"Бърз ТВ обзор" на 11 март

BGTVs

Започва „турът на ЧистоЗнанието“ на кампанията „Да изчистим България“ на bTV

programabtv

И тази година ще се проведе традиционният „Тур на ЧистоЗнанието“, който предшества голямото чистене на България на 26 април. Образователният тур включва поредица от събития в цялата страна, свързани с неформално и забавно обучение за опазване на околната среда, разделното и безопасно събиране на отпадъци. Целта на „ЧистоЗнание“ е да се изгради съзнанието на децата от детските градини и началните училища и тяхното отношение към местата, на които живеят и начина, по който се грижат за своите отпадъци. Тази година 45 общини ще имат възможност да се включат в тура. Повече информация на http://www.daizchistim.bg

Нети спечели първия брой на „Като две капки вода“

Kato_dve_kapki_voda

Антоанета Добрева-Нети в ролята на Лайза Минели спечели първото издание на шоуто „Като две капки вода“, след като изпълни парчето „Cabaret“. Наградата си от 1000 лв. тя дари на дома за деца на Отец Иван от Нови Хан. Следващият понеделник Нети ще влезе в ролята на Майкъл Джексън, Павел ще бъде Дъфи, а Къци – Лили Иванова, Стефания – Ваня Костова, Иво – Звезди, Мая Бежанска – Криско, а Деян -Продиджи.

Фамилия Тоника – беквокали на „Големите надежди“

големите_надежди

Фамилия Тоника ще бъдат беквокалистите на младите музикални таланти от „Големите надежди“, които тръгват в сряда по Нова ТВ. Милица, Ева, Ралица и Драго ще помагат на децата в най-звездните им мигове, а кои ще бъдат първите, които ще излязат на сцената – ще разберем в сряда от 20:00 по Нова ТВ.

Избраха нова „Къртица“

karticata2

Нова „Къртица“ бе избрана в екшън риалитито „Къртицата 2:Разтърсване“ след като на мястото на контузилия се Стоян Бончев влезе бившата любовница на Емил Русев – манекенката Виктория Джумпарова. Интиригите в базата се заплитат все повече, подозренията стават все по-големи, а изпитанията – все по-ожесточени. Кой ще бъде следващият отстранен – предстои да разберем.

Един отговор на “"Бърз ТВ обзор" на 11 март

  1. Pingback: „На Седмия ден“ 16 март 2014 - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s