FOX – акценти за април 2014

fox-i

Време е за акцентите за каналите на FOX International Channels за следващия месец, предоставени от Албена Стоянова. Както винаги, започваме с главния канал FOX, а за останалите канали – очаквайте през следващите дни. Този април очаквайте премиерите на новите сериали „Криза“ и „Татковци“, както и нови епизоди на „Зловеща семейна история: Свърталище на вещици“, „Брикълбери“ и „Чък“.

За повече информация, вижте отдолу:

Криза (Crisis) – сезон 1
Жанр: Криминален /Драма
от 2 април, всяка сряда, от 21:50 часа
премиера за България
fx1
Драматичен сериал, изпълнен с екшън. Когато най-големите играчи във Вашингтон са въвлечени в международен заговор, един неочакван кукловод ще постави на колене всички – от директорите на корпорации, до президента на Съединените щати, като застраши това, което им е най-скъпо.

Джилиън Андерсън като Мег Фич
Дърмът Мълроуни като Томас Гибсън

Татковци (Dads) – сезон 1
Жанр: Комедия
от 11 април, всеки петък, от 21:00 часа
премиера за България
fx2
Комедиен сериал, заснет мултикамерно, който разказва за двама 35-годишни преуспели мъже, приятели от детството си. Относително стабилният им живот се обръща наопаки, когато при тях идват да живеят своенравните им и досадни бащи.

Джовани Рибизи /Уорнър Уитмор/
Сет Грийн /Илай Сакс/
Бренда Сонг /Вероника/
Ванеса Лаше /Камила Уитмор/
Тонита Кастро /Една/

Зловеща семейна история: Свърталище на вещици (American Horror Story)
Жанр: Мистерия
от 8 април, всеки вторник, от 23:40 часа
премиера за България
fx3
Зловеща семейна история: Свърталище на вещици разказва тайнствената история на вещиците и вещерството в Америка. Минали са повече от 300 години от разтърсващите събития в Салем и онези вещици, които са успели да се спасят, са на път да изчезнат от лицето на света. Зачестяват мистериозните нападения срещу магьосниците и младите момичета са изпращани в специална школа в Ню Орлиънс, за да се научат как да се защитават. Новопристигналата Зоуи е измъчвана от демони, защото крие лична зловеща тайна. Притеснена от агресията от последните години, дълго отсъствалата директорка на школата Фиона се завръща в града, твърдо решена да защити Ордена и да премахне всеки, който застане на пътя й.

Сара Поулсън (КОРДИЛИЯ ФОКС)
Таиса Фармига (ЗОУИ БЕНСЪН)
Франсис Конрой (МЪРТЪЛ СНОУ)
Евън Питърс (КАЙЛ СПЕНСЪР)
Лили Рабе (МИСТИ ДЕЙ)
Ема Робъртс (МАДИСЪН МОНТГОМЪРИ)
Джесика Ланг (ФИОНА)
Кати Бейтс (МАДАМ ЛАЛОРИ)

Брикълбери (Brickleberry) – сезон 2
Жанр: анимация за възрастни
от 11 април, в петък, от 22:15 часа
премиера за България
fx4
„Брикълбери“ е анимационен сериал с половинчасови епизоди, който проследява неадекватни горски надзиратели, чиято задача е да поддържат национален парк.

Чък – сезон 3
Жанр: Криминален / комедия
от 8 април, от понеделник до петък, в 19:10 часа
премиера за канала
fx5
Създателят на „Кварталът на богатите” Джош Шуорц и режисьора McG (“Ние сме Маршъл”) са автори на „Чък“ – сериал, изпълнен с хумор, който разказва за 20-годишни шпиони. Закъри Леви („Почти съвършено”) играе Чък Бартовски – компютърен гений, в чийто мозък е заредена база данни с тайните на правителството. Чък скоро е вербуван от Джон Кейси (Адам Болдуин) – ветеран от Национална сигурност, който сега работи за ЦРУ. Чък има шпионска мисия и нова партньорка (и първата жена, с която е излизал от 10 години) Сара (Ивон Страховски), което го принуждава да води двойнствен живот на таен агент на ЦРУ и компютърен специалист.

Закъри Леви като Чък Бартовски
Ивон Страховски като Сара Уокър

Comment