AXN Black и AXN White – акценти за април 2014

Ето акцентите за AXN Black и AXN White за месец април, предоставени от Биляна Попова. Очаквайте цялата програма за месеца скоро в BG TV Програма.

axn_black_pl
4 април, петък
22:05 Претендентът; сезон 1, епизод 1, спорт, риалити, САЩ, 2011

Pretendentut_1
В този международен хитов формат, 16 от най-добрите май-тай бойци от цял свят се събират, за да се изпраявят един срещу друг в епично съревнование, което ще излъчи Световния шампион по май-тай, а той ще се прибере у дома с награда от 100 000 долара.
Под вещите насоки на шампион Стивън Фокс, ще проследим от екрана изключително екстремния живот и тренировки на състезателите, докато се подготвят за пет рундовите елиминации.

5 април, събота
23:10 Истински хора; сезон 2, епизод 1, драма, научна фантастика, Швеция, 2012

Istinski hora_2_2
Във втори сезон границите между хората и роботите продължават да се заличават прогресивно, докато конфликтът между тях расте. Войнстваща и политически добре организирана група нарекла се „Младежка асоциация на истинските хора” е сформирана с единствената цел – да унищожи Хюботите. От друга страна бързо разпространяващ се компютърен вирус, заплашващ да се превърне в пандемия, прави Хюботите некотролируеми и опасни.
Съдбоносен и сложен правен казус излиза на дневен ред и може да доведе до това, Хюботите да получат еднакви права с хората от законова гледна точка. Хюботите печелят все повече доверието на хората и са по-добре приети в домовете им, но все още се борят да открият собствената си идентичност. Колкото повече хората приемат Хюботите, толкова повече разликата между двата вида избледнява.

6 април, неделя
00:15 Робокоп, екшън, приключенски, Канада, 1994

Robocop_2
Детройт, в бъдещето, прояждан от престъпност и ръководен от мощна корпорация – OCP (Омни Компютърни Системи). Компанията разработва нов масивен и огромен боец срещу престъпността, който за съжаление се развива, по-скоро, като опасен и несполучлив продукт. Компанията се опитва да върне доверието на хората, като използва за целите си полицай Алекс Мърфи, убит от улична банда. Мъртвото тяло на Мърфи е реконструирано в масивна, бронирана бойна единица, наречена Робокоп. Робокоп противодейства съвсем успешно на престъпността в града и става мишена на престъпника, който го е убил – Кларънс Бодекър.

16 април, сряда
23:00 Тийн вълк; сезон 2, епизод 1, комедия, драма, САЩ, 2012
23:55 Тийн вълк; сезон 2, епизод 2, комедия, драма, САЩ, 2012

Teen vulk_2
Сезон две започва с нов член на фамилията Арджент – той пристига в Бейкън Хилс, и Скот и Алисън са принудени да продължават да пазят в тайна разцъвтяващия си романс. В същото време Дерек Хейл е обсебен от идеята да се сдобие със сила, достойна за нов Алфа и да привлече още членове към групата, включително и прясно ухапания Джаксън. Докато финалната цел на Дерек е да привлече Скот към групата си, кланът Арджент се опитва да превърне Алисън в опитен ловец на върколаци.

22 април, вторник
00:00 Интензивен курс с Ричард Хамънд; сезон 2, епизод 1, документален, реалистично шоу, Великобритания, 2012

Intenziven kurs s Richard Hammon_1
Във втори сезон Ричард Хамънд ще се изправи пред предизвикателството на трудните и необикновени професии. Във всеки епизод, под ръководството на истински професионалист в областта, Ричард ще се пробва като каскадьор, бикоборец, шофьор на такси в задръстванията на Ман Хатън, stand up комедиен актьор, бръснар в Харлем, пилот изпитател и какво ли още не!

AXN_White

9 април, сряда
21:45 Елементарно, Уотсън!; сезон 1, епизод 1, драма, криминален, САЩ, 2012

STR
След изпадането му в немилост в Лондон и кратък престой за лечение в клиника за зависими от алкохол и наркотици, ексцентричният Шерлок бяга в Манхатън, където богатият му баща го принуждава да съжителства с най-лошия си кошмар – трезвеникът д-р Уотсън. Докторката е била успешен хирург, докато не изгубила пациент и разрешителното си за работа преди три години, а на новата си работа гледа като на още един шанс да помага на хората, както и да си плати за грешката. Но непокорният Шерлок няма нищо общо с предишните й клиенти. Той заявява, че нито една от квалификациите й като специалист по зависимостите не се отнася до него и създава свой собствен пост-рехабилитационен режим – започва отново да работи като консултант към полицията в Ню Йорк. Уотсън няма друг избор, освен да придружава новия си клиент докато работи. Шерлок открива, че може да използва познанията й по медицина, а Уотсън осъзнава, че определено изпитва тръпка докато се прави на детектив.

22:40 Списъкът с клиенти; сезон 2, епизод 1, драма, САЩ, 2012
Spisykyt s klienti_2_1
Райли Паркс, привлекателна тексаска майка и домакиня, е зарязана от съпруга си заради друга жена, което й донася сериозна финансова криза. Тя започва работа в на пръв поглед съвсем обикновен спа център в близкия град, но скоро разбира, че някои от колежките й си докарват сериозни допълнителни доходи, като предоставят услуги, които не фигурират в официалния ценоразпис на салона. Притисната от обстоятелствата, Райли взима трудното решение да елеминира финансовите си проблеми като се включи към групата на „специалните” масажистки. Сега, тя трябва стриктно да балансира между моралния конфликт на двойствения си живот – от една страна самотна майка в консервативен град, бореща се за оцеляването си и от друга, схватлива и амбициозна бизнес дама, работеща в горещ екип със секси колежките си.

21 април, понеделник
20:45 Яж, моли се и обичай; драма, романтичен, САЩ, 2010, с Джулия Робъртс, Хавиер Бардем

Iazh, moli se i obichai_3
Лиз Гилбърт (Джулия Робъртс) е съвременна жена, тръгнала на пътешествие по света, в търсене и преоткриване на своето ‘Истинско Аз’. Изправена на кръстопът, след развод, Лиз решава да си вземе едногодишен отпуск и да тръгне по света с идеята да промени живота си изцяло. Тя посещава удивителни и екзотични места. Oткрива удоволствието от храненето в Италия, силата на молитвата в Индия, a на края и то съвсем неочаквано – вътрешна хармония и любов в Бали.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s