Промени в програмите на bTV и bTV Action

btv cover

От тази и следващата седмица предстоят някои промени в програмите на bTV и bTV Action. Долу сме ви представили по-важните(тъй като по bTV Action има някои промени в излъчването на част от сериалите):

Започваме с bTV:

  • От 29 март, тази събота, от 12:30 часа всяка събота bTV ще излъчва повторения на продукцията на O2 Media на Радос Драганова – скритата камера „Нищо лично“, която се излъчваше, макар и не чак толкова успешно, в есенния праймтайм на телевизията. Предаването има 9 епизода.
  • Отново от тази събота, но от 15:00 часа bTV ще излъчва повторения на друго свое комедийно предаване. Става въпрос за продукцията на Seven-Eight Production от пролетта на 2013 – „Младост 5“. Импровизационното предаване е по лиценз на немското шоу Schillerstrasse и в България до този момент има само 12 епизода.
  • От тази неделя пък, 30 март, „НепознатиТЕ“ на Георги Тошев се завръщат в стария си таймслот – неделя от 12:30 часа, след обедните новини. Припомняме ви, че за няколко седмици документалната поредица се излъчваше от 14:30 часа с  филми, посветени на „леденото реалити“ – „Антарктида. Предизвикателството“, но тази неделя няма да бъде излъчен филм от мини-поредицата, а филм за това какво е да си танцьорка в парижко кабаре.

Продължаваме с програмата на bTV Action:

  • От следващия понеделник, 31 март, спортното предаване „Зона спорт“ вече ще се излъчва не в неделния следобед, а в праймтайм. Предаването с водещи Крум Савов, директор на Отдел „Спорт“, и Борис Каленедеров ще се излъчва в понеделник от 20:00 до 22:00 часа.

Дали одобрявате промените в уикенд програмата на bTV – ще разберем от отговорите ви на нашата анкета!

Един отговор на “Промени в програмите на bTV и bTV Action

  1. Pingback: Над 100 от вас са гласували в нашата анкета. Вижте новата! - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s