Навръх четиригодишнината на Теленовелас Новини – най-добрият блог за теленовели се присъединява към екипа на BG TV News

Навръх четиригодишнината на Теленовелас Новини – най-добрият блог за теленовели се присъединява към екипа на BG TV News

Точно днес, 28-и март, четири години по-рано, през 2010-а година, се заехме с една кауза – кауза, утвърдена през годините. Създадохме Теленовелас Новини – най-успешният и уникален по рода си блог, чиято цел е да информира своите читатели за всичко най-ново, свързано с любимите им романтични сериали и новели, давани в родния ефир. Въпреки множеството опити, оказали се пълен провал, за неправомерно копиране на идеята, екипът ни искрено се гордее от факта, че с всяка изминала година разширява своето портфолио и печели нови и нови почитатели, жадни за най-горещите новини за любимите им сериали и актьори. Четири години – привидно малко, но всъщност много. Обективността, активната обратна връзка с читателите, ексклузивната информация и всеобхватният кръг от акценти, които обхващаме, ни запазиха лидери. Със стабилна преднина през всичките ни конкуренти, събрани заедно, ние продължаваме…

И понеже сме „за“ бурното развитие, от днес (28-и март 2014-а година, ден петък) най-актуалните и обективни новини вече ще четете на честотите на BG TV News – най-добрият телевизионен сайт в българското интернет пространство. Взимаме това рисковано решение с ясната представа, че по този начин телевизионните меломани ще намират най-съществената и добре подбрана информация на едно място – а именно на www.bgtvnews.com. Тук много важна ще е и Вашата подкрепа, която неведнъж сте ни оказвали. Теленовелас Новини ще бъде един от най-важните акценти в BG TV News. В действителност, нищо от досегашната структура на блога не се променя – всичко най-ново ще виждате в началната страница на BG TV News. Така в реално време ще се информирате подробно за всичко ново и актуално винаги първи. Най-четените от Вас рубрики – „Новините на седмицата“ и „Вие пожелахте“, автор на които е любимата Ви Стаси, продължават със своите издания всяка седмица. Ели Иванова пък ще продължава да Ви информира за всичко най-ново в българския ефир – нейната запазена марка, твърдо утвърдена през годините като най-обективна и предпочитана. Facebook и ask.fm профилите ни остават на разположение за Вас – феновете ни. Фактът, че за отрицателно време имаме над 2000 последователи в най-голямата социална мрежа ни прави изключително щастливи и дава смисъл на всичко това, което правим. Skype връзка ще продължаваме да поддържаме с най-верните си фенове – профилът ни там Ви е познат – telenovellas.news. Екипът на Теленовелас Новини, вече част от BG TV News, остава винаги отворен за Вашите предложения, въпроси, критики и коментари и на нашите имейл адреси – tvnovellas@gmail.com и telenovellas.news@email.bg. Досегашните ни публикации можете да преглеждате на стария ни адрес – tvnovellas.blogspot.com, който няма да деактивираме.

Новата ни визия също е гвоздей в обновявянето на блога тук. Цветове, идеално пасващи с тематиката ни, ще красят най-видните места в сайта, даващи бърз достъп до секцията на публикациите ни – www.tvnovellas.tk. Досегашните ни обложки към статиите запазват своя уникален облик, често плагиатстван от останалите. Тях ще краси и новото лого на Теленовелас Новини, изработено от дизайнерите на BG TV News и съчетаващо емблемата на сайта – телевизионният екран.

„Присъединяването ни към BG TV News е важна за нас стъпка. Благодарим на колегите, с които ставаме от тук нататък един екип. Ще имаме уникалната възможност да работим заедно, което смятам, че ще бъде от голяма полза за всички нас. Теленовелас Новини изцяло запазва своят облик – най-интересното, най-новото, най-горещото – всичко това ще бъде представяно в познатата стилистика на блога, която е и категоричният избор на почитателите. Подготвяме и редица изненади, за които ще научите на по-късен етап. Надяваме се, че феновете ни ще ни подкрепят в тази важна за нас стъпка и ще продължат да бъдат с нас…“, коментари Ели Иванова, редактор на секцията на Теленовелас Новини в BG TV News.

„Най-новото от света на теленовелите и най-актуалното от живота на звездите ще продължат да бъдат основата на Теленовелас Новини и занапред. Любимите ви рубрики – „Новините на седмицата“ и „Вие пожелахте“, ще Ви оставят без дъх и със своите нови издания – в това бъдете убедени. Благодарим Ви, че ни имате доверие и вече четири години сте неотлъчно до нас. Нашата основна цел е да Ви информираме – Вас, нашите верни почитатели…“, допълва Стаси, главен редактор на Теленовелас Новини.

Един отговор на “Навръх четиригодишнината на Теленовелас Новини – най-добрият блог за теленовели се присъединява към екипа на BG TV News

  1. Pingback: „На Седмия ден“ 30 март 2014 - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s