Крум Савов спря обновяването на сайта ZonaSport.bg [обновена]

zonasport.bg

Новият директор на спорта в bTV Media Group Крум Савов е освободил от длъжност всички администратори на спортния сайт на групата ZonaSport.bg. Информации за промяната се появиха преди дни, а официално потвърждение все още няма. Факт е обаче, че сайтът zonasport.btvnews.bg не се обновява изобщо вече от четири дни. За момента не е ясно дали нови хора ще поемат спортния сайт на bTV Web, или той ще бъде преформатиран или ребрандиран по някакъв начин.

Спортният сайт на bTV бе един от най-посещаваните спортни портали в БГ интернет пространството. Там се поместваха ексклузивните новини от Шампионската лига и Лига Европа, притежава и богат видео архив. Първоначално бе част от главния портал на bTV, след това бе отделен като самостоятелен сайт sport.btv.bg, и в крайна сметка ребрандиран като едноименното спортно предаване на bTV Action. От началото на годината домейнът http://www.zonasport.bg пренасочва към zonasport.btvnews.bg. Най-вероятната причина е икономисването в поддръжката на по-малко домейни.

Спортният сайт на bTV бе изграден първоначално от бившия шеф на спорта Красимир Минев. Неговото място преди няколко месеца зае Крум Савов, който започна кардинални промени в спортната редакция на най-гледаната медия. Една от рокадите ще бъде именно ребрандирането на спортната телевизия RING.BG, което се очаква да се случи тази есен. Преди да влезе в bTV, Савов бе спортен директор на Канал 3 и управляваше сайтове на LiveMedia, като се изявяваше основно в спортния и сайт LiveSport.bg.

Няколко минути след публикуването на горната статия сайтът ZonaSport.bg отново започна да се обновява с нови статии, след като последната беше публикувана на 10 април. Изглежда, че или от bTV са следили BG TV News, или просто по стечение на обстоятелствата ZonaSport.bg започна да се обновява точно сега след четири дни. Оставяме изводите на вас. 🙂

Един отговор на “Крум Савов спря обновяването на сайта ZonaSport.bg [обновена]

  1. Pingback: Павел Станчев, CEO на bTV Media Group: bTV е най-силният медиен бранд в България - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s