Промени в уикенд програмите на bTV и TV7

NaistinaLubov

Както знаете, новото предаване на bTV и Harbour Island Records на Денис Ризов – „Наистина любов“ трябваше да стартира тази седмица – в събота, 15 март, от 18:00 часа. Предаването по план е с водещ Миро и трябваше да е с продължителност от един час – до 19:00 часа. В обновената програма на bTV за тази седмица, обаче, предаването отсъства от съботния следобед. След обедните новини в ефира на bTV тази събота ще бъдат излъчени филмите „Само ти“(който по предварителната програма трябваше да се излъчи в неделя) и „Малки жени“ – от 14:50. Веднага след втория филм стартира изданието на „120 минути“ със Светослав Иванов. В неделя след обедните новини ще се излъчи филмът „Разделени заедно“.

Продължаваме с промените в програмата на ТВ7. Още от тази събота „Жените говорят“ в „Терминал 7“ на „Меджинна станция“ на Иван и Андрей ще има нова водеща – Яна Грудева, която ще седне на стола на Венета Харизанова, „рамо до рамо“ с Жени Калканджиева, Мая Савова и Ива Екимова. От предаването обещават нови рубрики, а какви точно ще са те – вижте в прес-съобщението по-долу. Има още новини около предаването – то вече ще се излъчва от 11:00 до 14:00 часа и в събота, и в неделя. От програмата на телевизията пада емблематичното предаване за „Междинна станция“ – „Сблъсък“. Все още не са ясни причините, поради които предаването пада от екран, но продуцентите намекват, че женското предаване е с по-голям интерес от „Сблъсък“. Припомняме ви, че Иван и Андрей не са водещи на предаването от Декември миналата година. На тяхно място застанаха Любо Жечев и Юлиан Константинов.

Цялото прес-съобщение вижте по-долу:

„Жените говорят“ завладяват ефира на „Терминал 7“ – дългото семейно шоу на TV7

Яна Грудева се завръща в екипа на „Междинна станция“
В най-женския месец от годината TV7 и продуцентите от „Междинна станция“ Иван Христов и Андрей Арнаудов поднасят подарък на нежната част от аудиторията си. От 15 март телевизионното време на най-шумното женско шоу в българския ефир „Жените говорят“ е с един час по-дълго. Нещо повече – към екипа от водещи на предаването се присъединява и очарователната Яна Грудева.

Така от 15-и март, събота, женското шоу на TV7 ще започва с един час по-рано, в 11:00 часа. В предаването ще бъдат включени и много нови теми и рубрики: полезни съвети за добра форма, училище за родители, най-новото в света на диететиката, атрактивни гости. И разбира се – много настроение и музика на живо с бенда на Дани Милев. Очарователните водещи на „Жените говорят“ Жени Калканджиева, Мая Савова, Ива Екимова и Яна Грудева ще владеят ефира всяка събота и неделя от 11 до 14 часа само в Терминал 7 – дългото семейно шоу на TV7.

Не само в неделните издания, но вече и в събота в „Жените говорят“ разследващият журналист Светослава Рудолф ще продължава да разкрива най-строго пазените тайни от близкото минало и да разказва загадъчни истории в рубриката си „Мистерии и факти“. Светските репортерки на женското царство Ина Живова и Деси Цонева са заредили нови, изненадващи и любопитни интервюта и репортажи за най-скандалните и любими звезди. Катерина Евро ще запази ролята си на изкусен кулинар в тричасовото шоу на двата дни от уикенда. Този път обаче тя ще предизвика водещите на кулинарния тепих, за да разкрие тайните от домашните им готварски книги.

Свеж полъх в ефира ще бъде рубриката „Малките жени говорят“. От какво се вълнуват подрастващите, как протича животът на най-малките зрители на TV7 между училищния двор и класната стая, ще ни показват невръстните гост-водещи, всяка събота и неделя между 11 и 14 часа по TV7.

Отново от 15 март от ефира се оттегля култовото предаване „Сблъсък“. След като в края на миналата година мястото на емблематичните водещи Иван и Андрей беше заето от победителя от първия сезон на „Къртицата“ Любомир Жечев и оперния певец Юлиан Константинов, сега „Сблъсък“ предава щафетата на „Жените говорят“.

„Тази година „Междинна Станция“ чества 15-годишен юбилей. Започнахме със „Сблъсък“. За 15 години натрупахме достатъчно личен и професионален опит и житейска мъдрост, за да отстъпим място на дамите, както сред зрителската аудитория, така и на екрана.“ – единодушни са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Така Любен Дилов-син и Владо Береану остават единственото мъжко присъствие в голямото семейство на Терминал 7. Дали това е окончателният край на ерата „Сблъсък“? Никой не може да каже със сигурност, защото „Няма невъзможни неща“!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s