National Geographic Channel – акценти за април 2014

National_Geographic_Channel.svg
Ето акцентите за National Geographic Channel за месец април, предоставени от Албена Стоянова.

Прекрасният нов свят (6×60)
от 2 април, в сряда, от 21:00 часа
премиера
ngc1
В този забележителен сериал проф. Стивън Хокинг и един динамичен екип от специалисти се отправят на мисия, за да проучат най-новите постижения на науката и използват опита и познанията, които трупат, за да си представят как би изглеждал светът в бъдещето.

Ужас в небето (4×60)
от 10 април, в четвъртък, от 22:00 часа
премиера
ngc2
Авиационният инженер Брендан Уокър демонстрира на практика научните причини за впечатляващи и страховити самолетни инциденти, които едва не завършват фатално, използвайки действителни видео и аудио записи. Хората летят все по-често и всяка злополука, избегната на косъм, ни показва колко близо сме до катастрофата, всеки път щом се качим на борда.

Сервиз SOS (10×60)
от 4 април, в петък, от 21:00 часа
премиера на новия сезон
ngc3
Втори сезон: Двама изкусни механици, една седмица и 10 000 лири за ремонт, който ще се превърне в изненадата на нечий живот. Добре дошли в „Сервиз SOS”.

Ретро гараж (9×60)
от 4 април, в петък, от 22:00 часа
премиера
ngc4
Включете на скорост за един щур сезон с много страхотни коли.

Космос (13×60)
всяка неделя, от 21:00 часа
нови епизоди
ngc5
Водещ на поредицата “Космос” е прочутият астрофизик д-р Нийл Деграс Тайсън. Подобно на легендарната оригинална поредица, новият „Космос” разказва как сме открили законите на природата и сме засекли координатите си в пространството и времето. Той вдъхва живот на неразказани истории от героичното ни пътешествие към познанието и пренася зрителите в нови светове из вселената, за да видят космоса в цялото му величие.

Куфар за края на света 3 (20×60)
всеки вторник, от 21:00 часа
нови епизоди
ngc6
Това е поредица за обикновени хора, които стигат до крайности, за да се подготвят за природни, изкуствени или космически заплахи за планетата. Колоритни личности трупат купища оборудване, храна и други провизии. Разглеждаме ситуациите и през призмата на науката, за да разберем колко е вероятно катастрофата да настъпи и дали тези хора са достатъчно добре подготвени за нея. Двама души или семейства във всеки епизод… изключителни герои с невероятни планове за подготовка и защита. Те очакват катаклизма.

Евакуация Земя (6×60)
всеки вторник, от 22:00 часа
нови епизоди

„Евакуация Земя” е сензационна поредица от шест епизода, пълна с компютърни графики, драматизации и интервюта с водещи световни специалисти, която разглежда въпроса как бихме напуснали Земята, когато моментът настъпи.

Разследване на самолетни катастрофи 12 (10×60)
всеки четвъртък, от 21:00 часа
нови епизоди
ngc7
„Разследване на самолетни катастрофи 12” разкрива тъжната истина, че авиационната безопасност се подобрява само след инциденти. Поредицата анализира легендарни самолетни катастрофи, за да установи какво се е объркало и защо.

Морски вълци 3
всеки понеделник, от 22:00 часа
нови епизоди
ngc8
Рибарите от Нова Англия се справят с всекидневните опасности и трудности на законния риболов на един уязвим вид – червения тон. Прекомерният риболов с нечестни способи е намалил числеността му, но тези рибарски общности си служат от поколения с прът и макара, за да изкарат прехраната си. Те трябва да се състезават помежду си, с големите компании и самите риби, за да свържат двата края.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДАВАНИЯ
Загадките на Исус
от 19 април, в събота, от 21:00 часа
премиера
ngc9
Исус Христос е една от най-известните личности в историята на човечеството. Той е в основата на вярата на милиони християни по целия свят, а разказът за него е предоставил материал за хиляди книги и филми. Но евангелистите не разкриват много за живота му, а дори основни събития като Рождеството, чудесата на Исус и дори разпъването на кръста са били адаптирани, украсявани и пренаписвани в продължение на стотици години. „Загадките на Исус” ще разгледа отново съдбоносните елементи от историята му и ще постави под въпрос някои основни съвременни схващания, разкривайки удивителни и дори шокиращи подробности от живота и службата му.

В търсене на бостънските бомбардировачи
от 15 април, във вторник, от 21:00 часа
премиера

В 14:49 часа на 15-ти април две бомби се взривяват в центъра на Бостън, до финалната линия на градския маратон. Трима души загиват, а 282-ма са ранени в най-тежката терористична атака в САЩ от 11-ти септември досега. Това е разказ за едно ужасяващо събитие, което разтърси целите Съединени щати и за 96-те часа след атентата, в които най-голямото преследване в американската история се разви като холивудски трилър.

Един отговор на “National Geographic Channel – акценти за април 2014

  1. Pingback: „На Седмия ден“ 9 март 2014 - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s