Cartoon Network обявява нови анимации

Вчера Cartoon Network обявиха няколко нови сериали, които ще се излъчват в САЩ през ТВ сезон 2014/2015, както и кои сериали ще продължат с нови епизоди.

Over The Garden Wall
OTGW-main-cast-and-goose
Първият мини-сериал на Cartoon Network. В анимационната комедия/фентъзи се разказва за двама братя, Уирт и Грег, които са заклещени в мистериозен свят и трябва да си намерят пътя към вкъщи. Мини-сериалът ще бъде 10 епизода и е създаден от Пат МакХел и продуциран от Cartoon Network Studios.

Clarence
Clarence-Key-Art_Web
Създаден от Скайлър Пейдж и продуциран от Cartoon Network Studios, новият комедиен сериал се разказва за оптимистичното момче Кларънс, което иска да прави всичко. „Clarence“ беше част от шестте анимационни пилотни филмчета, които бяха пуснати онлайн за кратко време през май 2013 г. Заедно със „Steven Universe“, те получиха зелена светлина за сериал. „Clarence“ се очаква да започне до края на годината и у нас, а „Steven Universe“ – до края на пролетта.

We Bare Bears
We-Bare-Bears
В комедията се разказва за 3 мечки от едно семейство, които правят странни опити да се вмъкнат в човешкото общество. Създадено от Даниел Чонг, който печели награда „Ани“ и продуцирано от Cartoon Network Studios.

The Tom and Jerry Show
The-Tom-Jerry-Show
Познатите ни котка и мишка се завръщат със свежа нова поредица. Екипът обеща, че формулата ще си остане същата като на оригинала. Продуцирано от Warner Bros. Animation.

Be Cool Scooby-Doo!
Be_Cool_logo
След завършека на „Скуби-Ду! Мистерия ООД“, групата се завръща с нова по-комична поредица. Сериалът е продуциран от Warner Bros. Animation.

Wabbit — A Looney Tunes Production
wabbit
Ситком версията на „Шантавите рисунки“ – „The Looney Tunes Show“ също приключи, но Бъгс Бъни се завръща с нови забавни истории, които ще са с формулата на оригинала. Освен с познатите Йосемити Сам и Уили Койота, любимият заек ще се срещне и с нови герои. Анимацията е продуцирана от Warner Bros. Animation.

Sonic Boom
sonicboomcast
Соник също се завръща и за пръв път ще бъде в ефира на Cartoon Network. Новата поредица ще бъде изпълнена с екшън, комедия и приключения. Ще има и нови дизайни на героите.

Освен това се очакват и нови епизоди на „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Невероятният свят на Гъмбол“, „Бен 10: Омнивърс“, „Малки титани: В готовност!“, „Микселите“, „Джони Тест“, „Пълна Драма“, „Steven Universe“ и „Uncle Grandpa“, като последното ще започне до края на пролетта у нас. Нека да напомним, че новините се отнасят за САЩ и за останалите нови сериали няма потвърждение, че ще се излъчват у нас.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s