“На заем от bgtvnews.com”: Руската Премиер Лига се завръща, вече по Film+ HD

bgtvnews

Както знаете, от вторник сайтът ни вече е достъпен на адрес www.bgtvnews.com . Поради тази причина в следващите дни тук ще публикуваме само част от статиите под името “На заем от bgtvnews.com”. Трябва да знаете, че след време новите статии ще бъдат публикувани само на новия адрес – bgtvnews.com.

Трябва да отбележим, че на новия сайт можете да намерите всички статии, които досега са били публикувани в BG TV News. Новият BG TV News може да бъде достигнат чрез http://www.bgtvnews.com и познатия виhttp://www.bgtvnews.tk.

Както и в bgtvnews.wordpress.com, така и в bgtvnews.com можете да се абонирате за новините и ще получавате специални e-mail-и с най-новото от сайта ни!

И така… ето какво още взехме “На заем от bgtvnews.com” днес:

От тази неделя, 9 март, руският футбол вече ще има нов дом в ефира. Film+ HD започва ексклузивното излъчване на шампионата, като тази неделя ще се излъчат на живо срещите между грандовете Динамо (Москва) и ЦСКА (Москва) на Георги Миланов от 11:30 и между Зенит (Санкт Петербург) и Том. До есента на тази година руското първенство се предаваше на живо в ефира на RING.BG, но от медията се отказаха да подновят контракта за шампионата. Цялата статия можете да прочетете тук.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s