Очаквайте новото радио BG FM News скоро във вашия град!

BG FM News

Както преди малко ви съобщихме, предстои една неочаквана новина!

Съвсем скоро стартира най-новото музикално радио – BG FM News! Програмата му ще бъде достъпна за районите на най-големите градове в страната – София, Варна, Пловдив, Бургас и Айтос(градът на „най-големият“ Иван Ангелов от Music Idol 2). BG FM Radio ще излъчва последните хитове, тъй като вече имаме договори с Monte Music, Virginia Records, Universal Music и други големи музикални компании – български, а и не само. На всеки час ще има и новинарски емисии. Те ще се водят не от един водещ, както е обикновено в радио станциите, а от двойка водещи. Двойката водещи, която ще е ангажирана с новините в 18:00, 19:00, 20:00 и 22:00 часа ще бъде Ани Салич и Юксел Кадриев. Водещите на сутрешния блок ще бъдат различни всеки ден, за да не натоварват водещите, тъй като те ще продължават да водят и в съответната телевизия. В понеделник водещи ще са Анна Цолова и Виктор Николаев, във вторник – Георги Коритаров и Лора Крумова, в сряда – Христо Калоферов и Калина Крумова, в четвъртък – Николай Бареков и Петя Стефанова, а всеки петък гост-водещият ще бъде някой от „шоубизнес“ света и блокът ще бъде по-развлекателен, а не толкова сериозен.

Ето какво сподели Mr.D., който вече става част от Борда на директорите в BG FM Group:

BG FM Radio е поредната стъпка в правилното развитие! Всъщност, ние бяхме повлияни от други интернет сайтове, които години наред стартират собствена телевизия, но все нещо се обърква. Поради тази причина, решихме, че явно бъркат медиата и сега ние решихме да експериментираме с радиостанция. То ще бъде перфектния микс от информация и развлечение и плановете ни са да бъде достъпно като за начало в София, Варна, Пловдив, Бургас и Айтос. Много хора ще се почудят защо Айтос – защото „най-големият“ Иван Ангелов ще води свое предаване по радиото, какво е то няма да издадем, но ще е интересно, и е нужно всеки негов съгражданин да разполага с тази възможност. Обещаваме, че ще го чуете в съвсем различна светлина! Колкото до имената на водещите на сутрешния блок и публицистиката – отново казвам, хората, които ще водят сутрешния блок и новините ще продължават да водят и по съответната телевизия. Ани Салич и Юксел Кадриев обаче ще имат по-сложната задача в едно студио едновременно да водят новините по радиото и Ани – по „Нова ТВ“, а Юксел-по bTV. Поради тази причинна студиото ще бъде разделено на две и ще има и телевизионни камери от съответните телевизии. Ще има план-график с разписанието на репортажите и говоренето на водещите и когато водещите говорят за радиото – ще има репортаж по телевизията и обратно. Всичко сме го измислили! Съвсем скоро очаквайте и стартовата дата!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ!!! 😀 Тази статия е ШЕГА/МАЙТАП/ЗАТАПВАНЕ и не отговаря на истината! BG TV News си остава ТВ портал, по-нататъка може и радио портал да пуснем, знае ли човек. Радио – когато пуснат DAB излъчване, тогава. 🙂

4 отговора на “Очаквайте новото радио BG FM News скоро във вашия град!

  1. Ахахахах, не е истина колко народ се върза на тия статии! 😀

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s