“На заем от bgtvnews.com”: Стартът на „България търси талант“ е бил гледан от…

bgtvnews

Както знаете, от вторник сайтът ни вече е достъпен на адрес www.bgtvnews.com . Поради тази причина в следващите дни тук ще публикуваме само част от статиите под името “На заем от bgtvnews.com”. Трябва да знаете, че след време новите статии ще бъдат публикувани само на новия адрес – bgtvnews.com.

Трябва да отбележим, че на новия сайт можете да намерите всички статии, които досега са били публикувани в BG TV News. Новият BG TV News може да бъде достигнат чрез http://www.bgtvnews.com и познатия виhttp://www.bgtvnews.tk.

Както и в bgtvnews.wordpress.com, така и в bgtvnews.com можете да се абонирате за новините и ще получавате специални e-mail-и с най-новото от сайта ни!

И така… ето какво още взехме “На заем от bgtvnews.com” днес:

Вчера бе стартът на третия сезон на големия коз на bTV за тази пролет – предаването за всякакви таланти „България търси талант“. Днес от bTV не пропуснаха да се похвалят с успехите на предаването вчера вечерта. Както ще видите и от графиката по-горе и текста по-долу, разликата между броя на зрителите на bTV и „България търси талант“ и излъчващия се по същото време втори час от ТВ играта на „Нова ТВ“ – „Стани богат“ е близо 140%. Цялата статия можете да прочетете тук.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s