завръща на 22 април с епизоди от 4-ти сезон след седмична пауза, като ще се излъчва във вторник, сряда и четвъртък.

bTV пък изпратиха писмо до СЕМ относно подадените заявления за заличаване лицензиите за ефирните програми bTV Lady +1 и RING.BG +1 и за намерението на медията да не разпространява повече програми освен основния си свободно.

Във вторник се разбра, че има пореден конфликт между рейтингите на GARB и Mediaresearch. Според рейтингите на GARB, изнесени от bTV, на 14 април „България търси талант“ е било по-гледано от „Като две капки вода“, но според рейтингите на Mediaresearch, изнесени от Нова ТВ, „Като две капки вода“ е било по-гледано от „България търси талант“. По този случай сме направили анкета, в която можете да гласувате сега отдясно.

Появи се и слух, че Лиляна Боянова и Иван Георгиев сменят Гена Трайкова и Венелин Петков, тъй като дългогодишните водещи вече са на по-високи позиции и няма да имат възможност да водят новините. Лиляна Боянова вече е подписала договор с bTV Media Group, а в момента даже тече реклама за bTV Новините с Венелин Петков, който разговаря с двама човека, седящи на столовете за водещи, която все повече ни довежда до мисълта, че този слух ще се окаже факт.

Тази седмица публикувахме акцентите за Cartoon Network, Boomerang, Viasat Explore, Viasat History и Viasat Nature за месец май. Повече информация ще видите в съответните линкове.

Пожелаваме Ви хубав понеделник и успешна седмица! 🙂

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s