Радио N-JOY – Номер 1 в България

njoyrait1

Радио N-JOY отново е най-слушаното радио в ефира, съобщиха от bTV Media Group по данни на проучване на GARB Audience Research за месеците януари и февруари 2014. N-JOY е първо с 33,44% в най-голямата група 15-54 years, следвано от радиото за бг музика БГ Радио с 25,61%, поп-фолк радиото „Веселина“ с 24,79% и радио „Витоша“ с 20,31%. Други три радиа на bTV Radio Group също намират място в класацията – Melody Radio с 10,54%, Z-Rock с 9,87% и bTV Radio с 9,74%. По-долу може да прочетете и съобщението от bTV с пълните резултати:

njoyrait2

Рейтингите за първите два месеца на 2014г. отново дават недвусмислен отговор на въпроса „кое радио е безспорният лидер в ефира на България“ – отговорът отново е N-JOY.

Слушателите от над 37 града в страната не променят избора си за фаворит, това показва най-актуалното изследване на слушателските аудитории в страната за януари и февруари 2014г., проведено от GARB Audience Research Bulgariа.

njoyrait3

Радио N-JOY достига до най-широк спектър от аудитории. В категорията за покритие на слушателите между 15 и 54 години, най-голямата музикална радиоверига в страната има сериозна преднина с 33,44 %. N-JOY заема лидерските позиции и в категориите на слушателите между 15-25 и 36 и 45 години. Резултатите отново са категорични, че N-JOY e любимото радио на дамската слушателска аудитория и се нарежда на първо място в групите на жените между 15-25, 26-35 и 36-45.

Радио N-JOY е част от bTV Radio Group, която включва и радиата Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM и е единствената радиогрупа в България, която предлага изключително музикално жанрово разнообразие и абсолютно отличаващи се една от друга аудитории.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s