bTV.bg с нов дизайн от утре

btvsait

От утре, 10 април, порталът bTV Web на bTV Media Group ще бъде с изцяло нов удобен дизайн, предлагащ повече възможности, интеграция със социалните мрежи и изцяло ориентиран спрямо зрителя.

Както ние първи съобщихме, новият портал на bTV се подготвя вече от няколко месеца. Обновеният bTV.bg ще акцентира върху развлекателното съдържание, увеличения брой ексклузивни материали – лайфстайл новини, снимкови галерии, видео, както и по-лесен достъп до любимите ви моменти от телевизионните предавания. Целият видео архив на сайта ще бъде запазен и наличен и в новата версия. Сред нововъведенията на портала са персонализацията и възможността потребителите да влизат в сайта с профилите си от социалните мрежи, без да правят допълнителна регистрация. Това ще им позволи например да виждат прогнозата за времето, съобразно своето местонахождение и хороскопа си според зодията. Засилената интерактивност позволява на потребителите още по-лесно да оценяват, коментират и споделят материали в социалните мрежи. Освен това сайтът ще бъде достъпен на повечето съвременни мобилни устройства и през тях ще може да се гледа програмата на телевизията в реално време. Освен основния канал изцяло нови сайтове ще имат и всички останали нишови канали на bTV Media Group.

„bTV.bg преминава в следващата фаза от развитието си и все повече се превръща в динамична интерактивна платформа, която хората могат да моделират спрямо специфичния си интерес. Същевременно запазваме основната професионална характеристика на медиен сайт, в който потребителите могат да видят онлайн най-гледаното съдържание от телевизионните канали на bTV Media Group. Новият bTV.bg е следствие на нашето желание да общуваме още по-отблизо с активната интернет аудитория. Всички нововъведения на bTV.bg са направени в интерес на потребителите и затова разчитаме на обратна връзка от тях, за да го превърнем в още по-полезна и интересна платформа.”, коментира Александър Илиев, директор на bTV Web в bTV Media Group.

През 2012 г. bTV Web спечели за първи път наградата “Любима марка” в категория „Информационна агенция”. Тази награда е предхождана от приза в категория „Уебсайт на електронна медия” от 2009 г. Същата година bTV.bg е носител и на наградата „Платинен чадър” от медийния фестивал MediaMixx 2009.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s