“На заем от bgtvnews.com”: bTV: Късната емисия на bTV Новините – с по-малко зрители от преди, но по-гледана от тази на „Нова ТВ“

bgtvnews

Както знаете, от вторник сайтът ни вече е достъпен на адрес www.bgtvnews.com . Поради тази причина в следващите дни тук ще публикуваме само част от статиите под името “На заем от bgtvnews.com”. Трябва да знаете, че след време новите статии ще бъдат публикувани само на новия адрес – bgtvnews.com.

Трябва да отбележим, че на новия сайт можете да намерите всички статии, които досега са били публикувани в BG TV News. Новият BG TV News може да бъде достигнат чрез http://www.bgtvnews.com и познатия виhttp://www.bgtvnews.tk.

Както и в bgtvnews.wordpress.com, така и в bgtvnews.com можете да се абонирате за новините и ще получавате специални e-mail-и с най-новото от сайта ни!

И така… ето какво още взехме “На заем от bgtvnews.com” днес:

Вчера бе първата късна емисия на bTV Новините, която се излъчваше от 23:30 до 00:00 часа с водещ Иван Георгиев. Късните новини на bTV, спрямо рейтинг-данните, предоставени от телевизията на агенция GARB, са с почти наполовина брой зрители в сравнение с резултатите на късната емисия, когато тя бе от 22:00 до 22:30 часа. Сравнение правим с последните общи рейтинг данни от класацията ТОП50 за месец Януари. Цялата статия можете да прочетете тук. 

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s