Новините на седмицата – седемдесет и второ издание (07-ми – 13-ти април 2014-а година)

„С всичко хубаво и лошо, което имаш, че те обичам, обичам те“ – „Че те обичам, Обичам те“ („De Que Te Quiero, Te Quiero“) Новини от 07-и април (понеделник): 2-horz 1) Кристиан Бах се завърна като още по-лоша злодейка в „Самозванка“ („La Impostora“) след успеха си в „Господарката“ („La Patrona“) и най-хубавото е, че за първи път играе със сина си Себастиан. Как се чувстваш като работиш със сина си? „Това беше голям подарък, първо ме бяха потвърдили мен и не искаха да повтарят с никой актьор от „Господарката“ („La Patrona“), трябваше да потърсят някой добър, за да се получи добър контакт, както с Арасели Арамбула, но никога не си мислех за Себастиан. Вървях един ден из Маями и той ми писа ‘представи си, предлагат ми главната роля в твоята теленовела, как е’ и му отговорих „Ай, сине! Героят е върхът“. За мен като майка е голяма гордост, защото Себастиан се намира в доста зрял момент от кариерата си, направи един филм преди теленовелата, а докато се снимаше в „Самозванка“ („La Impostora“) направи още три ленти и завърши филм, който продуцира и снима в Ню Йорк за фестивала в Трибека. Да работя със Себастиан като актриса е голяма гордост“. Кристиан признава, че не се бърка в личния живот на синовете си и пази добри отношения с бившите им приятелки. Отново играеш злодейка… „Отдават ми се, получават се толкова лесно и достоверни“. Веднага ли прие щом ти предложиха ролята? „Беше много любопитно, тъй като се върнах в Маями след като приключих „Господарката“ („La Patrona“), за да се настаня там и точно на наградите Рremios Tu Mundo, където спечелихме доста награди, се приближи до мен Джошуа Минц от Телемундо и Ана Селия от Аргос и ми казаха: ‘Кристиан, имаме много готина теленовела, но започва веднага’. Отговорих им да ми пратят пет епизода, на другия ден ги прочетох и бяха страхотни, така че казах ‘Да, ще я направя!’ Първо помислихме да направим различен персонаж от този в „Господарката“ („La Patrona“), подготвих се физически и психологически по различен начин“. Обичаш ли да ползваш перуката? „Да, удобна е, в „Господарката“ („La Patrona“) беше моята коса, проблемът бе, че ми я боядисваха всеки ден и я изправяха, така че след седем месеца работа структурата на косата не стоеше добре. Перуката е супер, сега водя двоен живот“. Какво казва съпругът ти Умберто Сурита за новия ти вид? „Много ми беше смешно, понеже на следващия ден си говорихме с него, но аз отидох ядосана, не помня защо и казах: ‘какво е това, какво е онова’ и той ми каза: ‘Кристиан, свали си тази перука, плашиш ме’ и се смяхме много“. Очаквайте „Самозванка“ („La Impostora“) от 28 април от 18 часа.

2) Лорена Рохас не е спряла да работи. Снима се в сериала „Кръв на дивана“ („Sangre en el Diván“) на Веневисион, във филма „Осмината“ („Los Ocho“), подготвя диск с детски песни и в същото време е отдадена най- любимата си роля – тази на майка. „Нямам думи. Да кажа, че съм щастлива и изключително доволна, ще бъде малко. Истината е, че това е най-хубавото, което ми се е случило в живота и дойде да потвърди този момент, че през всичко, което преминах, си е струвало“, споделя майката на малката Лусиана, която я осинови като самотна майка, въпреки че разчита на подкрепата на половинката си Хорхе Монхе. За здравето си споделя: „Добре съм,за щастие лечението е контролирано. Лекарката ми е много изненадана колко добре реагирам. За щастие беше открито навреме“. Тъй като е известна и животът й е публичен, Лорена очаква опитът й да послужи за пример и урок на другите. „Трудно е да се осъзнае рака, защото има голям страх. Винаги съм казвала, че хората не биха умрели от рак, колкото от страх, понеже ни е страх да бъдем диагностицирани, мъжът да не ни остави, да не ни махнат от работа. Въпреки това, аз вярвам, че това ще се развива всеки път повече“. Когато ракът се открие навреме, има вероятност 97% да се излекуваш“. Да изживее първата диагноза и да премине през втората го счита за „напомняне“. „Това е напомняне, защото всички сме изложени, хубаво е да се преглеждаме и информираме за тази болест, продължават да съществуват толкова глупави предразсъдъци за това заболяване и всеки път атакува много хора“. Рохас е голяма оптимистка и изпитва чиста любов към живота си. „Никой няма да ни накара да изгубим един ден, ние сами го губим. Никой не ни подарява прекрасен ден, ние сами си го подаряваме. Най-голямата любов може да се покаже от нас самите, като се събудим вече е чудо“.

Новини от 08-и април (вторник):

Embedded image permalink

3) Наташа Клаус загатна преди седмици, че й предстои нов проект, за който не можеше да каже още нищо. Вече разбрахме, че тя ще участва в колумбийската адаптация на американския сериал „Братя и сестри“ („Brothers and sisters“). Все още не е ясна каква ще бъде ролята на красивата актриса. В сериала ще играе също Анхела Вергара. Междувременно Наташа се прибра от Аруба в понеделник, 7 април, където беше, за да си вземе наградата за „Най-добра поддържаща актриса“ от наградите InformateTV за ролята си на Алисия в „Перфектни лъжи“ („Mentiras perfectas“).

4) Марица Бустаманте се присъединява към състава на телемунделата „Кралица на сърца“ („Reina de corazones“) с Еухенио Силер и Катерин Сиачоке. Марица ще бъде докторка и ще се казва Жаки.

Новини от 09-и април (сряда):

Embedded image permalink 5) На 9 май в САЩ ще бъде премиерата на филма „Нощ в старо Мексико“ („A night in Old Mexico“), в който играят Анджи Сепеда, Робърт Дювал, Луис Тосар. В тази лента се разказва за приключенията на един дядо и неговия внук в Мексико, а Анджи Сепеда, която познаваме от теленовели като „Лус Мария“ („Luz Maria“) и „Невъзможна любов“ („Pobre diabla“), влиза в образа на стриптизьорка и вижда в тези двамата своята възможност за нов живот.

anabrenda456) Ана Бренда Контрерас е много наясно, че сред професионалните й планове няма възможност да се съблече гола за мъжко списание. Ако го направи, съпругът й Алехандро Амая не би го понесъл и това би сложило край на брака им, сключен преди година в Лас Вегас. Ана Бренда споделя, че това си е лично нейно решение и няма защо да иска позволение от мъжа си, но е убедена, за него това не би било приемливо. В момента красавицата е в САЩ с цел да напредне в кариерата си.

7) Лаура Флорес е повече от доволна, че беше част от  телемунделата „В друга кожа“ („En otra piel“) и смята, че този шанс я е довел до нов етап в кариерата й. „Позволи ми да взема юздите на живота и кариерата си, да излезна от зоната на комфорт и да си играя с нея“, казва актрисата, която за своите 50 години се чувства по-добре отвсякога. В момента Лаура се снима в друга телемундела „Кралица на сърца“ („Reina de corazones“) и там трябва да покаже добра физика, затова започна да спортува, да практикува йога и да тича всяка сутрин. „Спортът ми дава спокойствие, умствен мир, сила, енергия и забавя стареенето. Опитвам се да водя здравословен начин на живот, тъй като всички тези фактори ме карат да изглеждам добре и да има ред в живота ми“. 

8) Протагонистите на теленовелата „Че те обичам, Обичам те“ („De Que Te Quiero, Te Quiero“) Ливия Брито и Хуан Диего Кобарубиас споделят някои любопитни моменти зад кадър. „В тази новела създадохме голям екип всички, бяхме като едно семейство. Нещо забавно, което се случи, беше, че направихме верига с ръце на дупетата на актьорите и Марсело Кордоба започна веригата. Най-любопитното е, че там беше и дон Аарон Ернан. Снимахме една сцена с много хора и един от нас усети ръка на дупето си, след това се получи верига от шест човека, всички хванали дупета! В кадър не се видя, но се виждат реакциите“, разказва през смях Хуан Диего. Тези ситуации изникват на момента и всички го приемат с чувство за хумор. „Не, не е скучно. Това е изпитание за концентрация един вид“. Докато на Хуан са му пипали дупето, на Ливия са й виели „вълците“ в студиото. „Случваше ми се често. Всеки път щом се изморя много започвам да пея и когато отивах в студиото си пеех. Пеех, пеех и пеех всяка песен, която чуя по пътя. Всички оператори, техници, гримьори, всички които са там започват да имитират и да вият. Цялото студио беше спектакъл на „вълци“, които вият, защото аз пеех. Харесваше ми, понеже ме отърваваше от стреса. Обичам ги много, защото създадохме хубаво семейство“, разказва Ливия.

Новини от 10-и април (четвъртък):

9) След като няколко години Талия не бе виждала баба си Ева Манхе на 96 години, актрисата се възползва от посещението си в Мексико и отиде да я види и да я прегърне. „Един от най-щастливите ми дни в живота, обичам те, бабо!“, написа Талия. Мексиканката обеща да ce погрижи за икономическата издръжка на баба си, която живее при Лаура Сапата. Лаура също прие добре визитата на сестра си, с което отдалечаването помежду им се стопи, макар и за малко.

10) Нора Салинас преживява един ад в момента, тъй като от месец не знае нищо за големия си син на 11 години. Преди месец баща му го е взел и нито го е върнал, нито знае къде са. Звъняла е на телефоните, отишла е в къщата му, но й казали, че вече не живеели там и сега ще се обърне към властите за помощ.

Новини от 11-и април (петък):

11) С посланието „Здравейте на всички, аз съм  Каролина“, актрисата Жаки Бракамонтес публикува тази снимка и изрази емоцията си да види за първи път своята втора дъщеря. Жаки признава, че първородната й дъщеря Мини Жаки не показва никакъв интерес към сестричката си. Към това, което показва интерес, е телефона на майка си и дори се е научила да си прави „selfies“.

12) Заглавнната песен към новата телемундела  „Кралица на сърца“ („Reina de corazones“) ще бъде изпята от Енрике Иглесиас и се казва „Да танцуваме“ („Bailando“). Но Еухенио Силер, протагонистът, също ще пее в тази теленовела. На него се падна честта да изпълни любовната тема на главната двойка.

13) В теленовелата „Моето сърце е твое“(„Mi Corazón Es Tuyo“) Силвия Наваро ще пръска сексапил. Тя ще бъде стриптизьорка, която омайва мъжете с танцовите си умения, затова ще използва секси и прилепнали дрехи. Но в същото време Силвия ше покаже своята нежна страна, тъй като през деня ще бъде бавачка. За 16-годишната си кариера актрисата за първи път се осмелява да се покаже толкова.

14) Фернандо Колунга все още е на турне из САЩ с постановката си „Пълен мрак“ („Obscuro total“), където играят още Бланка Сото, Айлин Мухика и Ернесто Лагуардия, но сподели, че тази година отново ще го видим в студиото на Телевиса за някоя теленовела. Не е ясно още в коя и каква ще бъде ролята му.

15) След като миналата седмици снимките на „Котката“ („La Gata“) се пренесоха в Ню Йорк, САЩ, където Даниел Аренас засне важни сцени за развоя на героя му Пабло, сега продукцията се пренесе в Туксла, Гереро, Мексико. До там пътуваха някои от актьорите, сред които Даниел Аренас и Хорхе Поса, които играят братя в историята. Мина, хотел… са някои от локациите, където се развива действието в мелодрамата. Още снимки вижте тук, тук и тук. Теленовелата стартира на 5 май.

16) Джералдин Басан показа интерес да подкрепи кърменето, затова сподели нежна снимка, на която кърми дъщеря си Алекса. „Ако можеш да кърмиш бебето си… Направи го! Това е най-хубавото, което можеш да направиш за тях. За кърменето!“, написа актрисата в Туитър. Не е обичайно известните личности да споделят толкова интимни моменти в социалните мрежи.

17) Себастиан Сурита се описва като срамежлив и признава, че да се снима полугол го кара да се притеснява. „Не е лесно, но съм актьор. Ако някой персонаж го изисква, няма проблем“. Сурита смята, че ако добре свършена работа и оправдана, си струва да се разголиш малко.

18) Жанкарлос Канела продължава да печели сърцата на зрителите благодарение на работата си като жури в конкурса „Нашата латино красавица“ („Nuestra belleza latina“) и въпреки че липсват няколко дни до следващото издание, актьорът иска да поглези още феновете и участничките. „Днес сме в студиото и подготвяме изненада за тази НЕДЕЛЯ в нашата красавица“, без да разкрива подробности, но феновете му предположиха, че тази неделя той ще пее на сцената на състезанието. Жанкарлос призна, че не му върви в игрите на покер.

5_n

19) ДНЕС, петък, 11 април, ще има фейсбук чат с Габи Еспино от 18.30 бг време в страницата на списание TV y Novelas САЩ като първата, която се повтаря в изданието „Божествени и човечни“ (другата и по-другата седмици ще ви представим изданието с всички актриси). Следете оттук.

Elizabeth-Gutierrez-Twitter20) Елизабет Гутиерес дори не трепва, когато я питат за слуховете за изневяра от страна на Уилям Леви с Химена Наварете, както се беше писало наскоро в Мексико и САЩ. „Слуховете са част от шоуто, нали? Щом си в този бизнес те нямат значение“, сподели Ели за програмата на Телемундо „Suelta la Sopa“. Елизабет не я притесняват такъв тип клюки. „Вече съм свикнала. Не си струва да коментирам и заявявам нещо. Не си губим времето за незначителни неща. Не чета такива списания, не си губя времето с тях“. Гутиерес добави, че си е прекарала много добре на рождения си ден, 1 април, а за бащата на децата си каза: „Всеки ден ми подарява нещо“. Актрисата е горда, че тя и половинката й са стигнали, където са в личен и професионален план. „Никога не сме си представяли, че ще стигнем дотук, наистина. Всеки ден благодарим. Винаги искаме да сме най-добрите в работата си, това е важното“.

Новини от 12-и април (събота):

21) Карлос Понсе е шофирал толкова разсеяно, че преди няколко дни полицията в Маями му наложила глоба за това, че спазва правилата на светофара. Според официалните документи в архивите в съда на града, актьорът шофирал в западната част на града, когато минал на червено. Полицията го задържала и му наложила глоба от 293 долара, която още не е платил и смята да обжалва, тъй като смята, че не е допуснал тази грешка.

22) Давид Сепеда, който в момента снима два видеоклипа, които ще се излъчат през април, призна, че половинката му Лина Радуан е голяма подкрепа за него. „Има голямо уважение помежду ни и кариерите ни поддържат супер мотивирани. Тя ме подкрепя във всичко, най-вече в музикалните проекти“. Актьорът добавя: „Лина танцува прекрасно, харесвай да пее, прави го много добре и постоянно работим върху моите песни, шоуто, хореографията, гардероба, като цяло във всеки детайл от препродукцията на видеото“. Певецът продължава да взима уроци по пеене и танци, защото иска да дава най-доброто от себе си на сцената.

Aracely Arámbula 23) Винаги готова да помага на нуждаещите се, Арасели Арамбула подготвя специален Ден на детето. Седмици преди датата актрисата започна да събира играчки за деца в уязвима ситуация чрез фондацията си „Арасели Арамбула“. В Туитър мексиканката прикани феновете си да нарисуват усмивка на личицето на едно дете. Фондацията събира дрехи или играчки до 28 април, след което събраното ще бъде връчено на децата от няколко институции. Логото на кампанията е „Отвори сърцето си и подари любов“.

Michel y Margarita24) В края на март в Мексико започнаха снимките на нов сериал за Кадена Трес на име „Цветната къща“ („Casa colorada“). В главните роли са Майкъл Браун и Паулина Давила. В продукцията участват още Ектор Бония, Ана Чиочети, Серхио Клайнер, Хуан Пабло Медина, Маргарита Муньос, съпругата на Майкъл Браун, и други. В историята ще се появяват и доста известни актьори със специални участия. В ефир ще се излъчва от втората половина на годината.

Новини от 13-и април (неделя):

25) Следващата седмица очаквайте интервю с Химена Дуке.

5 отговора на “Новините на седмицата – седемдесет и второ издание (07-ми – 13-ти април 2014-а година)

    • Ана де ла Регера постига големи успехи в Холивуд, снима се във филми, има своя фондация „Веракрус Ана: като помагаш се чувтваш добре“, с която набира средства за реконструкция на потрошеното от урагана Карл през 2010. Голяма привърженичка е на модата.
      Карина Мора беше на почивка в Бора Бора, но сега се върна в ЛА.

  1. А Какво стана с интервюто на Хуан Алонсо Баптиста нали щеше да има някакво интервю април месец?

    • Да, ще има и с него, то се пада на 30 април, но ще го публикувам на 29-ти.

  2. А какво стана с интервюто на Хуан Алфонсо Баптиста нали щеше да има някакво интервю април месец?

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s