24Kitchen – акценти за май 2014

24Kitchen

През май 24Kitchen са приготвили нови епизоди на „Джейми Оливър – бягство в Италия“, „Пържола срещу морков“ и „Топ Шеф“. Повече информация може да видите в съобщението отдолу, предоставено от Албена Стоянова.

Джейми Оливър – бягство в Италия
от 5 май, в понеделник, 13:15 часа
241
След като една година се бори с вредната храна, Джейми се спасява в Италия с караваната си, за да възпламени отново страстта си към готвенето и любовта към висококачествените продукти.
Търсейки вдъхновение, той се отклонява от утъпканите пътеки; връща се към основата, използва продукти от градината, среща се с местните и приготвя традиционни италиански ястия в своя собствен стил. Какво ще правят италианците с него и ястията му с собствения си дом?

Пържола срещу морков
от 16 май, в петък, 13:15 часа
242
В опит да спечелят зрителите, двама готвачи започват ожесточена кулинарна битка. Майк е същински хищник, за когото приготвянето на уловената плячка, е истинско удоволствие. Маниакът на тема месо не може да сравни нищо с вкуса на сочна пържола и смята, че зеленчуците са само за страхливци. Вегетерианецът Лий пък твърди, че дори само гледката на пържола в чинията му, може да го убие. Учудващо, той намира месото за безвкусно, а зеленчуците – за апетитни. Лий практикува йога и вярва, че тъкмо месоядците са виновни за все по-затлъстяващото общество напоследък.
В епичен кулинарен сблъсък двамата противници ще се опитат да покажат някои от най-големите консуматори на планетата. Пригответе се за атака… Пържола срещу морков!

Топ Шеф
от 1 май, всеки делник, 23:30 часа
243
„Топ шеф” е хитово реалити състезание, посветено на кулинарното изкуство с удивителен нов поглед върху конкурентната, напрегната среда в кухните от световна класа и ресторантите от най-високо ниво. Поредицата от едночасови епизоди представя амбициозни главни готвачи, които посрещат кулинарни предизвикателства в опит да спечелят престижната титла „Топ шеф”. Състезателите ще живеят в напрегнатата атмосфера, присъща на изкусните готвачи, а всяка седмица журито ще казва на един от тях “да си опакова ножовете и да си тръгва.” В последния вълнуващ епизод ще остане само един готвач, който ще бъде удостоен с титлата „Топ шеф”.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s