“На заем от bgtvnews.com”: Бърз ТВ обзор на 4 март

bgtvnews

Както знаете, от вторник сайтът ни вече е достъпен на адрес www.bgtvnews.com . Поради тази причина в следващите дни тук ще публикуваме само част от статиите под името “На заем от bgtvnews.com”. Трябва да знаете, че след време новите статии ще бъдат публикувани само на новия адрес – bgtvnews.com.

Трябва да отбележим, че на новия сайт можете да намерите всички статии, които досега са били публикувани в BG TV News. Новият BG TV News може да бъде достигнат чрез http://www.bgtvnews.com и познатия виhttp://www.bgtvnews.tk.

Както и в bgtvnews.wordpress.com, така и в bgtvnews.com можете да се абонирате за новините и ще получавате специални e-mail-и с най-новото от сайта ни!

И така… ето какво още взехме “На заем от bgtvnews.com” днес:

Участник се потроши на мач в „Къртицата: Разтърсване“. Оперният бас Стоян Дончев се потроши по време на приятелския футболен мач между отборите на Вини Джоунс и Илиян Киряков в „Къртицата: Разтърсване“. Дончев бе фаулиран от Емил Русев, при което падна и си счупи лошо крака. От „Пирогов“ бяха категорични, че травмата е сериозна и предстои операция, която изважда баса от надпреварата в „Къртицата“. Приятелската среща в рамките на риалитито се проведе този уикенд на футболния комплекс „Левски“ в квартал Драгалевци. Цялата статия можете да прочетете тук. 

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s