Новата ни анкета вече е достъпна

polls

Вече са готови резултатите на последната ни анкета за това дали журналистите трябва да бъдат защитени, провокирана от втория палеж на колата на водещата на сутрешния блок на bTV – Генка Шикерова.

Близо 60% от всички гласували са избрали опцията „Да, тяхната работа понякога включва изключителни опасности.“. Около 20% от хората смятат, че не всички обаче трябва да са защитени, а само някои от тях – работещите в националните медии или разследващите журналисти. Над 10% от гласувалите в нашата анкета не намират причина за това журналистите да имат имунитет или по-точно – защита. 5% смятат, че няма смисъл от това, а малко над 6%  нямат мнение по въпроса.

Новата ни анкета е вече достъпна и въпросът ни към вас е „На данните на коя пипълметрична агенция вярвате повече?“, а той е провокиран от двата случая, в които и bTV, и „Нова ТВ“ разпостраниха данни, че са най-гледани по едно и също време, но според различни агенции. Можете да гласувате в лявата колона на сайта(или в дясно докато четете тази статия).

 

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s