bTV няма да спира „Времето лети“ – местят го в 18:00 часа от понеделник

bTV няма да спира „Времето лети“ – местят го в 18.00 часа от понеделник
Снимки в публикацията: Kanal D, bTV и Нова телевизия;
Източници на информация:
програмни схеми на bTV и Нова телевизия.

Най-скъпият турски сериал – „Времето лети” („Öyle Bir Geçer Zaman Ki”), продължава… bTV все пак ще доизлъчи новите епизоди от поредицата, като от 31-и март (понеделник) ще има леки корекции в разписанието им.

1След като вчера (28-и март, ден петък) от bTV изпратиха информация до медиите, че публицистичното предаване на Цветанка Ризова „Лице в лице“ ще се излъчва вече от 17:30 часа, измествайки романтичната сага „Времето лети” („Öyle Bir Geçer Zaman Ki”), днес (29-и март, ден събота) от медиата уточниха, че сериалът все пак продължава. Него от 31-и март (понеделник) ще гледаме вече всеки делничен ден, от 18:00 до 19:00 часа. Тогава (на 31-и март, ден понеделник) bTV ще покаже поредния – сто и седми, епизод от драмата с Еркан Петтекая.

2Информационният блок „Лице в лице“, отново от 31-и март (понеделник), напомняме Ви, вече ще започва в 17:30 часа. Важно е обаче да уточним, че изданията му отново ще бъдат с продължителност от половин час (противно на очакванията, че ще продължават час и половина – до 19:00 часа). Предаването bTV ще излъчва до 18:00 часа, всеки делничен ден, като веднага след него, както знаете, програмата на канала продължава с „Времето лети” („Öyle Bir Geçer Zaman Ki”). Повторенията на „Лице в лице“ зрителите ще продължат да гледат всяка сутрин от понеделник до петък, от 06:00 до 06:30 часа, преди „Тази сутрин“ – сутрешният блок на bTV.

3„Ничия земя“ е заглавието на новото предаване на Нова телевизия, което тръгва от следващата седмица в ефир. Проектът е дело на продуцентската компания „Телеман“ и ще разказва „необикновените истории на обикновените хора“. Във всяко издание авторите на „Ничия земя“ – водещата на „Новините на Нова“ Даниела Тренчева, и човекът зад човешките истории в „Дикoff“ (също на  „Телеман“) Елена Чопакова, ще разказват по две истории, съвсем различни една от друга (повече информация за предаването вижте тук, тук и тук). Първите такива зрителите на Нова телевизия ще могат да гледат на 05-и април (следващата събота) от 22:40 до 23:40 часа, веднага след екшъна с Брад Пит „Шпионски игри“ („Spy Game“) (него ще гледаме от 20:00 до 22:40 часа). „Горещо“ с Венета Райкова, чийто продуцент отново е „Телеман“, на 05-и април (събота) ще започне в 23:40 часа, след края на „Ничия земя“, като ще продължи в ефира на Нова телевизия до 00:40 часа.

4 отговора на “bTV няма да спира „Времето лети“ – местят го в 18:00 часа от понеделник

  1. Pingback: Окончателно: „Времето лети“ с половинчасови епизоди от днес - BG TV News·

  2. Pingback: „Великолептият век“ с четвърти сезон в ефира на TV7 - BG TV News·

  3. Pingback: Потвърдено от bTV: „Времето лети“ в 18:00 часа с едночасови епизоди - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s