Cartoon Network – акценти за април 2014

800px-Cartoon_Network_2010_logo.svg
Този април по Cartoon Network очаквайте нови епизоди на „Парк шоу“, премиерата на „Пълна Драма: All-Stars“, както и специална програма в Деня на шегата и преди Великден. Благодарим на Алина Брату за информацията!

Ден на шегата (Ти избираш!) – специална програма
Вторник, 1 април от 17:05 ч.
April Fool`s Day
Денят на шегата е световен ден, в който празнуваме веселието, а за смях и глъчка няма по-подходящо място от Cartoon Network!

Най-важното е, че децата сами ще изберат какво да гледат на 1 април по Cartoon Network! В периода 23 март – 29 март всеки може да гласува за своите любими комедийни герои онлайн на http://www.CartoonNetwork.bg!

През 2014 година, Денят на шегата ще бъде посветен на любимите епизоди на децата, в които има шеги и закачки – разбира се, имаме богат избор от предавания – „Невероятният свят на Гъмбол“, „The Looney Tunes Show“, „Том и Джери“, „Лабораторията на Декстър“, „Реактивните момичета“, „Крава и пиле“ „Скуби-Ду Мистерия ООД“ и „Време за приключения“!

Парк шоу – нови епизоди
Премиера: събота, 5 април от 13:00 ч.
Всеки уикенд от 13:00 ч
Сезон 5, епизоди 123-140
S5Ep12aftermath_of_the_football_in_the_kitchen-i
Мордекай и Ригби са двама изключително забавни приятели, които работят като поддръжка в един парк. Тяхното основно занимание през деня е да избегнат изпълнението на служебните си задължения. В новите епизоди ще видите как един от приятелите им – Мускула – иска да спечели състезание по бодибилдинг, организирано в залата, в която тренира; как Мордекай и Ригби без да искат съсипват празника за Деня на благодарността; и как Призрак Дай пет се надява да се събере отново със своя приятелка от миналото, след като получава от нея дълго жадувана пощенска картичка.

Пълна драма: All-Stars – нов сезон
Премиера: понеделник, 21 април от 17:05 ч.
Всеки делничен ден от 17:05 ч.
Сезон 5, епизоди 1-8
Total Drama All Stars
„Пълна драма: All-Stars“ е петият сезон на популярния франчайз „Пълна драма“, който пренася телевизионния риалити формат в света на анимацията. Това смешно риалити е художествена измислица, която проследява съревнованието между 14 младежи, които се намират на остров в Канада. Лагерниците се впускат в тематични предизвикателства като целта им е да не допуснат да бъдат изгонени от острова при гласуването, за да могат да спечелят голямата награда.

Преди премиерата, децата ще имат възможност да видят предисторията – от самото ѝ начало в специалния Мега маратон с „Пълна драма“ – от 13:30 ч. в неделя, 20 април до 17:05 ч. в понеделник, 21 април.

Микс маратон – специална великденска програма
От 07:40 ч. в понеделник, 14 април до 09:50 ч. в петък, 18 април
Marathon Mix
Има ли нещо, което децата обичат повече от празниците? Ами… може би анимацията! Ето защо Cartoon Network е предвидил специален празничен великденски маратон на анимационните предавания, с който да зарадваме деца от всякаква възраст. Всеки от дните преди Великден е посветен на едно от най-обичаните предавания на Cartoon Network – „Бен 10: Омнивърс“, „Невероятният свят на Гъмбол“, „Скуби Ду: Мистерия ООД“, „Джони Тест“, „Dreamworks Дракони: Ездачите от Бърк“.

Един отговор на “Cartoon Network – акценти за април 2014

  1. Pingback: „На Седмия ден“ 16 март 2014 - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s